P2P WiFi камера в USB устройство с FULL HD + детекция на движение + поддръжка на 128 GB

Код на продукта: 10-634 Имам въпрос
Производител OEM
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 250,00 лв
Цена с вкл. ДДС 300,00 лв
- +

Описание на продукта P2P WiFi камера в USB устройство с FULL HD + детекция на движение + поддръжка на 128 GB

P2P WiFi камера в USB устройство с FULL HD + откриване на движение + 128 GB поддръжка с поддръжка за дистанционно наблюдение и 3,7 V 700 mah батерия. Мини wifi камера с детекция на движение в USB ключ. Тази камера се използва за наблюдение на онлайн изображението на вашия мобилен телефон, където и да сте. Има Full HD видео резолюция (1920x1080px) и гледане на поточно предаване НА ЖИВО .

Управлението на тази мини камера е напълно просто - с един бутон. Всичко, което трябва да направите, е да сдвоите Wi-Fi камерата към домашната Wi-Fi мрежа и да гледате предаването на живо от обектива на камерата чрез приложението, което може да бъде изтеглено за телефони с Android и iPhone . USB флашка с камера се използва не само за пренос на вашите данни, но и за възможността незабелязано да записвате видео със звук, където имате нужда.

FULL HD с Wifi P2P камера в USB устройство

Запис със звук е възможен на карта памет с макс. поддържа до 128 GB. Можете да записвате записи непрекъснато или когато бъде засечено движение, записът е възможен и по време на зареждане. Ако искате да защитите своя дом, офис, склад или да наблюдавате детето си, тази мини Wi-Fi камера с детекция на движение в USB ключ е отличен избор. Тя е незабележима, с миниатюрни размери, лесно преносима и основното предимство е, че е скрита Wi-Fi камера, която служи и като охранителна камера за охрана на вашия дом.

Запис със звук - камера в usb ключ

Тази мини камера с джобен размер може да бъде полезна за дискретно записване на лекции в училище, скрито записване на процедури или за откриване на крадец в офиса. Освен модерния дизайн , тази светкавица с камера има и опция за автоматично стартиране на запис при засичане на движение или опция за дистанционно управление на вградената камера от мобилно приложение.

Преди употреба USB устройството трябва първо да се зареди чрез свързване към компютър или мрежов USB адаптер и поставяне на micro SD карта в него. Инсталирайте приложението "HDlivecam" , което е достъпно за безплатно изтегляне от Play Store (Android) или AppStore (iOS) и ще имате достъп до пълната настройка на вградената WiFi камера. USB флаш устройството с камера има функция за детекция на движение , т.е. щом устройството засече движение, то ви алармира с известие и създава видеозапис.

p2p wifi камера в USB флаш устройство дистанционно наблюдение

За да изтеглите получените данни, просто свържете флаш устройството към USB порта на вашия компютър, където ще се появи като обикновен сменяем диск. Впоследствие можете да извършите всички необходими операции с качените файлове (изтриване, копиране, преместване, възпроизвеждане). USB флашка с камера може да се използва и без да е необходимо инсталиране на мобилно приложение, като преместите плъзгащия бутон на подходяща позиция, след което устройството ще започне да записва видео. За да гледате само видео потока на живо през мобилното приложение, без да е необходимо да запазвате записи, не е необходимо да поставяте SD карта памет.

камера в usb диск проста работа с един бутон

Характеристика:

Full HD 1920x1080p видео камера
Започнете запис, когато бъде засечено движение
Видеозапис с детекция на движение
Безжичен дистанционен видеозапис чрез APP
Предавайте онлайн видео на живо на смартфон
Циклично записване на видео
Датата и часът се синхронизират автоматично
Едновременно видео на живо на мобилно устройство
Възпроизвеждане на видео на мобилен телефон
Един плъзгащ се бутон
Поддръжка на TF (Micro SD) карта, макс. 128 GB


Спецификации:

Разделителна способност: 1920 x 1080p
Размер на видео файла: около 1MB-40MB в минута
Захранване: 3,7V 700mah литиево-йонна полимерна батерия
Живот на батерията: Време за работа на видео до 120 минути
Възпроизвеждане на видео: възпроизвеждане на компютър или мобилно устройство
Допълнителни функции: уведомление за движение
Поток НА ЖИВО
Безжична връзка (wifi, поддръжка на AP и дистанционно наблюдение)
Поддръжка на TF карта: максимум 128 GB
Размери: 89 x 29 x 10,5 мм
Тегло: 36 гр

Съдържание на пакета:

1x USB флашка
1x ръководство

Коментари

Други продукти