Поток на живо wifi очила камера шпионин за измама

Код на продукта: 10-589 Имам въпрос
нов Поток на живо wifi очила камера шпионин за измама
Производител OEM
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 316,66 лв
Цена с вкл. ДДС 380,00 лв
- +

Аксесоари за продукта

Описание на продукта Поток на живо wifi очила камера шпионин за измама

Поток на живо wifi очила камера шпионин за измама FULL HD запис + сензорно управление + ПОТОК НА ЖИВО (Android/iOS) - идеално скрита камера. Стилните и в същото време шпионски очила имат практическо приложение за незабелязано записване на заобикалящата среда, а за ултра леката конструкция от само 40g са удобни за ежедневна употреба. В същото време не е нужно да натискате никакви бутони, тъй като те реагират само на докосване . С тези шпионски очила записвате точно това, което виждате, докато имате свободни ръце, без да предизвиквате подозрение. Друго предимство е предаването на живо чрез WiFi връзка директно към вашия мобилен телефон чрез приложението " GPSS CAM ", което е свободно достъпно за Android и iOS . С приложението можете не само да преглеждате заснети изображения, но и да възпроизвеждате записани видеоклипове. Очилата поддържат създаването на ваша собствена wifi мрежа и така ви позволяват да гледате запис на живо за вашите приятели близо до вас.

Очила с камера с поддръжка на WiFi (чрез мобилно приложение) - идеално маскиран обектив на камерата

Поток на живо wifi очила камера скрита

Камерата е вградена в рамката на очилата и сканира през еднопосочна прозрачна пластмаса, което гарантира нейната секретност. Камерата не се вижда с невъоръжено око, под никакъв ъгъл или при осветяване отзад. Работата е доста проста чрез тъчпада от външната страна на рамката на очилата и също така е проектирана да бъде незабележима. Тези шпионски очила имат перфектния камуфлаж срещу всякакви подозрения, тъй като действат като стилно допълнение към вашето облекло.

Камерата е точно скрита в рамката на очилата

Очилата с фотоапарата са с прозрачни прозрачни очила.

камера в очила wifi чрез приложение в мобилен телефон - full hd

Полезна функция, когато трябва да напуснете офиса, но в същото време трябва да сте сигурни, че никой няма да посети бюрото ви, докато ви няма. Заснетите изображения се записват във Full HD при 1920x1080p при 30 кадъра в секунда на microSD карта до максимум 32 GB . Очилата са оборудвани с вградена акумулаторна батерия с капацитет 280 mAh , която е вградена директно в подвижното рамо на очилата. Ако трябва да презаредите батерията, разкопчайте рамото и я презаредете чрез микро USB кабела . Голямото предимство е, че в опаковката има още едно резервно рамо с батерия, което прикрепяте към очилата, докато зареждате другата батерия . Това ви позволява непрекъснато да записвате видео. Ще оцените и функцията за зареждане на батерията чрез Powerbank , което ще гарантира, че винаги имате заредена батерия под ръка.

В опаковката ще намерите и едно резервно рамо (батерия за бърза смяна по време на употреба)

очила за wifi камера за измама

Шпионските очила са идеалният избор за вас, ако трябва да направите ненатрапчив запис на среща без никакво подозрение . Очилата са с широк спектър на приложение, защото можете да ги използвате, например на празник, концерт или когато записвате различни житейски преживявания. Свързвайки Full HD очилата към компютъра си чрез USB, те действат като четец на карти с памет и можете да изтегляте записани видеоклипове и снимки директно на вашия компютър или лаптоп.

wifi шпионска камера за очила за мобилен телефон

Характеристика:

Елегантни очила с HD камера
Сензорно управление на ръката
Поддръжка на WiFi връзка
Използва microSD карта до 32 GB

Спецификации:

Оптика: 2.0 MP CMOS
Резолюция на видеото: 1920x1080p
Съотношение на кадрите: 30 кадъра в секунда
Видео компресия: H.264
Видео формат: AVI
Ъгъл на сканиране: 70°
Карти с памет: microSD карти 8-32GB
Батерия: 280 mAh
Живот на батерията: прибл. 100 минути (работно време)
Време за зареждане: 1-2 часа
Мрежова връзка: WiFi
Захранване: DC-5V
Захранващ кабел: micro USB
Поддръжка на системи: iOS, Android
Размери: 149mm x 146mm x 41mm
Тегло: 40 гр

Съдържание на пакета:

1x WiFi очила с камера
2x рамо за очила с батерия
1x адаптер за зареждане за ръце
1x Micro USB кабел
1x кърпа за почистване
1x USB със софтуер
1x Ръководство

Коментари

Други продукти