Смарт камера ATOM 360° + кола + наблюдение и разпознаване на лица

Код на продукта: 52-005 Имам въпрос
TOP отстъпка Смарт камера ATOM 360° + кола + наблюдение и разпознаване на лица
Производител Амарило
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 415,00 лв
Цена с вкл. ДДС 498,00 лв 660,00 лв
- +

Описание на продукта Смарт камера ATOM 360° + кола + наблюдение и разпознаване на лица

Ъгъл на видимост на интелигентна камера ATOM 360° с автоматично наблюдение и разпознаване на човешкото лице - награда за иновации на CES. Подходящ е като домашна охранителна камера, бебефон или интерактивен PET скенер за вашите домашни любимци. Има вградено двупосочно аудио и видео стрийминг с Full HD качество. Разпознаването на лице позволява на камерата да разпознае човешко лице. Когато алармата се изпраща с предупреждение за фотокамера при откриване на движение. Впоследствие камерата се опитва да засече лицето и веднъж успява да предаде образа на лицето на човека.

Устройството разпознава само човешко лице. Не реагира на други животни или неодушевени предмети. Разпознаването на движение се поддържа и от функцията за проследяване на лицето или лицата в полезрението на камерата. Servomotorček позволява на камерата да се върти автоматично и да проследява движението на засеченото лице. След това можете да стартирате видео поток на живо и да общувате с човек чрез двупосочно аудио, за да разберете какво се е случило. Камерата има функция за откриване на движение и наблюдение, засичано в рамките на 12 m.

Това наистина е най-модерният интелигентен фотоапарат, който спечели заветната CES Innovation на пазара на цифрови фотоапарати.

Смарт камера Atom

Камерата разполага с IR разстояние за нощно виждане от 5m PIR сензор за движение и два звукови сензора. Когато сте на живо трансфер може да се използва и 4x цифрово увеличение. Това е самоинсталираща се охранителна система , предназначена за използване на закрито. Камерата е подходяща предимно за домакинства за наблюдение на къща, апартамент, деца и домашни любимци, но може да се използва и в офиса и всяко друго място, където имате общ поглед върху случващото се. Инсталацията е много проста. След изтегляне на приложението Amaryllo поддържа операционната система Android и iOS чрез GOOGLEPLAY ви чрез инсталиране на IP камера.

Приложението съдържа различни настройки на сензора, които ви позволяват да настроите IP камерата според техните нужди. Използвайки приложението, устройството е сдвоено с WiFi рутер и системата за сигурност е активна. Камерата запомня до 4 различни WiFi мрежи, така че не е проблем да я предаде и да промени мястото на използване. Приложението прави възможно свързването на други камери от амарилис. Покрихте само няколко стаи и превключвате между камерите.

разпознаване на лице

Пълна непроницаема комуникация чрез 256-битово криптиране. Качеството, безопасността и скоростта на предаване на видео и аудио е защото на най -високо ниво. Чрез приложението Гледайте предаване на живо от камерите в Full HD резолюция от 1920x1080. Когато има аудио сензор или сензор за движение, камерата задейства пронизителна аларма и получава настройки за текст и картина чрез приложението на мобилния ви телефон. Предаването на живо може да започне, за да видите какво се случва. След настройката видеото или снимката могат да бъдат запазени на карта с памет до 32 гигабайта . Двупосочното аудио ви позволява да комуникирате дистанционно. Камерата има вграден мотор, който й позволява да се движи на 360°   което ви позволява да наблюдавате стаята, където е инсталирана камерата. Допълнителни функции, които подобряват качеството на изображението, са компенсация на фоновото осветление.

IP охранителни камери

Домашната IP охранителна камера се захранва непрекъснато чрез micro USB и AC/DC адаптер. Консумацията на енергия е само минимална 2A / 5V , така че можете, ако е необходимо, да я храните на места, където нямате достъп до електрическата мрежа чрез POWERBANK. Дръжката може да се монтира на различни повърхности или да се постави свободно върху мебелите. Бермудската компания предоставя на камерата и регулируемо външно съхранение на своите сървъри. Той предлага безплатно 3-дневно съхранение на алармени видеоклипове. За всяка аларма към външно съхранение се записва 10-секундно видео. Това е достатъчно, за да разберем какво се е случило и да имаме видеодоказателство.

Bermudian също така предоставя възможност за активиране на услугите на 30-дневна или 365-дневна услуга , която предоставя външно място за съхранение на техните сървъри за вашите видеоклипове и снимки. Комплектът включва допълнителни функции. Пакетите могат да бъдат тествани в 30-дневна пробна версия. Активирането на услугата е достъпно в четири прости стъпки с помощта на приложените инструкции и QR код. Тази услуга, предоставена от Amaryllis, се таксува. Google предоставя безплатно място за съхранение и 15 гигабайта , които можете да свържете чрез приложението и вашия акаунт в Google.

Full HD видеокамера

Характеристика:

Безжична IP охранителна камера с IR нощно виждане
Разпознаване на лица и проследяване на откритото лице
PIR сензор и 2x аудио с двупосочно аудио предаване
Използвайте microSD карти до 32GB
Откриване на движение и проследяване в рамките на 12 метра
Изпращайте известия за прекъсването на мобилния си телефон

спецификации:

Сензор за изображение 1 / 2.7 "CMOS
Резолюция: 1920x1080 Full HD 30fps, 720P, 480P, 360P
Цифрово увеличение: 4x
Ъгъл на камерата чрез завъртане на камерата: 360
Видео компресия: H.264, MJPEG
Памет: microSD карти до 32GB
Видео сигурност 256 битово криптиране
Мрежови протоколи: TCP / IP, UDP / IP, HTTP / HTTPS, FTP, DHCP, NTP, WPS
Вграден микрофон:
Разпознаване на лица: да (проследяваща база данни, открити хора с лица)
Сензор за движение: PIR сензор за движение
Звуков сензор 2x звуков сензор
Аудио: вграден двупосочен микрофон
Изпращане на известия до устройството, текст и снимки: Да
IR нощно виждане 8x IR LED
Захранване: 2A / 5V захранване с USB връзка
Вторично захранване: връзка POWERBANK
Операционна система: iOS 7 и по-нова версия, Android 4.1 и по-нова
WiFi: WiFi 802.11 b / g / n
Размери: 90х90х100 мм
Работна температура: 0-35°C
Тегло: 250 грама


Съдържание:

1 домашна IP охранителна камера
1x Micro USB кабел
1 AC/DC адаптер
1x Ръководство

Коментари

Други продукти

отстъпка
предварителна поръчка
отстъпка