Външна батерия с голям капацитет 20000mAh

Код на продукта: 11-229 Имам въпрос
нов Външна батерия с голям капацитет 20000mAh
Производител OEM
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 98,34 лв
Цена с вкл. ДДС 118,00 лв 180,00 лв
- +

Описание на продукта Външна батерия с голям капацитет 20000mAh

Външна батерия с голям капацитет 20000mAh - преносимото зарядно устройство има модерен и елегантен външен вид и е покрито с полиран алуминий, което гарантира защита от механични повреди. Супер производително зарядно устройство е предназначено за зареждане на вашия iPod, iPhone, мобилни телефони, таблети, MP3 плейъри, GPS устройства и други. Може да зарежда и вашите фотоапарати и фотоапарати, каквото е подходящо за почивка или излети сред природата, където нямате достъп до електрически контакт. Благодарение на капацитета на батерията от 20000mAh, той зарежда батерията на класическия смартфон повече от 10 пъти.

Power Bank включва нов тип литиево-полимерна батерия, която гарантира ниско тегло, висок капацитет, минимално саморазреждане и страхотна производителност. Батерията има два USB изхода, които ви позволяват да зареждате две устройства наведнъж. Един от изходите е USB 3 с изходна производителност до 2.4A, благодарение на което вашето устройство се зарежда по-бързо от конвенционалните пауърбанки. Вторият USB изход има 1.6A производителност. Времето за пълно зареждане на Powerbank е 10 часа. Нивото на зареждане на батерията се индикира от четири светодиода, така че никога не се случва вашият POWERBANK да се разреди и да не знаете за това.

Зарядно с голям капацитет

Външната батерия е оборудвана с интелигентни чипове, за да се гарантира нейната защита срещу пренапрежение, прегряване, презареждане и пълно разреждане. Използването е много просто. Просто свържете вашето устройство чрез USB кабел към външната батерия и го включете. След зареждане, изключете USB кабела на устройството и външната батерия след няколко секунди ще се изключи автоматично. Powerbank е идеален за фестивали, къмпинг, пътувания, пътувания в чужбина или като авариен източник на захранване за натоварени дни, когато конвенционалните батерии във вашето устройство просто не могат да се справят с вашите изисквания. Батерията ще зарежда почти всяко преносимо устройство с жакове USB mini/micro USB. Устройството се презарежда лесно с помощта на USB кабел, или през вашия компютър, или от електрическия контакт.

Характеристика:

Защита срещу пренапрежение, прегряване, презареждане и дълбоко разреждане
Два USB изхода с производителност 2.4A и 1.6A
LED индикатор за разреждане на външна батерия
Зарежда батерията 10 пъти повече от сегашния мобилен телефон
Капацитет на батерията до 20000mAh
Li-полимерна батерия

Спецификации:

Тип батерия: Li-Pol
Изход: 5V / 2.4A, 5V / 1.6A
Вход: 5V / 2.5A
Капацитет: 20000mAh
Пълно време за зареждане: 10 часа
Живот: 500 цикъла на зареждане
Работна температура: -20°C до +50°C
Защита от пренапрежение: да
Защита от прегряване: да
Защита от презареждане: да
Пълна защита от разреждане: да
Размери: 156 * 72 * 18 мм
Тегло: 340 гр

Съдържание:

1x външна батерия 20000mAh
1x USB кабел

Коментари

Други продукти