Уникален шпионски комплект - Шпионска слушалка + pinhole WiFi HD камера

Код на продукта: 10-153 Имам въпрос
отстъпка Уникален шпионски комплект - Шпионска слушалка + pinhole WiFi HD камера
Производител OEM
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 400,00 лв
Цена с вкл. ДДС 480,00 лв 578,00 лв
- +

Аксесоари за продукта

Описание на продукта Уникален шпионски комплект - Шпионска слушалка + pinhole WiFi HD камера

Уникален шпионски комплект - Шпионска слушалка+ WiFi HD камера с дупка. Видеозаписи в реално време чрез WiFi + комуникация на живо чрез шпионски телефон с bluetooth. Този комплект предлага уникална възможност за запис на различни пространства или обекти чрез FULL HD pinhole камера , без никой да забележи, и в същото време да общувате с човека по телефона чрез шпионската слушалка с bluetooth . Намира своето приложение в различни трудни ситуации, когато е необходима ненатрапчива помощ по телефона, а също и видео предаване за по-добро въображение за ситуацията.

КОМПЛЕКТ - Mini wifi pinhole Full HD камера с шпионски слушалки = видео изображения в реално време чрез WiFi + комуникация на живо чрез bluetooth шпионска слушалка

Мини Wifi камера за сигурност FULL HD с Li-on батерия, която позволява до 8 часа запис без външен източник. Записът от камерата може да се гледа онлайн през Wifi мрежата с помощта на предоставения софтуер (независимо дали чрез компютър, смартфон или таблет). Литиева батерия, комбинирана с малки размери на камерата, е идеално проектирана за незабележимо местоположение на закрито.

Възможността за непрекъснато захранване чрез AC/DC адаптер, така че камерата няма да бъде ограничена от живота на вградената батерия. Видеокамерата записва 1080P/720P/640P/320P видео въпреки минималния размер на обектива от само 8 мм. Камерата съхранява записи на microSD карта (поддържа до 32GB) . Камерата има функция за моментна снимка, видеозапис или засичане на движение (записът започва при движение).

pinhole WiFi HD камера

Малките размери, дискретността и независимостта от външно захранване правят тази камера много полезен инструмент в сравнение с големите охранителни камери. Най-голямото предимство на тази камера е, че улавя реалното поведение на хора, които не знаят, че са наблюдавани от охранителна камера.

Характеристики на камерата Pinhole:

плюс Поддържа както мобилни телефони с Android, така и PC
плюс Видео до 1080P/720P/640P/320P
плюс Поддържа карти с памет до 32GB
плюс Капацитетът на батерията осигурява непрекъсната работа до 4 часа
плюс Функция за откриване на движение

Спецификации на камерата Pinhole:

Пиксел: 12 мегапиксела CMOS
Резолюция на обектива: 1080P/720P/640P/320P
Честота на кадрите: 25 кадъра в секунда
Видео формат: AVI
Ъгъл на гледане: 90°
Засичане на движение: 6м
Минимално осветление. 1 Лукс
Капацитет на батерията: 4000 МА
Максимален живот на батерията: 8 часа
Максимален капацитет на картата с памет 32 GB


Шпионска слушалка с bluettooth 5W усилвател най-новия модел - всеки от нас познава житейските ситуации, в които би бил благодарен, ако някой може да те посъветва, или да помогне в трудна ситуация, без никой да знае за това. Предназначена е за студенти по време на изпити, за търговци по време на бизнес срещи и за други ситуации.

Шпионската слушалка е революционно устройство, което ви позволява да се свържете с някого от разстояние чрез вашия мобилен телефон или предавател, без никой да знае това. Принципът е прост, просто поставете безжичната шпионска слушалка (която не се вижда поради миниатюрния си размер) в ухото си и закачете на врата bluetooth колието (за сдвояване с мобилен телефон) с ултра мощност и 5W усилвател на мощност , чрез който сигналът се предава безжично в слушалката, където сигналът се променя в глас.

Препоръчваме на клиентите да не купуват евтина нискокачествена имитация на шпионски слушалки чрез непроверени продавачи.

Имаме 24 месеца гаранция за шпионски телефон. Експертни съвети и обслужване. Шпионските слушалки са оформени така, че да паснат идеално на тъпанчето, така че изобщо не се забелязват. Изработени са от безвреден материал.

шпионска слушалка

Най-новият усъвършенстван модел на популярната шпионска слушалка. В сравнение с предишния модел, той има подобрена анатомична форма, за да запечата перфектно ухото срещу изтичане на звук към обкръжението. Слушалката се състои от чувствителен приемник (бобина), стабилен микро високоговорител , с много чист и ясен звук с намален шум.

bluetooth шпионски телефон

Слушалката просто се вкарва в ушния канал на ухото ви. Към слушалката е прикрепена полупрозрачна кука, за да извадите лесно слушалката от ухото си. За още по- лесно боравене със слушалките предлагаме магнитна пинсета в нашия електронен магазин. В комплекта е включена батерия, която издържа до 7 часа.

шпионски слушалки плюс hd камера

Характеристики на шпионката за слушалки

плюс Професионален дизайн, отлично качество на звука
плюс Ергономична форма, удобно боравене
плюс Батерия: 1,55 V (337 SR 416SW) живот на батерията до 7 часа
плюс Размери: 13х6мм
плюс Работна честота: всички честоти
плюс Bluetooth връзка с мобилни устройства.
плюс Лесен за управление и приемане на обаждания.
плюс Поддръжка на свободни ръце за двупосочна комуникация.
плюс Възможността да започнете да записвате директно от телефона си - да възпроизвеждате MP3 файлове.
плюс Времето за разговори с едно зареждане е до 12 часа, в режим на готовност до 130 часа.
плюс Примката за bluetooth включва вградена литиева батерия от 700mAh
плюс Bluetooth контурът включва 5W усилвател
плюс Интегриран микрофон

таблица за сравнение на шпионска слушалка

Пакетът включва:

 • Микро пинхол камера
 • Li-on батерия
 • USB захранващ кабел
 • Софтуер на CD
 • Ръководство към камерата
 • Най-новият шпионски телефон
 • микрофон
 • Bluetooth 5W - примка за врата
 • USB кабел
 • Захранващ адаптер
 • Ръководство за шпионската слушалка

Коментари

Други продукти