Външна батерия с капацитет 10000mAh

Код на продукта: 11-228 Имам въпрос
нов Външна батерия с капацитет 10000mAh
Производител OEM
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 86,66 лв
Цена с вкл. ДДС 104,00 лв 152,00 лв
- +

Описание на продукта Външна батерия с капацитет 10000mAh

Външна батерия с капацитет 10000mAh - батерията е предназначена за зареждане на вашите iPod, iPhone, мобилни телефони, таблети, MP3 плейъри, GPS устройства и др. Той има размери малко по-големи от кредитна карта, така че благодарение на това се побира в джоба ви. Мощно зарядно устройство и външна батерия с модерен и елегантен дизайн. Може да зарежда и вашите фотоапарати и фотоапарати, каквото е подходящо за почивка или излети сред природата, където нямате достъп до електрически контакт. Благодарение на капацитета на батерията 10000mAh, той зарежда батерията на класическия смартфон повече от 5 пъти.

Батерията има два USB изхода, които ви позволяват да зареждате две устройства наведнъж. Изходната производителност на USB портовете е до 2.1A и 2.5A, благодарение на което вашето устройство се зарежда по-бързо от конвенционалните powerbank. Времето за пълно зареждане на Powerbank е 8 часа. Нивото на зареждане на батерията се индикира от четири светодиода, така че никога не се случва вашият POWERBANK да се разреди и да не знаете за това.

Преносим комплект батерии

Външната батерия е оборудвана с интелигентни чипове, за да се гарантира нейната защита срещу пренапрежение, прегряване, презареждане и пълно разреждане. Използването е много просто. Просто свържете вашето устройство чрез USB кабел към външната батерия и го включете. След зареждане, изключете USB кабела на устройството и външната батерия след няколко секунди ще се изключи автоматично. Powerbank е идеален за фестивали, къмпинг, пътувания, пътувания в чужбина или като авариен източник на захранване за натоварени дни, когато конвенционалните батерии във вашето устройство просто не могат да се справят с вашите изисквания. Батерията ще зарежда почти всяко преносимо устройство с жакове USB mini/micro USB. Устройството се зарежда лесно с помощта на USB кабел, или през вашия компютър, или от електрическия контакт.

Характеристика:

Защита срещу пренапрежение, прегряване, презареждане и пълно разреждане
Два USB изхода с производителност 2.1A и 2.5A
LED индикатор за разреждане на външна батерия
Зарежда батерията 5 пъти повече от сегашния мобилен телефон
Капацитет на батерията до 10000mAh
Батерията с голям капацитет и малък размер

Спецификации:

Тип батерия: Li-ion
Изход: 5V / 2.1A, 5V / 2.5A
Вход: 5V / 2A
Капацитет: 10000mAh
Пълно време за зареждане: 8 часа
Живот мин. 500 цикъла на зареждане
Работна температура: -20°C до +50°C
Защита от пренапрежение: да
Защита от прегряване: да
Защита от презареждане: да
Пълна защита от разреждане: да
Размери: 97 * 60 * 31 мм
Тегло: 235 гр

Съдържание:

1x външна батерия 10000mAh
1x USB кабел

Коментари

Други продукти