WiFi IP камера за външна HD iSensor Patio - въртяща се на 240°

Код на продукта: 52-002 Имам въпрос
Производител Амарило
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 315,00 лв
Цена с вкл. ДДС 378,00 лв 500,00 лв
- +

Описание на продукта WiFi IP камера за външна HD iSensor Patio - въртяща се на 240°

WiFi IP камера към екстериора iSensor Patio - HD + резолюция въртяща се с 240° ъгъл на видимост - подходяща предимно за домакинствата за наблюдение на екстериора на къщата. Това е охранителна камера, устойчива на вода и UV радиация. Това е самомонтираща се алармена система , която е подходяща не само за вътрешни, така и за външни приложения, тъй като поради своята опаковка е напълно устойчива на вода и UV лъчение.   Може да се монтира например на външната стена на къщата и да следи входната й зона, паркинга и градината или друго място, където искате да следите какво се случва.

Може да се използва като камера за звънец на вратата, тъй като има вграден микрофон за двупосочна комуникация. Инсталацията е много проста. След изтегляне на приложението Amaryllo поддържа операционната система Android и iOS чрез Google Play чрез инсталиране на IP камера. Приложението съдържа различни настройки на сензора, които ви позволяват да настроите IP камерата според техните нужди. Използвайки приложението, устройството е сдвоено с WiFi рутер и системата за сигурност е активна. Камерата запомня до 4 различни WiFi мрежи, така че не е проблем да я предаде и да промени мястото на използване.

iSensor вътрешен двор

Пълна непроницаема комуникация чрез 256-битово криптиране. Качеството, безопасността и скоростта на предаване на видео и аудио е защото на най -високо ниво. Чрез приложението Гледайте предаване на живо от камерата в HD резолюция 1280x720. Когато има аудио сензор или сензор за движение, пронизващата аларма на камерата активира ярко LED осветление и получава настройки за текст и картина чрез приложението на мобилния ви телефон. Предаването на живо може да започне, за да видите какво се случва. След настройка видеото или снимката могат да бъдат запазени във вградената 8GB памет. Двупосочното аудио ви позволява да общувате дистанционно.

Камерата има вграден мотор, който й позволява да се движи на около 170°. Обективът има обхват на изображението 70 градуса. Заедно могат да покрият ъгъла на видимост до 240° , което ви позволява да наблюдавате стаята, където е инсталирана камерата. Камерата не произвежда активно нощно виждане с IR осветител, но има вградена светлина, която действа като нощна светлина, ако искате да видите изображението на камерата на живо. Допълнителни функции, които подобряват качеството на изображението, са компенсация на фоновото осветление.

Безжична IP камера

IP охранителна камера за дома на открито се захранва непрекъснато чрез micro USB и AC/DC адаптер. Консумацията на енергия е минимална и само 1/5V , за да можете, ако е необходимо, да я храните на места, където нямате достъп до електрическата мрежа чрез POWERBANK. Бермудската компания осигурява камерата и регулируемо външно съхранение на своите сървъри. Той предлага безплатно 3-дневно съхранение на алармени видеоклипове. За всяка аларма към външно съхранение се записва 10-секундно видео. Това е достатъчно, за да разберем какво се е случило и да имаме видеодоказателство. Bermudian също така предоставя възможност за активиране на услугите на 30-дневна или 365-дневна услуга , която предоставя външно място за съхранение на техните сървъри за вашите видеоклипове и снимки. Комплектът включва допълнителни функции. Пакетите могат да бъдат тествани в 30-дневна пробна версия. Активирането на услугата е достъпно в четири лесни стъпки чрез priloženeého инструкции и QR код. Тази услуга, предоставена от Amaryllis, се таксува.

външна HD камера

Характеристика:

Безжична външна IP охранителна камера, водоустойчива и UV радиация
Ъгъл на видимост до 240°
Сензор за движение и звук с двупосочно аудио предаване
Вградена памет 8 GB
Видео поток на живо с възможност за 4x цифрово увеличение
Изпращайте известия за прекъсването на мобилния си телефон

спецификации:

Сензор за изображение: 1/4 "CMOS
Резолюция: 1280x720 HD 30fps 720P / 480P, 360P
Цифрово увеличение: 4x
Ъгъл на гледане на камери: 70°
Ъгъл на камерата чрез завъртане на камерата на 170°
Видео компресия: H.264, MJPEG
Памет: вградена 8 гигабайта
Видео сигурност 256 битово криптиране
Мрежови протоколи: TCP / IP, UDP / IP, HTTP / HTTPS, FTP, DHCP, NTP, WPS
Вграден микрофон:
Сензор за движение: Да
Звуков сензор: да
Аудио: вграден двупосочен микрофон
Изпращане на известия до устройството, текст и снимки: Да
Нощно виждане: Нощното виждане работи на базата на аларма за стартиране на LED осветление
Захранване: 1A / 5V захранване с USB връзка
Вторично захранване: връзка POWERBANK
Операционна система: iOS 7 и по-нова версия, Android 4.1 и по-нова
WiFi: WiFi 802.11 b / g / n
Размери: височина: 12 см, диаметър 3,6 см
Работна температура: 0-35°C
Тегло: 150гр

Съдържание:

1 домашна IP охранителна камера
1x Micro USB кабел
1 AC/DC адаптер
1x монтажен материал (винтове)
1x Ръководство

Коментари

Други продукти