WiFi шпионска HD камера, скрита в очила със сензорно управление

Код на продукта: 10-174 Имам въпрос
нов WiFi шпионска HD камера, скрита в очила със сензорно управление
Производител OEM
Наличност на продуктите предварителна поръчка
Времето за доставка 1 - 3 седмици.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 266,66 лв
Цена с вкл. ДДС 320,00 лв
- +

Описание на продукта WiFi шпионска HD камера, скрита в очила със сензорно управление

WiFi шпионска HD камера, скрита в очила със сензорно управление. Тези шпионски очила имат перфектния камуфлаж срещу всякакви подозрения, тъй като действат като стилно допълнение към вашето облекло. Стилните и шпионски очила имат практична употреба за незабелязано записване на заобикалящата среда, а за ултра леката конструкция от само 40g те са удобни за ежедневна употреба. В същото време не е нужно да натискате никакви бутони, тъй като те реагират само на докосване . С тези шпионски очила записвате точно това, което виждате, докато имате свободни ръце, без да предизвиквате подозрение. Друго предимство е предаването на живо чрез WiFi връзка директно към вашия мобилен телефон чрез приложението "Pro iCam" , което е свободно достъпно за Android и iOS . С приложението можете не само да преглеждате заснети изображения, но и да възпроизвеждате записани видеоклипове. Благодарение на поддръжката на P2P , очилата могат да бъдат свързани към интернет с помощта на мобилен телефон, за да създадат WiFi Hotspot и да позволят да гледате на живо кадри в интернет за вашите приятели.

Камерата е вградена в рамката на очилата и сканира през еднопосочна прозрачна пластмаса, което гарантира нейната секретност. Камерата не се вижда с невъоръжено око, под никакъв ъгъл или при осветяване отзад. Работата е доста проста чрез тъчпада от външната страна на рамката на очилата и също така е проектирана да бъде незабележима. Шпионски очила за докосване с HD камера + P2P видео на живо + WiFi за продажба онлайн.

Камерата е точно скрита в рамката на очилата

Очилата с фотоапарата са с прозрачни прозрачни стъкла.

wifi HD камера в очила

Очилата имат вграден сензор за движение, който може да засича движение и след това да ви предупреждава чрез известяване директно на вашия мобилен телефон чрез приложението "Pro iCam" . Полезна функция, когато трябва да напуснете офиса, но в същото време трябва да сте сигурни, че никой няма да посети бюрото ви, докато ви няма. Заснетите изображения се записват във Full HD при 1920x1080p при 30 кадъра в секунда на microSD карта до максимум 64 GB . Очилата са оборудвани с вградена акумулаторна батерия с капацитет 280 mAh , която е вградена директно в подвижното рамо на очилата и осигурява работа на камерата за около 75 минути. Ако трябва да презаредите батерията, разкопчайте рамото и я презаредете чрез микро USB кабела . Голямото предимство е, че в опаковката има още едно резервно рамо с батерия, което прикрепяте към очилата, докато зареждате другата батерия . Това ви позволява непрекъснато да записвате видео. Ще оцените и функцията за зареждане на батерията чрез Powerbank , което ще гарантира, че винаги имате заредена батерия под ръка.

стилни и елегантни очила с камера

Шпионските очила са идеалният избор за вас, ако трябва да направите ненатрапчив запис на среща без никакво подозрение . Очилата са с широк спектър на приложение, защото можете да ги използвате, например на празник, концерт или когато записвате различни житейски преживявания. Свързвайки Full HD очилата към вашия компютър чрез USB, те действат като четец на карти с памет и можете да изтегляте записани видеоклипове и снимки директно на вашия компютър или лаптоп.

скрита камера в очила

Характеристика:

Елегантни очила с HD камера
Сензорно управление на рамото на очилата
Сензор за движение с предупреждение за уведомяване
Поддръжка за WiFi връзка и P2P
Използва microSD карта до 64 GB

Спецификации:

Оптика: 2.0 MP CMOS
Резолюция на видеото: 1920x1080p
Съотношение на кадрите: 30 кадъра в секунда
Видео компресия: H.264
Видео формат: AVI
Ъгъл на сканиране: 70°
Карти с памет: microSD карти 8-64GB
Батерия: 280 mAh
Живот на батерията: прибл. 75 минути (работно време)
Време за зареждане: 1-2 часа
Мрежова връзка: P2P, WiFi
Захранване: DC-5V
Захранващ кабел: micro USB
Поддръжка на системи: iOS, Android
Размери: 149mm x 146mm x 41mm
Тегло: 40 гр

Съдържание на пакета:

1x WiFi очила с камера
2x рамо за очила с батерия
1x адаптер за зареждане за ръце
1x Micro USB кабел
1x кърпа за почистване
1x USB със софтуер
1x Ръководство

Коментари

Други продукти