Timekettle WT2 Edge - Гласови Bluetooth слушалки за преводач

Код на продукта: 70-022 Имам въпрос
нов отстъпка Timekettle WT2 Edge - Гласови Bluetooth слушалки за преводач
Производител TIMEKETTLE
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 466,66 лв
Цена с вкл. ДДС 560,00 лв 640,00 лв
- +

Описание на продукта Timekettle WT2 Edge - Гласови Bluetooth слушалки за преводач

Timekettle WT2 Edge - Bluetooth слушалки за гласов преводач. Комуникацията в чужбина ще бъде доста лесна за вас, независимо от езиковите бариери. Timekettle WT2 Edge е абсолютно уникален преводач за двупосочен гласов превод в реално време в света, можете да го закупите в нашия електронен магазин за продажба. Безжични слушалки с интелигентен преводач, които носят революция в комуникацията. Това е първият в света говорещ преводач с изкуствен интелект за удобен превод в реално време директно през слушалки, т.е. без нужда от превод директно през вашия смартфон.

Timekettle WT2 Edge - Bluetooth гласов преводач

Този най-добър онлайн преводач на реч съчетава най-съвременен гласов алгоритъм и технология за машинен превод. предефинира преводачите по значим и иновативен начин, като донесе нови възможности на своите потребители и компании на пазара. Електронен преводач на изречения и текстове , който ще промени възгледа ви за комуникацията и пътуването по света, без значение какво трябва да преведете. Няма да е необходим по-скъп езиков преводач или гугъл преводач.

Преводачът поддържа превод на до 40 езика (включително различни 93 акцента)

Списък на поддържаните езици за превод:

арабски, английски, български, китайски, чешки, датски, финландски, френски, гръцки, иврит, хинди, холандски, хърватски, унгарски, индонезийски, японски, кантонски (Хонк Конг), каталонски, корейски, малайски, немски, норвежки, полски, Португалски, румънски, руски, испански, словашки, словенски, шведски, италиански, тамилски, телугу (Индия), тайландски, турски, виетнамски и др.

На английски можете да изберете до 13 различни акцента като (САЩ, Австралия, Канада, Обединеното кралство други..) Също така на испански можете да изберете до 20 различни акцента (Испания, САЩ, Доминиканска република, Мексико, Венецуела и други.. ) също на арабски имате избор от до 15 различни акцента като (Обединени арабски емирства, Египет, Израел, Мароко и други..) Също така английски-испански или немско-испански преводач на изречения и текстове (глас) .

wt2 edge езиков преводач

WT2 Edge използва 15 сървъра по целия свят за свръхбърз превод

wt2 edge - превод на световни езици

В сравнение с предишния модел WT2 Plus, новият WT2 Edge е с 33% по-малък и с 46% по-лек

wt2 edge - революционен езиков преводач

Начинът за използване на преводача WT2 Edge е доста прост, просто изтеглете безплатно достъпното приложение "timekettle" (iOS, Android) на мобилния си телефон, сдвоете със слушалките чрез Bluetooth връзка (мин. Bluetooth версия 4.2 и по-нова), след това и двете хората поставят слушалката до ухото и могат да комуникират незабавно. Принципът на комуникация е, че вие говорите на вашия език и другият човек чува превода в слушалката на зададен език. Следователно истинската комуникация лице в лице вече няма да бъде проблем. Революционният преводач ще намери своето приложение при пътуване, при бизнес пътувания, посещение на международни магазини или хотели и в много други случаи, когато комуникацията е пречка.

wt2 edge - езиков превод по целия свят

Представете се на света!

Когато пътувате в чужбина, няма нищо по-лошо от това да сте заседнали на непознато място без възможност за ефективна комуникация. С WT2 Edge никога няма да изпаднете в такава ситуация, защото осигурява естествена комуникация в реално време без използване на ръце. Потопете се в местната култура, докато пътувате, открито изразявайте себе си и създавайте по-смислени връзки с хората, които срещате.

wt2 edge timekettle - удобен превод на реч

Незабавно активиране - готов за използване компилатор по всяко време

WT2 Edge е уникален със своята технология за обработка на сигнали, която е различна от другите конкуренти на пазара. За комуникация не е необходимо да активирате телефона или друго лице не трябва да изтегля смарт приложението. Всичко, от което се нуждаете за комуникация, е и двамата да поставите безжичната слушалка в ухото, а WT2 ще се погрижи за удобния превод.

wt2 edge - timekettle преводач

Интелигентен алгоритъм ON-THE-GO

Основният алгоритъм позволява комуникация дори в най-шумната външна среда. С автоматично разпознаване на глас и улавяне на сигнала, WT2 осигурява абсолютна комуникация със свободни ръце на различни езици . Комуникацията в чужбина ще бъде лесна за вас, независимо от езиковите бариери.

езиков превод - timekettle wt2 edge

Двойно намаляване на шума - всяка една дума е от значение!

Въз основа на алгоритми и намаляване на шума позволява на WT2 Edge да има до 95% точност при превод , което прави разговора ви с чужденец напълно естествен.

езиков превод - гласов преводач

Многоезична поддръжка с глобализация

WT2 Edge в момента поддържа 40 езика и 93 диалекта , които ще бъдат добавени и актуализирани в бъдеще.

wt2 edge преводач - езикова поддръжка

Дълъг живот на батерията - по-дълъг, отколкото ви е необходим!

WT2 Edge осигурява до 5 часа живот на батерията с едно зареждане, над 12 часа живот на батерията с акумулаторен калъф - докинг станция и до приблизително 30 дни в режим на готовност.

timekettle wt2 plus

Сравнителна таблица на преводачите:

преводач на компилатор

Характеристика:

Страхотен дизайн
Живот на батерията до 12 часа
Автоматично свързване
Превод на 40 езика и 93 акцента за всеки език
Съвместим за iOS и Android
95% точност на превода

Спецификации:

Продукт: WT2 Edge преводач
Производител: Timekettle
Цвят: бял
Езикова поддръжка: 40
Брой акценти: 93
Поддръжка: Bluetooth 4.2 и по-нова версия (мобилна връзка чрез приложение)
Зареждане на батерията: литиево-полимерна/90 минути
Живот на батерията до 12 часа/за 4 зареждания от докинг станцията
Непрекъснат превод: 3 часа
Поддръжка на системата: iOS 11.0 / Android 7.0 и по-нова версия

Пакетът съдържа:

2x Bluetooth слушалки
1x докинг станция за зареждане
1x USB захранващ кабел
2x кука за уши
2x резервни тапи за уши (антифони)

wt2 ръб

Коментари

Други продукти