Слънчеви очила с FULL HD камера, WiFi и UV филтър

Код на продукта: 10-137 Имам въпрос
Производител OEM
Наличност на продуктите предварителна поръчка
Времето за доставка 1 - 3 седмици.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 250,00 лв
Цена с вкл. ДДС 300,00 лв
- +

Описание на продукта Слънчеви очила с FULL HD камера, WiFi и UV филтър

Слънчевите очила с FULL HD камера, WiFi и UV филтър са превъзходни не само с камерата, но и с микрофона, така че можете да записвате страхотни кадри и звук не само докато гледате, но и при други дейности - в спорта, туризма. Поставянето вече не е сложно, можете просто лесно да сложите очилата си и можете да записвате директно от погледа си. Вградената FULL HD камера е в състояние да записва видео с резолюция 1920x1080 при 30 кадъра в секунда заедно с висококачествен звук. Заснетите изображения се заснемат в широк ъгъл от 120° , така че ще имате страхотна гледка към околността с всички детайли. Всички записани данни се съхраняват на Micro SD карта с поддръжка до 32GB (не е включена) .

приложение за шпионска камера

Записването и стартирането на очилата се задействат с бутона от лявата страна на слънчевите очила. До него има бутон за стартиране на WiFi. Вътре в очилата има два светлинни индикатора. Червеният индикатор ви информира дали камерата е включена или в момента записва (мига). Синият индикатор ви информира за функцията с активиран WiFi. С поддръжката на WiFi можете да сдвоите очилата си със смартфона си и да използвате очилата директно през приложението или да възпроизвеждате заснетите изображения. Приложението се поддържа както за iOS, така и за Android , наречено "FinalCam", приложението е свободно достъпно за изтегляне на вашия смартфон.

слънчеви очила с wifi камераслънчеви очила с wifi камера

Очилата се доставят с USB конектор за зареждане на очилата ви или можете да изтеглите файлове с данни (записани видеоклипове) на вашия компютър. Камерите в слънчевите очила имат не само функцията на видеокамера , но служат и като напълно функционални слънчеви очила , тъй като са изработени от стъкло UV 400. Следователно очите ви ще бъдат защитени от вредното UV лъчение от слънцето . Тези изключителни слънчеви очила ще намерят своето приложение при различни дейности като спорт или дори за нормално носене през деня .

Характеристика:

Записва FULL HD видео с аудио
Поддръжка на WiFi и опция за сдвояване със смартфони
UV филтър 400
Спортен дизайн на очила

Спецификации:

Характеристики: Видео, WiFi
Камера: 3 MP CMOS + 120° широк ъгъл
Разделителна способност на видеото: FULL HD 1080P 1920*1080 30 кадъра в секунда
Формат на компресия: H264
Формат на видео файла: MOV
Памет: Поддръжка на Micro SD карта до 32 GB
UV филтър: 400
Размери: 15,5 см (Ш) x 5,5 см (В) x 17 см (Д)
Тегло: 55 гр
Батерия: 770 mAh литиева батерия
Запис на видео: 1 час

Пакет със съдържание:

1x слънчеви очила с HD камера + WiFi
1x преносим калъф
1x кърпа за почистване
1x USB кабел
1x Ръководство за потребителя

Коментари

Други продукти