HD IP камера домашна iCam Plus 360° + 8 IR LED

Код на продукта: 52-003 Имам въпрос
отстъпка HD IP камера домашна iCam Plus 360° + 8 IR LED
Производител Амарило
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 315,00 лв
Цена с вкл. ДДС 378,00 лв 500,00 лв
- +

Описание на продукта HD IP камера домашна iCam Plus 360° + 8 IR LED

HD IP камера домашна iCam Plus + 8 IR LED + ъгъл на завъртане на видимост от 360°. Камерата разполага с IR разстояние за нощно виждане от 5m PIR сензор за движение и два звукови сензора. Има вградено двупосочно аудио и видео стрийминг в HD качество, което му позволява да го използва като бебефон или интерактивен PET скенер за вашите домашни любимци. Когато сте на живо трансфер може да се използва и 4x цифрово увеличение. Това е самоинсталираща се охранителна система , предназначена за използване на закрито. Камерата е подходяща предимно за домакинства за наблюдение на къща, апартамент, деца и домашни любимци, но може да се използва и в офиса и всяко друго място, където имате общ поглед върху случващото се.

интерактивно наблюдение на домашни любимци

Инсталацията е много проста. След изтегляне на приложението Amaryllo поддържа операционната система Android и iOS чрез Google Play чрез инсталиране на IP камера. Приложението съдържа различни настройки на сензора, които ви позволяват да настроите IP камерата според техните нужди. Използвайки приложението, устройството е сдвоено с WiFi рутер и системата за сигурност е активна. Камерата запомня до 4 различни WiFi мрежи, така че не е проблем да я предаде и да промени мястото на използване. Приложението прави възможно свързването на други камери от амарилис. Покрихте само няколко стаи и превключвате между камерите.

HD IP камера

Пълна непроницаема комуникация чрез 256-битово криптиране. Качеството, безопасността и скоростта на предаване на видео и аудио е защото на най -високо ниво. Чрез приложението Гледайте предаване на живо от камерата в HD резолюция 1280x720. Когато има аудио сензор или сензор за движение, камерата задейства пронизителна аларма и получава настройки за текст и картина чрез приложението на мобилния ви телефон. Предаването на живо може да започне, за да видите какво се случва. След настройката видеото или снимката могат да бъдат запазени на карта с памет до 32 гигабайта . Двупосочното аудио ви позволява да комуникирате дистанционно. Камерата има вграден мотор, който й позволява да се движи на 360°   което ви позволява да наблюдавате стаята, където е инсталирана камерата. Допълнителни функции, които подобряват качеството на изображението, са компенсация на фоновото осветление.

Охранителни камери

Домашната IP охранителна камера се захранва непрекъснато чрез micro USB и AC/DC адаптер. Консумацията на енергия е само минимална 2A / 5V , така че можете, ако е необходимо, да я храните на места, където нямате достъп до електрическата мрежа чрез POWERBANK. Бермудската компания предоставя на камерата и регулируемо външно съхранение на своите сървъри. Той предлага безплатно 3-дневно съхранение на алармени видеоклипове. За всяка аларма към външно съхранение се записва 10-секундно видео. Това е достатъчно, за да разберем какво се е случило и да имаме видеодоказателство. Bermudian също така предоставя възможност за активиране на услугите на 30-дневна или 365-дневна услуга , която предоставя външно място за съхранение на техните сървъри за вашите видеоклипове и снимки. Комплектът включва допълнителни функции. Пакетите могат да бъдат тествани в 30-дневна пробна версия. Активирането на услугата е достъпно в четири лесни стъпки чрез priloženeého инструкции и QR код. Тази услуга, предоставена от Amaryllis, се таксува. Google предоставя безплатно място за съхранение и 15 гигабайта , които можете да свържете чрез приложението и вашия акаунт в Google.

камера плюс ICAM

Характеристика:

Безжична IP охранителна камера с IR нощно виждане
Ъгъл на видимост до 360°
PIR сензор и 2x аудио с двупосочно аудио предаване
Използвайте microSD карти до 32GB
Възможността да го използвате като бебефон или проследяване на домашни любимци
Изпращайте известия за прекъсването на мобилния си телефон

спецификации:

Сензор за изображение: 1/4 "CMOS
Резолюция: 1280x720 HD 30fps 720P / 480P, 360P
Цифрово увеличение: 4x
Ъгъл на камерата чрез завъртане на камерата: 360
Видео компресия: H.264, MJPEG
Памет: microSD карти до 32GB
Видео сигурност 256 битово криптиране
Мрежови протоколи: TCP / IP, UDP / IP, HTTP / HTTPS, FTP, DHCP, NTP, WPS
Вграден микрофон:
Сензор за движение: PIR сензор за движение
Звуков сензор 2x звуков сензор
Аудио: вграден двупосочен микрофон
Изпращане на известия до устройството, текст и снимки: Да
IR нощно виждане 8x IR LED
Захранване: 2A / 5V захранване с USB връзка
Вторично захранване: връзка POWERBANK
Операционна система: iOS 7 и по-нова версия, Android 4.1 и по-нова
WiFi: WiFi 802.11 b / g / n
Размери: 80х80х80 мм
Работна температура: 0-35°C
Тегло: 222 грама

Съдържание:

1 домашна IP охранителна камера
1x Micro USB кабел
1 AC/DC адаптер
1x Ръководство

Коментари

Други продукти