Бактерицидна UV светлина ​2,5W с озонова дезинфекция

Код на продукта: 77-003 Имам въпрос
Производител /
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 166,66 лв
Цена с вкл. ДДС 200,00 лв
- +

Описание на продукта Бактерицидна UV светлина ​2,5W с озонова дезинфекция

Бактерицидна UV светлина ​2,5W с озонова дезинфекция е слънчева uv led лампа с ултравиолетови светлини, идеална за 99,99% стерилизация на бактерии и вируси (Corona - covid 19 и др.)​ UV бактерицидна 36 0° лампа за ефективна стерилизация и дезинфекция от дома или други зони (кола).   В днешно време често се сблъскваме с различни бактериални и вирусни заплахи във въздуха, срещу които е добре да се предпазим и да осигурим чистота на въздуха в помещенията, където прекарваме ежедневната си работа или отдих. Това наистина ще бъде възможно с UVC лампа с озон. Бактерицидна лампа активно стерилизира с 360° дифузия за максимално покритие на дезинфекцията и пречистването на въздуха от бактерии, вируси и миризми. Бактерицидни лампи + UVC светлини - най-добрият дезинфектант за ултравиолетова светлина за ефективна озонова дезинфекция и стерилизация на помещения с ултравиолетови слънчеви лъчи (крушки, тръби, светодиоди) на склад за продажба онлайн - можете да закупите на добра цена.

бактерицидна UV светлина

Лампата съдържа акумулаторна 700mAh Li-on батерия, а компактният й размер я прави практична и използваема навсякъде. Лампа за стерилизация (sunuv лампа) обикновено се използва в здравеопазването като UVC лампа за дезинфекция на операционни зали или операции. В домакинствата бактерицидните лампи са по-известни като ултравиолетови лампи.

Тази UV лампа за стерилизация има много стилен дизайн

UV бактерицидна лампа за дома

Бактерицидна UVC лампа + Озонова дезинфекция

Бактерицидната лампа работи едновременно с UV светлина и озон за максимална ефективност в продължение на 30 минути. Лампата за стерилизация убива до 99% от бактериите, 100% от акарите и премахва неприятните миризми в помещението.

бактерицидна светлина

За да се отървете от бактериите не трябва да е трудно

Класическият метод за дезинфекция понякога изисква време и в същото време не е толкова ефективен за премахване на всички бактерии и вируси. Опитайте нов и ефективен метод за дезинфекция с UV и озоново почистване в рамките на 30 минути.

бактерицидни ултравиолетови крушки

Широка употреба на UV лампа

Това е бактерицидна лампа, която е подходяща за използване в по-малки помещения като гардероб, тоалетна, детска стая, стая за домашни любимци, кола и др., където е необходима дезинфекция на околната среда.

дезинфекция на uvc лампи

Компактни размери - бактерицидна лампа

Тази лампа е наистина много стилна и има малки размери, така че е много лесно преносима и можете да я вземете със себе си в дамската си чанта.

преносим дезинфектант с ултравиолетова светлина

Характеристики на продукта:

UV + озон
360° стерилизация
Компактни размери
Ефективност срещу вируси, бактерии, миризми
Акумулаторна батерия
Универсална употреба в различни области

Спецификации:

Модел: Profio UVC Zion
Тип: UV бактерицидна лампа
Захранване: 5V USB
Мощност: 2,5W
Материал: ABS
Батерия: 700 mAh
Захранване - 3,7V
Размери на продукта: 140 мм (височина) х 60 мм (ширина)
Тегло: 400 гр

Съдържание на пакета:

1x UV Мини бактерицидна лампа
1x USB кабел
1x Ръководство

Какво е UV-C лъчение

UV-C лъчението е един от трите вида UV светлина , чиято дължина на вълната причинява увреждане на клетъчната мембрана и нарушава ДНК на вируси и бактерии и ги унищожава. Следователно това бактерицидно лъчение има дезинфекциращи свойства . Тъй като е UV светлина, тя е в състояние да дезинфекцира всички повърхности, върху които въздейства, а при различни тъкани прониква директно в тях, без да ги уврежда. Такава бактерицидна светлина не е нова технология, но се използва от години, главно в здравеопазването. Стерилизационните UV лампи се използваха основно за дезинфекция на операционни зали, но можехме да ги видим и в различни хирургични кабинети или чакални. Бактерицидният емитер също се използва в дома и е известен също като слънчева UV LED лампа.

uvc радиация - използване

Използване на бактерицидна светлина, UVC дезинфекция и стерилизация:

- В здравеопазването, чакалнята, хирургията, операционната
- В хранително-вкусовата промишленост, хранилища, складови площи
- Стерилизация на питейната вода
- При развъждане за дезинфекция на терариуми, аквариуми, постелки, храни
- В хотели, ресторанти, офиси, тоалетни
- Стерилизация на климатици, инструменти, инструменти и машини

ВНИМАНИЕ

При активиране на лампата хората и животните трябва да напуснат стаята!
UV-C светлината може да причини увреждане на очите, затова ви препоръчваме да закупите предпазни очила от нашата оферта, когато я използвате.
Животните или растенията не трябва да присъстват в помещението, което дезинфекцирате в момента.

Коментари

Други продукти