WiFi комплект за заден ход 3 камери + 7" LCD монитор със запис

Код на продукта: 19-075 Имам въпрос
Производител ПРОФИО
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 600,00 лв
Цена с вкл. ДДС 720,00 лв 898,00 лв
- +

Описание на продукта WiFi комплект за заден ход 3 камери + 7" LCD монитор със запис

Комплект WiFi за заден ход 3 камери + 7" LCD монитор със запис на micro SD карта и обхват до 100 м. Универсална безжична система за заден ход за превозни средства като автобуси, камиони, микробуси. Записва запис от камера и го съхранява на карта с памет SDXC до 128GB.Записът се записва във VGA резолюция и на карта с памет от 128GB можете да запазите повече от 200 часа (8 дни) запис на една камера или 50 часа на всичките 4 камери.Цифрово безжично захранване гарантира предаване на сигнал до 100м, а сигналът също е достатъчно силен, за да не се смущава от големи метални части на превозното средство или товар.Освен видеозапис, micro sd съхранява и аудио запис на звук.

Камери за заден ход с монитор - 3x wifi камера + LCD 7" с възможност за запис на SD карта (Аудио + Видео) от PROFIO ELECTRONICS. Комплектът е разработен за взискателни транспортни и работни ситуации, които възникват при шофиране на селскостопански автомобили или строителна техника. Сигналът предаването работи на базата на Wifi сигнал от камери, което улеснява инсталирането на камерите, а основното предимство е, че не сте ограничени от дърпане на свързващите кабели.Мониторът служи и като DVR рекордер.

wifi заден автомобил комплект камери

Този комплект съдържа 1x Wireless DVR 7" монитор в колата и 3x безжична камера за заден ход (можете да свържете още 1 WiFi камера за заден ход). Мониторът с камера е оборудван с регулируема конзола, която можете да поставите на необходимото място. WiFi комплектът за заден ход има широк спектър на приложение, благодарение на високопроизводителната WiFi антена е подходяща не само за леки автомобили, но и за микробуси, микробуси, бусове, камиони, ремаркета и други превозни средства IP нивото на защита на камерата е до IP66 водоустойчив, прахоустойчив и устойчив на щета.

WiFi реверсиращ комплект с DVR рекордер и изключително голям обхват на wifi връзка до 100 м.

безжични камери за паркиране

Възможно е да свържете до 4 WiFi камери към WiFi DVR монитора едновременно, особено при инсталиране на по-големи моторни превозни средства, където имате нужда от повече изгледи от различни ъгли. С тази система ще знаете точно какво има зад или около автомобила. LED мониторът е с контраст 300:1 с резолюция 800x480. Широкоъгълен обектив с до 150° също е оборудван с IR нощно виждане. WiFi сигналът има обхват до 100m , което ви гарантира качествено приемане от камерата за заден ход. Мониторът има просто OSD меню, чрез което можете да настроите камерата според вашите нужди. На LCD монитора може да показва и четирите камери едновременно, в множество варианти, за да показва две камери заедно или да превключва между камерите. Чрез превключващата верига камерата може да бъде свързана към светлини за заден ход, за да превключва автоматично към избраната камера при движение на заден ход.

LCD мониторът с камери може да бъде свързан по различни начини, да се включва при движение на заден ход или след стартиране на автомобила. DVR мониторът също има функция за отразяване на изображение , която ви позволява да настроите камерите да показват дясната и лявата страна от вашия изглед. Той също така включва дистанционно управление, което ще опрости управлението при превключване на камери или бързо регулиране на изображението.

Възможност за огледална функция на камерата + възможност за виждане на всички камери на LCD едновременно или всяка камера поотделно

В случай, че трябва да монтирате монитора по различен начин, отколкото с скоба (което е включено в пакета), в нашата оферта можете да намерите още три вида стойки, които ви позволяват да закрепите монитора си на лесно достъпно място.

заден комплект 3 камери и dvr монитор

WiFi DVR 7" LED монитор

Функция за запис на DVR от до 4 камери

Монитор с опция за свързване на до 4 WiFi камери

Монтаж без дърпане на кабели

Следете техническите спецификации:

Модел: Profio Clear View S7
7" LED монитор
Система: PAL/NTSC
Съотношение на страните: 16:9
Резолюция на монитора: 800 x 480
Входове: 4 канален 2,4G WiFi вход за видео сигнал
Контраст: 300:1
Регулируеми: яркост, контраст, цвят
Захранване: DC 12V-24V
Консумирана мощност: 5W
Работна температура: -10 до 60°C
Температура на съхранение: -20 до 70°C
Размери: 180 x 121 x 24 мм

Технически спецификации на камерата:

Модел: Profio Parking Camera S7
Сензор за изображение: SHARP 1/4 CMOS
Резолюция: 420 телевизионни линии
WiFi връзка: 2.4G WiFi с обхват от 100 метра
Минимално осветление: 1 LUX
IR нощно виждане: да
Ъгъл на гледане: 150°
IP защита: IP 66 водоустойчив, прахоустойчив, устойчив на повреди
Консумирана мощност: 3W
Работна температура: -10 до 60°C
Температура на съхранение: -20 до 70°C
Размери: 86,5 х 77 х 75 мм

Съдържание на пакета:

1x 7" LED WiFi DVR монитор
3x WiFi камера за заден ход
1x Дистанционно управление
1x Ръководство

безжични аксесоари за паркинг камера

Коментари

Други продукти