Писалка с гласово активиран запис + USB устройство

Код на продукта: 09-053 Имам въпрос
Производител OEM
Наличност на продуктите предварителна поръчка
Времето за доставка 1 - 3 седмици.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 166,66 лв
Цена с вкл. ДДС 200,00 лв
- +

Описание на продукта Писалка с гласово активиран запис + USB устройство

Писалка с гласово активиран запис + USB устройство и MP3 плейър. Дигиталната писалка е преносима и практична, благодарение на размера си на класическата писалка, тя служи в различни житейски ситуации, когато е необходим незабележим начин за запис на звук.

Цифров диктофон в елегантна писалка 16GB + функция за откриване на звук, има до 5 функции в едно устройство - писалка, аудио запис, mp3 плейър, USB флаш устройство, вграден високоговорител. Това е иновативна писалка, която съчетава елегантен и приятен дизайн, за да се възползва напълно от нейните функции. Цифровият диктофон, скрит в писалката , записва звук с първокласно качество благодарение на намаляването на околния шум и следователно е чудесно допълнение към курсове, обучение, бизнес срещи и други цели за запис. Вградената памет от 16 GB осигурява достатъчно място за съхранение за запис на дълготрайни гласови записи, благодарение на вградената 260 mA литиева батерия за около 25 часа непрекъснат запис.

VOR система: Гласов/Активиран запис
Автоматичен запис при заснемане на звук и спиране на записа, когато няма звук.

гласов диктофон в елегантна писалка

Цифровата писалка съдържа класически пълнител , така че можете да пишете бележки и едновременно да записвате звук от срещи, интервюта, телефонни разговори, без никой да забележи. Писалката служи и като MP3 плейър благодарение на вградената памет, която може да се използва за съхраняване на любимите ви песни с помощта на USB кабел или за възпроизвеждане на записани разговори и след това да ги слушате през слушалки или вградени високоговорители. Към вградената памет от 16 GB можете също да качвате различни други файлове , така че писалката да служи и като класическо преносимо USB флаш устройство. Дигиталната писалка е преносима и практична, благодарение на размера си на класическата писалка, тя служи в различни житейски ситуации, когато е необходим незабележим начин за запис на звук.

диктофон в писалка

Характеристика:

Пълнофункционална писалка
Гласов диктофон
VOR (автоматичен запис в случай на откриване на звук)
MP3, WMA плейър
флашка
Вграден високоговорител

Спецификации:

LED дисплей
Памет: 16 GB
Възпроизвеждане във формати: MP3, WMV, WAV
Запис в WAV формат
Време за запис: прибл. 25 часа
Аудио честотен диапазон: 20Hz-20KHz
Батерия: 260 mA
Захранване: 5V/1A, USB зареждане
Аудио: Вграден високоговорител
Размери: 155 мм (дължина) x 15 мм (диаметър)
Тегло: 66 гр

Съдържание на пакета:

1x цифрова писалка
1x USB кабел
1x слушалки
5x резервен пълнител

Коментари

Други продукти