Шпионски часовник под ръка с FULL HD камера + WiFi

Код на продукта: 10-582 Имам въпрос
Производител OEM
Наличност на продуктите предварителна поръчка
Времето за доставка 1 - 3 седмици.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 283,34 лв
Цена с вкл. ДДС 340,00 лв
- +

Описание на продукта Шпионски часовник под ръка с FULL HD камера + WiFi

Цифров шпионски часовник под ръка с FULL HD камера и поддръжка на WiFi. Високотехнологична комбинация от модерни часовници и шпионски камери. Шпионски цифров часовник с поддръжка на micro sd 256GB , ненатрапчив запис с един бутон. Този стилен спортен часовник може да записва видео във FULL HD резолюция от 1080 пиксела. Те са леки и изключително незабележими. Видеото се съхранява на micro SD карта до 256GB . Шпионският часовник е черен с елегантен външен вид, който пасва на всяко облекло . Благодарение на ниското тегло и различните ленти за китки, които са част от опаковката, можете да ги прикрепите навсякъде, например и като колие.

Дигитален ръчен шпионски часовник с FULL HD камера и WiFi поддръжка

hd камера на корпуса в часовник

Този елегантен часовник е подходящ за всеки повод и тоалет. Независимо дали ги слагате на вечеря с приятели, на работа или ги използвате за дейности на открито. Те обаче съдържат незабележима шпионска камера, която ще имате под ръка навсякъде и по всяко време и ще записвате прекрасни моменти или важна информация. Този шпионски часовник е високотехнологична комбинация от модерен часовник и скрита шпионска камера с FULL HD резолюция.

шпионска камера в цифров часовник

Вградената батерия с капацитет 350mAh се зарежда с помощта на микро USB кабел. Животът на батерията е до 120 минути видеозапис , с изключен wifi. Благодарение на Wi-Fi връзката и мобилното приложение можете да свържете този часовник към вашия смартфон . Чрез приложението можете да управлявате камерата, да гледате поточно предаване на живо, да преглеждате и прехвърляте файлове. Приложението работи с операционни системи Android и iOS.

wifi шпионски часовник с камера

Часовникът може да създаде своя собствена wifi мрежа, към която можете да се свържете чрез мобилния си телефон чрез приложение, достъпно за Android и iOS - което ще ви позволи да виждате изображението на ЖИВО от камерата в реално време . Възможно е също така да изтегляте снимки и видеоклипове чрез приложението - тъй като няма да се налага ръчно да свързвате часовника към компютър.

спортен часовник с цифров фотоапарат

Спортните часовници с камера са идеални за ежедневно облекло, но и за спортни дейности и др.

цифров часовник - full hd шпионска камера

Спецификация:

Материал: пластмаса
Видео резолюция: Full HD1920x1080 пиксела
Видео формат: MOV
Кодиране на видео: H.264
Вътрешна памет: не
Поддръжка на Micro SD карта: да, клас 10, макс. 256 GB
Wi-Fi: да
Размер на дисплея: 1" инч
Мобилно приложение: да, съвместимо с Android и iOS
Зареждане: с микро USB кабел, DC-5V 1A
Батерия: 350mAh, вградена, презареждаща се
Издръжливост: до приблизително 120 минути

Съдържание на пакета:

1x Часовник с камера
1x Micro USB кабел
1x Гривна на ръката
1x Щипка за дрехите
1x Поставка за висулка
1x Ръководство

Коментари

Други продукти