FULL HD камера във водоустойчиви слънчеви очила с 16GB памет

Код на продукта: 10-138 Имам въпрос
Производител OEM
Наличност на продуктите предварителна поръчка
Времето за доставка 1 - 3 седмици.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 233,34 лв
Цена с вкл. ДДС 280,00 лв
- +

Аксесоари за продукта

Описание на продукта FULL HD камера във водоустойчиви слънчеви очила с 16GB памет

FULL HD камера във водоустойчиви слънчеви очила с 16GB памет​ са практични и лесни за използване, така че могат да намерят приложение в различни ситуации, за да заснемат най-добрите изображения. Запишете незабравими моменти от почивката си направо от погледа си, напълно незабелязано и без никакви усложнения. Вградената HD 5 MP камера с висококачествен CMOS сензор заснема 1920x1080 видео при 30 кадъра в секунда заедно с висококачествен звук . Също така можете да използвате очила за фотография , за да заснемете интересни изображения или ситуации.

очила с FULL HD водоустойчива камера

Всички записани данни, като видеоклипове и снимки, се съхраняват на 16 GB вътрешна вградена памет, което позволява на очилата да служат като преносимо съхранение. Включете очилата и започнете да записвате, като използвате бутона от дясната страна на слънчевите очила в долната част на рамката. От вътрешната страна на очилата има червен индикатор, който ви информира, като мига заедно с вибрацията на рамката, за текущото състояние на очилата. Очилата се предлагат с USB конектор за зареждане на очилата ви или можете да изтеглите файлове с данни (записани видеоклипове) на вашия компютър. Напълно заредените очила могат да записват видео непрекъснато за около 1 час.

Стилните очила, имат не само функцията на видеокамера, но служат и като напълно функционални слънчеви очила , тъй като са изработени от стъкло с UV 400 филтър . Следователно очите ви ще бъдат защитени от вредното UV лъчение от слънцето , докато носите очилата си . Очилата също са водоустойчиви и затова не е проблем за тях да записват дори при неблагоприятни условия като дъжд, сняг и т.н. Тези ексклузивни слънчеви очила намират своето приложение в различни спортни дейности като бягане, уиндсърф, риболов, колоездене или дори класическо носене през слънчев ден.

Характеристика:

Записва Full HD видео с аудио
Фотография
UV филтър 400
Стилен и модерен дизайн на очила
Водоустойчив дизайн

Спецификации:

Функции: Видео, фотография
Камера: 5Mpx CMOS + 63° широк ъгъл
Разделителна способност на видеото: FULL HD 1080P 1920*1080 30 кадъра в секунда
Резолюция на снимката: 1980*1080
Формат на компресия: H264
Формат на видео файла: MOV
Файлов фото формат: JPEG
Памет: 16 GB вътрешна памет
UV филтър: 400
Водоустойчивост: IP66
Размери: 15,5 см (Ш) x 4,8 см (В) x 17,5 см (Д)
Тегло: 55 гр
Батерия: 480 mAh литиева батерия
Видео запис: в рамките на 2 часа

Пакет със съдържание:

1x Стилни очила с HD камера
1x преносим калъф
1x кърпа за почистване
1x USB кабел
1x Ръководство за потребителя

Коментари

Други продукти