POWERBANK - Преносимо зарядно устройство 10000mAh

Код на продукта: 11-227 Имам въпрос
нов POWERBANK - Преносимо зарядно устройство 10000mAh
Производител OEM
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 76,66 лв
Цена с вкл. ДДС 92,00 лв 140,00 лв
- +

Описание на продукта POWERBANK - Преносимо зарядно устройство 10000mAh

POWERBANK - Портативно зарядно устройство 10000mAh - мощно зарядно устройство и външна батерия за зареждане на вашия iPod, iPhone, мобилни телефони, таблети, MP3 плейъри, GPS устройства и др. Благодарение на минималния си размер и тегло ще се побере почти навсякъде, което го прави идеален за пренасяне и манипулиране. Батерията е предназначена за зареждане на вашия iPod, iPhone, мобилни телефони, таблети, MP3 плейъри, GPS устройства и др. Мощно зарядно устройство и външна батерия с модерен и елегантен дизайн. Може да зарежда и вашите фотоапарати и фотоапарати, каквото е подходящо за почивка или излети сред природата, където нямате достъп до електрически контакт. Благодарение на капацитета на батерията 10000mAh, той ще зареди батерията на класическия смартфон повече от 5 пъти.

Power Bank включва нов тип литиево-полимерна батерия, която гарантира ниско тегло, висок капацитет, минимално саморазреждане и страхотна производителност. Батерията има два USB изхода, които ви позволяват да зареждате две устройства наведнъж. Изходната производителност на USB портовете е 1A и 2.1A. Времето за пълно зареждане на Powerbank е 7-8 часа. Нивото на зареждане на батерията се индикира от четири светодиода, така че никога няма да се случи вашият POWERBANK да се разреди и да не знаете за това. външно зарядно устройство

Външната батерия е снабдена с интелигентни чипове, за да се гарантира нейната защита срещу пренапрежение, прегряване, презареждане и пълно разреждане. Използването е много просто. Просто свържете вашето устройство чрез USB кабел към външната батерия и го включете. След зареждане, изключете USB кабела на устройството и външната батерия след няколко секунди ще се изключи автоматично. Устройството включва LED диод, който може да се използва като фенер, когато не се зарежда устройство. Когато батерията е напълно заредена, този светодиод може да свети постоянно няколко седмици. Powerbank е идеален за фестивали, къмпинг, пътувания, пътувания в чужбина или като авариен източник на захранване за натоварени дни, когато конвенционалните батерии във вашето устройство просто не могат да се справят с вашите изисквания. Батерията ще зарежда почти всяко преносимо устройство с жакове USB mini/micro USB. Устройството се зарежда лесно с помощта на USB кабел, или през вашия компютър, или от електрическия контакт.

Характеристика:

Защита срещу пренапрежение, прегряване, презареждане и пълно разреждане
Два USB изхода с производителност 1A и 2.1A
LED индикатор за разреждане на външна батерия
Зарежда батерията 5 пъти повече от сегашния мобилен телефон
Капацитет на батерията до 10000mAh
LED диод за аварийно осветление

Спецификации:

Тип батерия: Li-ion
Изход: 5V / 1A, 5V / 2.1A
Вход: 5V / 1A
Капацитет: 10000mAh
Пълно време за зареждане: 7-8 часа
Живот мин. 500 цикъла на зареждане
Работна температура: -20°C до +50°C
Защита от пренапрежение: да
Защита от прегряване: да
Защита от презареждане: да
Пълна защита от разреждане: да
Размери: 120 * 41,5 * 25 мм
Тегло: 170 гр

Съдържание:

1x външна батерия 10000mAh
1x USB кабел

Коментари

Други продукти