Powerbank батерия с капацитет 2000mAh

Код на продукта: 11-225 Имам въпрос
нов Powerbank батерия с капацитет 2000mAh
Производител OEM
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 31,66 лв
Цена с вкл. ДДС 38,00 лв 60,00 лв
- +

Описание на продукта Powerbank батерия с капацитет 2000mAh

Powerbank батерия с капацитет 2000mAh и литиево-йонна батерия - мощно зарядно устройство и външна батерия с модерен и елегантен външен вид. Има миниатюрен размер и тегло, което го прави идеален за носене в джоба. Батерията е предназначена за зареждане на вашия iPod, iPhone, мобилни телефони, таблети, MP3 плейъри, GPS устройства и др. Мощно зарядно устройство и външна батерия с модерен и елегантен дизайн. Благодарение на капацитета на батерията от 2000 mAh, той зарежда батерията на настоящия смартфон 1,5x. Изходната производителност на USB порта е 1A. Пълното време за зареждане на powerbank е 2-3 часа. Нивото на зареждане на батерията се индикира от четири светодиода, така че никога не се случва вашият POWERBANK да се разреди и да не знаете за това.

Външната батерия е оборудвана с интелигентни чипове, за да се гарантира нейната защита срещу пренапрежение, прегряване, презареждане и пълно разреждане. Използването е много просто. Просто свържете вашето устройство чрез USB кабел към външната батерия и го включете. След зареждане, изключете USB кабела на устройството и външната батерия след няколко секунди ще се изключи автоматично.

POWERBANK

Устройството включва LED диод, който може да се използва като фенер, когато не се зарежда устройство. Когато батерията е напълно заредена, този светодиод може да свети постоянно няколко седмици. Powerbank е идеален за фестивали, къмпинг, пътувания, пътуване в чужбина или като авариен източник на захранване за натоварени дни, когато конвенционалните батерии във вашето устройство просто не могат да се справят с вашите изисквания. Батерията ще зарежда почти всяко преносимо устройство с жакове USB mini/micro USB. Устройството се зарежда лесно с помощта на USB кабел, или през вашия компютър, или от електрическия контакт.

Характеристика:

Защита срещу пренапрежение, прегряване, презареждане и дълбоко разреждане
Миниатюрен размер и тегло на батерията
LED индикатор за разреждане на външна батерия
Приблизително 1,5 пъти повече заряд от сегашния мобилен телефон
LED диод за аварийно осветление
Много леко тегло само 75 грама

Спецификации:
Тип батерия: Li-ion
Изход: 5V / 1A
Вход: 5V / 1A
Капацитет: 2000mAh
Пълно време за зареждане: 2-3 часа
Живот: 500 цикъла на зареждане
Работна температура: -20°C до +50°C
Защита от пренапрежение: да
Защита от прегряване: да
Защита от презареждане: да
Пълна защита от разреждане: да
Размери: 71 * 33 * 19 мм
Тегло: 75 гр

Съдържание:

1x външна батерия 2000mAh
1x USB кабел

Коментари

Други продукти