Очила с Wifi HD камера - стрийминг чрез приложение в мобилен телефон

Код на продукта: 10-119 Имам въпрос
Производител OEM
Наличност на продуктите предварителна поръчка
Времето за доставка 1 - 3 седмици.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 226,66 лв
Цена с вкл. ДДС 272,00 лв
- +

Аксесоари за продукта

Описание на продукта Очила с Wifi HD камера - стрийминг чрез приложение в мобилен телефон

Очила с Wifi HD камера - стрийминг чрез приложение в мобилен телефон. Стилни HD слънчеви очила с висококачествено изображение - идеално устройство за видео и аудио запис , където и да сте. Wifi HD камера в слънчеви очила с поддръжка на microSD карта до 64GB и стрийминг на живо през интернет. Ако трябва да запишете интервю, среща или просто да заснемете записа на вашата почивка или различни спортове, тези очила за HD камера са точно за вас.

Стилни HD слънчеви очила с висококачествено изображение и стрийминг НА ЖИВО през интернет.

Wifi очилата могат да бъдат свързани към рутера или можете да го свържете към мобилния си телефон и таблет след създаване на точка за достъп . С интернет стрийминг на живо четирима потребители могат да бъдат свързани към вашите очила и да гледат предаването ви навсякъде по света. Предимството на слънчевите очила е, че можете да уловите точно това, което виждате и дори със свободни ръце, което е полезно особено за спорт или почивка, като същевременно сте защитени от слънцето. Очилата с камера се управляват чрез приложението P2PLiveCam през локална wifi мрежа след сдвояване с вашия мобилен телефон или таблет. Приложението поддържа както Android, така и iOS и можете да го изтеглите от Google Play или iTunes. Друг вариант е да се свържете чрез локална wifi мрежа към вашия лаптоп или компютър. Няма нищо по-лесно и практично от тази камера, вградена в очила. Записът от камерата се съхранява директно в microSD картата в слънчеви очила до 64GB (не са включени).

Слънчеви очила с hd wifi камера

След сдвояване с вашия телефон или таблет, можете да промените настройката на вашата видеокамера или фотоапарат. Можете да изберете видео в HD 1080x720P при 25fps или 640x480P при 25fps. Записаните видеоклипове се записват на microSD карта във формат ASF и във формат AVI при запис през локална wifi мрежа или през интернет. Можете да възпроизвеждате записаните файлове от картата с помощта на свободно изтегляния VLCPlayer или SMPlayer. Можете да използвате очилата и като охранителна камера. Просто ги поставете по начин, по който обективът може да наблюдава необходимата област и да настрои откриването на движение чрез приложението. Алармата ще ви уведоми за откриване на движение чрез видео съобщение и записът ще бъде съхранен на microSD картата и след това можете да изтегляте файлове на мобилния си телефон. Разпознаването на движение е ефективно до 6 метра. Видео предаването на живо и видеозаписът са със звук. Микрофонът може да записва звук до 4 метра. Приложението има и функция за цикличен запис, която ще ви позволи автоматично да премахвате най-старите файлове и да записвате нови, когато картата е пълна.

Wifi hd камера в слънчеви очила

Когато използвате 64GB microSD карта, можете да записвате до 64 часа HD видео с резолюция 1280x720P. Вградената батерия е с капацитет 250mAh и ви позволява да записвате 25 минути с едно зареждане. Очилата могат да бъдат свързани и към powerbank, което ви позволява да удължите времето за запис на видео според капацитета на свързаната външна батерия (например мощността от 2500mAh е за време на запис до 4 часа). Камерата в слънчеви очила може да бъде свързана и към постоянно захранване чрез USB захранващ адаптер. Обективът има ъгъл на видимост от 120º , което ви позволява да наблюдавате големи площи.  

Има и един мощен светодиод на вашите очила , който ще ви позволи да се ориентирате дори в тъмното. Това практично осветление със сигурност ще оцените в много ситуации.


Характеристика:

Wifi камера, скрита в очила
Запис с възможност за стрийминг на ЖИВО през Интернет
Откриване на движение и изпращане на алармени съобщения.
Използва microSD карти до 64GB
Възможност за захранване чрез powerbank
WiFi връзка през локална мрежа или връзка с рутер

Спецификации:

Видео резолюция: 1280x720P при 25fps, 640x480 при 25fps
Звук: звукозапис до 5м
Формат за запис на видео: AFS/AVI
Памет: microSD карта до 64GB
Обектив: 2 мегапиксела CMOS
Ъгъл на гледане: 120º
Връзка: USB
Интернет връзка: да
Брой връзки за предаване на живо: 4 потребители
Работна температура: -20 до +60

Съдържание на пакета:

1x WiFi очила с камера
1x USB кабел
1x инсталационен компактдиск
1x Ръководство

Коментари

Други продукти