WiFi HD камера за наблюдение + детекция на движение

Код на продукта: 10-136 Имам въпрос
Производител OEM
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 200,00 лв
Цена с вкл. ДДС 240,00 лв
- +

Аксесоари за продукта

Описание на продукта WiFi HD камера за наблюдение + детекция на движение

WiFi HD камера за наблюдение + детекция на движение е предназначена да защити вашите близки и имуществото ви по време на ваше отсъствие. Не позволявайте всичко на случайност и бъдете винаги и навсякъде информирани за ситуацията си у дома . Мини камерата благодарение на поддръжката на WiFi предлага опцията за свързване с вашия смартфон по всяко време и навсякъде. Просто изтеглете мобилното приложение " Clever Dog ", достъпно за iOS и Android , сдвоете двете устройства чрез домашен WiFi и гледайте в реално време наблюдение на пространството, където сте поставили камерата, например дом, офис, магазин или склад.

охранителна камера wifi

Mini HD камерата има вграден сензор за откриване на движение, който подобрява използването й и следователно не е нужно да проверявате постоянно дома си. В случай на заснемане на движението в пространството на камерата, веднага ще получите съобщение на смартфона заедно със заснетото изображение, така че ще бъдете добре информирани за причината за стартиране на алармата. Можете също да зададете звукова аларма (лаене на куче, бипкане), за да предупредите потенциален нарушител, че е заловен. Камерата предлага и нощно снимане благодарение на четири мощни инфрачервени светодиода , които ви позволяват да виждате пространството в пълна тъмнина до 5 метра. Затова можете да разчитате на 24-часова защита на вашия дом.

wifi мониторна камера

Камерата също така осигурява двупосочна комуникация , като слуша и отговаря на случващото се, докато наблюдава. Вграденият високоговорител и микрофонът ви позволяват бързо да се свържете без нужда от връзка с мобилен телефон или компютър, ако имате две мини HD смарт камери. Имате голяма или двуетажна къща и не искате да крещите на децата, че е време за обяд? Просто използвайте мобилното приложение и говорете с децата с помощта на камерата. P2P комуникационната технология ще се погрижи за сигурността на данните, тъй като данните не се съхраняват на нито един външен сървър. Снимките и записите се съхраняват на 32GB micro SD карта (не е включена). С висококачествена видео компресия можете да съхранявате до 7 дни видео на 32GB micro SD карта.

интелигентна камера с детекция на движение

Характеристика:

Видео в реално време
Двупосочна комуникация
Датчик за движение
Интелигентно видео
P2P връзка
Инфрачервено нощно виждане

Спецификации:

Обектив: Цветна CMOS оптика
Видео компресия: H.264, 720p HD
Резолюция на видеото: 720 x 576 при 15 кадъра в секунда
Аудио: Вграден микрофон и високоговорител
Памет: Поддържа micro SD карти до 32GB
Работна температура: -10 ~ 60° C на закрито
Поддръжка на системата: iOS 6.0 или по-нова версия, Android 4.0 или по-нова
Размери: (Ш) 43 mm x (H) 100 mm x (D) 33 mm
Тегло: 80 гр

Съдържание на пакета:

1x мини интелигентна камера
1x USB кабел
1x Монтажна стойка
1x саше с 3 винта
1x Ръководство за потребителя

Коментари

Други продукти