Шпионска HD камера, идеално скрита в очила + резервна батерия

Код на продукта: 10-116 Имам въпрос
TOP Шпионска HD камера, идеално скрита в очила + резервна батерия
Производител OEM
Наличност на продуктите предварителна поръчка
Времето за доставка 1 - 3 седмици.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 266,66 лв
Цена с вкл. ДДС 320,00 лв
- +

Аксесоари за продукта

Описание на продукта Шпионска HD камера, идеално скрита в очила + резервна батерия

Шпионска HD камера идеално скрита в очила + допълнителна резервна батерия имат стилен дизайн и практична употреба. Ако се опитате да намерите камера в очилата, няма да я намерите, дори и да сте шпионски експерт. Очилата не изглеждат като да имат вградена камера. Няма видима леща или мини отвор за обектива.

Камерата е интегрирана в рамката и записва през еднопосочната прозрачна пластмаса, което я прави незабележима. Камерата не се вижда с невъоръжено око, под никакъв ъгъл или при задно осветяване. Управлението е доста просто чрез един бутон, който е от вътрешната страна на рамката и също така е проектиран да бъде незабележим. Тези шпионски очила имат перфектен камуфлаж. Изображението се записва в HD резолюция 1280 x 720p при 30 кадъра в секунда на microSD карта до максимум 32 GB.

Шпионски hd очила

Батерия с капацитет 260 mAh е вградена от дясната страна на рамката. Една батерия има живот на батерията до 1,5 часа запис. Записът се запазва след 10 минути и има 1 GB. На 32GB карта може да се съхранява до 5 часа запис. Когато зареждате батерията, отстранете дясната страна на рамката и я свържете чрез мини 8-пиновия USB към зарядното устройство. Голямото предимство е, че пакетът включва едно резервно рамо с батерия, която можете да свържете към очила, докато другата батерия се зарежда. Това ви позволява непрекъснато да записвате видео. Ще оцените функцията за зареждане на батерията чрез POWERBANK , която ще гарантира, че винаги имате заредена батерия под ръка.

Шпионска hd камера замества батерията

С шпионските очила записвате точно това, което можете да видите , докато ръцете ви са свободни. HD очилата са идеален избор, ако трябва да направите ненатрапчив запис на срещата или в различни други ситуации да наблюдавате места и да останете незабележими. Очилата имат широк спектър на употреба, защото могат да се използват например на почивка, концерт или ако искате да запишете други преживявания. След като свържете HD очила към вашия компютър, той работи като четец на карти и можете да изтегляте записаните видеоклипове и снимки на вашия компютър или лаптоп.

Характеристика:

  • Очила с перфектен камуфлаж на вградената HD шпионска камера
  • HD резолюция 1280 x 720p при честота 30 кадъра в секунда
  • Използване на microSD карта до 32GB
  • 2x резервно рамо с батерия 260 mAh

Спецификации:

Резолюция на видеото: 1280 x 720
Честота на кадрите за видео: 30 кадъра в секунда
Видео формат: AVI
Резолюция на обектива: 5Mpix
Формат 16:9
Батерия: 2 x 260mAh
Живот на батерията: до 1,5 часа запис (две батерии до 3 часа запис)
Захранване: DC-5V
Захранващ кабел: mini 8Pin USB
Карти с памет: microSD карта до 32 GB
Работна температура: от 0°C до 60°C

Съдържание:

1x очила с HD камера
1x Mini 8Pin USB кабел
2x Резервно рамо с батерия
1x намаление за USB кабел за зареждане
1x Ръководство

Коментари

Други продукти