Veho Pebble Pro XT-13200mAh - преносима батерия

Код на продукта: 11-037 Имам въпрос
Производител /
Наличност на продуктите предварителна поръчка
Времето за доставка 1 - 3 седмици.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 165,00 лв
Цена с вкл. ДДС 198,00 лв
- +

Описание на продукта Veho Pebble Pro XT-13200mAh - преносима батерия

Veho Pebble Pro XT-13200mA h преносима батерия и зарядно устройство за мобилни телефони, MP3 плейъри, GPS устройства, фотоапарати и много други продукти.

PEBBLE™ Pro-XT 13200mAh портативно зарядно устройство за батерии за мобилни устройства и преносими компютри

PEBBLE™ Pro-XT е задължителният аксесоар за всички онези, които изпитват недостиг на енергия, когато пътуват или когато са далеч от основното захранване за продължителни периоди. PEBBLE™ Pro-XT се предлага с 10 конектора за най-популярните лаптопи/преносими компютри/таблети и 5 конектора за най-популярните телефони (Samsung/Micro USB/Mini USB).

PEBBLE™ Pro-XT има способността да избира правилното напрежение за вашето устройство и възможността да зарежда както лаптопа, така и телефона си едновременно. PEBBLE™ Pro-XT се доставя с мулти-регионален адаптер за зареждане, така че можете да презареждате, независимо от крайната си дестинация.

Той не само зарежда популярни мобилни устройства като iPhone (използвайки собствен кабел), Blackberry, iPad, но също така зарежда и повечето обикновени преносими компютри.

Със своята огромна мощност от 13200mah той може да зарежда iPhone над 10 пъти и с 5 различни накрайника за мобилни телефони и 10 различни накрайника за преносими компютри (16v & 19v при 3.5A изход) той е наистина универсален.

*Моля, имайте предвид, че този продукт не включва конектора на Apple Lightning*


Основни функции: Veho Pebble Pro XT-зарядно и батерия за лаптоп и таблет

- Огромен капацитет от 13200 mAh, способен да разшири най-популярните лаптопи/нет книги/таблети до 3,5 ампера с минимум 2 до 5 часа време за използване (в зависимост от спецификацията на устройството)
- 10 конектора за най-популярните лаптопи/нет книги/преносими компютри и 5 конектора за преносими устройства за Blackberry/смартфони/други USB преносими устройства
- Режим на автоматично изключване за защита срещу късо съединение, свръхток, прекомерно зареждане и прекомерно разреждане
- Двупортово зареждане за лаптоп и телефон едновременно
- Доставя се с мултирегионален основен адаптер за зареждане, идеален за презареждане в движение, независимо от държавата, в която се намирате.

Кутията включва:

- Pebble Pro
- 10 конектора за лаптопи
- 5 конектора за телефони
- Многорегионален адаптер за зареждане
- Торбичка
- Инструкция за употреба

Моля, имайте предвид, че VCC-A010-PRO-XT в момента не съдържа съвет за зареждане на Macbook. Също така, моля, имайте предвид, че PEBBLE™ Pro-XT е предназначен само за зареждане на преносими компютри и лаптопи през DC порта и USB зареждаеми устройства през USB порта. Той няма да зарежда други електронни устройства, които не попадат в нито една от тези категории.


Veho Pebble Pro-XT батерия и зарядно устройство за вашия лаптоп и таблет

Коментари

Други продукти