Pinhole шпионска GSM камера на SIM карта с дистанционно слушане

Код на продукта: 10-121 Имам въпрос
Производител OEM
Наличност на продуктите предварителна поръчка
Времето за доставка 1 - 3 седмици.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 266,66 лв
Цена с вкл. ДДС 320,00 лв
- +

Аксесоари за продукта

Описание на продукта Pinhole шпионска GSM камера на SIM карта с дистанционно слушане

Pinhole шпионска GSM камера на SIM карта с дистанционно слушане, която винаги ще ви предупреждава навреме какво се случва в наблюдаваната зона. Ако имате нужда да наблюдавате интериора на офис, къща, апартамент или кола и да бъдете информирани рано за събития, тази GSM SIM камера pinhole е създадена точно за вас. Просто купете от всеки оператор SIM карта с телефонен номер, който можете да поставите в pinhole камера. Камерата включва и слот за microSD карта с максимален капацитет от 32 GB, която ще записва видео и аудио. Устройството е лесно за управление с помощта на команда SMS, която изпращате от мобилния си телефон към GSM шпионска камера. След първоначално калибриране на SMS, когато камерата ще запомни вашия телефонен номер за по-нататъшна комуникация, можете да зададете SMS с команди, необходими функции за наблюдение. Основната функция е откриването на звук.

Pinhole gsm камера

При засичане на звук над 40 db, устройството автоматично ще ви се обади и чрез чувствителен микрофон можете да чуете какво се случва на разстояние от шест метра. След това можете да изпратите SMS с команди за запис на видео. Видео с аудио ще се съхранява на картата с памет на интервали от 30 минути. Можете също да изберете команда за запис само на звуковия запис. След обаждане до телефонния номер в камерата, устройството автоматично ще поеме обаждането ви и можете да чуете какво се случва около камерата. Функцията за откриване на движение запазва вашата снимка във формат JPG на microSD картата.

Gsm шпионска камера pinhole на sim и sd карта

Чрез команден SMS, SIM камерата за сигурност може да ви изпрати информационен SMS с подробности за състоянието на батерията, свободния капацитет на картата с памет, информация за действителния процес (ако записвате само видео или аудио). Друга възможност е да форматирате картата или да нулирате устройството си чрез SMS. Батерия с капацитет 2500 mAh осигурява продължителна работа на GSM SIM камера. В режим на готовност може да работи до 12 дни. Времето за разговори е до 150-180 минути. SIM камерата за сигурност може също да бъде свързана към постоянно захранване или POWERBANK, за да се увеличи времето за работа според капацитета на външното зарядно устройство.

Характеристика:

  • Шпионска камера с GSM SIM карта
  • Управление чрез SMS команда
  • Поддържа SIM карти на всички оператори
  • В режим на готовност работи до 12 дни
  • Автоматично обратно повикване на камерата към вашия телефонен номер при откриване на звук

Спецификации:

Резолюция на видеото: 320x240
Резолюция на снимката: 640x480
Честота на кадрите: 10 кадъра в секунда
Видео формат: AVI
Ъгъл на гледане: 70°
Аудио запис: да 6м
Минимална осветеност: 1 Lux
Капацитет на батерията: 2500mAh
Време на готовност: 12 дни
Време за разговори: до 15-180 минути
Максимален капацитет на паметта: 32 GB
Работна честота: GSM850 / 900/1800 / 1900MHz
Работна температура -20ºC до + 55ºC

Пакетът включва:

1x шпионска камера с пинхол GSM SIM
1x USB кабел за захранване
1x 2500mAh батерия
1x Ръководство

Коментари

Други продукти