Високоговорител и Будилник с HD камера + детекция на движение + IR

Код на продукта: 10-532 Имам въпрос
Производител OEM
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 276,66 лв
Цена с вкл. ДДС 332,00 лв
- +

Описание на продукта Високоговорител и Будилник с HD камера + детекция на движение + IR

Bluetooth високоговорител и будилник с HD камера + детекция на движение + IR + метеорологична станция. Този стилен будилник със скрита камера работи и като преносим bluetooth високоговорител или mp3 плейър от micro SD карта. Със своя елегантен дизайн в гланцово черно, той се вписва във всеки тип интериор , без никой да знае, че е устройство със скрита камера. Висококачественият дисплей на будилника осигурява безпроблемна четимост на предоставените данни дори при интензивна дневна светлина. Дисплеят на будилника показва текущия час и дата, стайна температура, можете също да настроите аларма. Устройството е оборудвано с вградена акумулаторна батерия 3000 mAh. Може да се използва във всяко домакинство като пълноценен цифров будилник. Безспорно най-важната и полезна функция е ненаблюдаваното наблюдение на околната среда.

Скрита камера в будилник с bluetooth високоговорител + Показване на температурата

високоговорител скрита шпионска камера

Вградената скрита камера записва видеоклипове с Full HD резолюция от 1920x1080 със звук , т.е. достатъчна за детайлни снимки. Благодарение на IR LED нощното виждане на разстояние до 6 метра, вие ще имате качествено изображение дори през нощта. Цифровият будилник поддържа P2P и WiFi връзка и е безжичен, което позволява да бъде поставен директно навсякъде в интериора. Можете да управлявате дистанционно всички функции на скритата камера чрез свободно достъпното приложение "TinyCam" за смартфони (iOS, Android), чрез което можете да гледате изображения в реално време и да променяте настройките на камерата. Будилникът с камера може да бъде свързан към домашен рутер чрез WIFI или P2P, което ви позволява да наблюдавате изображението по всяко време и навсякъде чрез мобилния си телефон.

скрита камера в будилник

Цифровият будилник включва и функция за откриване на движение , която се използва за започване на запис при улавяне на движение в пространството. Страхотна функция, благодарение на която няма да пропуснете нито един важен кадър, защото кадрите ще бъдат заснети само по време на активността. Заснетите записи се подлагат на H.264 компресия за намаляване на размера на файла и след това се съхраняват на поддържана micro SD карта до 128 GB . Устройството служи и като музикален плейър. Има два слота за micro SD карти - единият служи за запис на видео, другият за възпроизвеждане на музика. Bluetooth връзката също така превръща будилника в преносим високоговорител, просто сдвоете телефона си с будилника и можете незабавно да пуснете любимата си музика.

камера в будилник - нощно виждане и детекция на движение

Двупосочното аудио позволява двупосочна комуникация от разстояние - можете да успокоите домашен любимец, да говорите с дете и т.н.

шпионска камера в високоговорителя

Нощно виждане - благодарение на вградената IR LED светлина, ще заснемете перфектно изображение дори при пълна тъмнина на разстояние до 6 метра

камера със скрита високоговорител

Този стилен будилник със скрита камера работи и като преносим bluetooth високоговорител или mp3 плейър от micro SD карта

шпионска камера на високоговорителя

Характеристика:

ПЛЮС Скрита камера в цифров будилник
плюс WiFi и P2P видео предаване в реално време
плюс Bluetooth високоговорител + mp3 плейър от карта с памет
плюс Дисплей на температурата
плюс Функция за откриване на движение
плюс Нощно IR LED зрение до 6 метра

Спецификации:

Сензор за изображение: HD 1280x720p
Обектив: 1MP CMOS
Резолюция на видеото: 1280x720 пиксела
Изобразяване: 15 кадъра в секунда
Формати за компресиране: H.264
Ъгъл на сканиране: 120°
Възпроизвеждане на музика от micro SD карта: да
Bluetooth високоговорител: да
Индикатор за стайна температура: да
Обхват на нощно виждане: 6 метра
Детектор на движение: да, PIR сензор
Карта с памет: поддържа Micro SD карта до макс. 128 GB (не са включени)
Захранване: акумулаторна 3000mAh литиева батерия
WiFi: Wi-Fi 802.11 b / g / n
Bluetooth: да
Зареждане: микро USB кабел
Размери: 82х82х81 мм

Съдържание на пакета:

1x Цифров будилник с HD камера
1x USB кабел
1x USB четец за micro SD карта
1x адаптер
1x Ръководство

Коментари

Други продукти