Обратен комплект WiFi - 1x камера + 7" LCD монитор със запис

Код на продукта: 19-073 Имам въпрос
Производител ПРОФИО
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 466,66 лв
Цена с вкл. ДДС 560,00 лв 658,00 лв
- +

Описание на продукта Обратен комплект WiFi - 1x камера + 7" LCD монитор със запис

Обратен комплект WiFi - 1x камера + 7" LCD монитор със запис . Гореща новост в менюто на камерите за заден ход на автомобила на марката PROFIO Electronics. Записва запис от камера и го съхранява на карта памет SDXC до 128GB. Записът е записани във VGA резолюция и на карта с памет 128GB можете да спестите повече от 200 часа (8 дни) запис на една камера или 50 часа на всичките 4 камери.Цифрово безжично захранване гарантира предаване на сигнал до 100м, като сигналът също е достатъчно здрав, за да не се смущава с големи метални части на превозното средство или товара.

Предаването на сигнала работи на базата на Wifi сигнал от камери, което улеснява инсталирането на камерите, а основното предимство е, че не сте ограничени от дърпане на свързващите кабели. Има и още едно подобрение на тази система за заден ход, тъй като мониторът служи и като DVR рекордер. В допълнение към видеозаписа, micro sd съхранява и аудио запис на звук.

камера за заден ход с монитор

Този комплект съдържа 1x Wireless DVR 7" монитор в колата и 1x безжична камера за заден ход (можете да свържете още 3 WiFi камера за заден ход). Мониторът с камера е оборудван с регулируема конзола, която можете да поставите на необходимото място. WiFi комплектът за заден ход има широк спектър на приложение, благодарение на високопроизводителната WiFi антена е подходяща не само за леки автомобили, но и за микробуси, микробуси, бусове, камиони, ремаркета и други превозни средства IP нивото на защита на камерата е до IP66 водоустойчив, прахоустойчив и устойчив на щета.

WiFi реверсиращ комплект с DVR рекордер и изключително голям обхват на wifi връзка до 100 м.

камера за паркиране с wifi монитор

Възможно е да свържете до 4 WiFi камери към WiFi DVR монитора едновременно, особено при инсталиране на по-големи моторни превозни средства, където имате нужда от повече изгледи от различни ъгли. С тази система ще знаете точно какво има зад или около автомобила. LED мониторът е с контраст 300:1 с резолюция 800x480. Широкоъгълен обектив с до 150° също е оборудван с IR нощно виждане. WiFi сигналът има обхват до 100m , което ви гарантира качествено приемане от камерата за заден ход. Мониторът има просто OSD меню, чрез което можете да настроите камерата според вашите нужди. На LCD монитора може да показва и четирите камери едновременно, в множество варианти, за да показва две камери заедно или да превключва между камери. Чрез превключващата верига камерата може да бъде свързана към светлини за заден ход, за да превключва автоматично към избраната камера при движение на заден ход.

LCD мониторът с камери може да бъде свързан по различни начини, да се включва при движение на заден ход или след стартиране на автомобила. DVR мониторът също има функция за отразяване на изображение , която ви позволява да настроите камерите да показват дясната и лявата страна от вашия изглед. Той също така включва дистанционно управление, което ще опрости управлението при превключване на камери или бързо регулиране на изображението.

Възможност за огледална функция на камерата + възможност за виждане на всички камери на LCD едновременно или всяка камера поотделно

В случай, че трябва да монтирате монитора по различен начин, отколкото с скоба (което е включено в пакета), в нашата оферта можете да намерите още три вида стойки, които ви позволяват да закрепите монитора си на лесно достъпно място.

камера система за паркиране на автомобили

Защо този комплект?

  • WiFi DVR 7" LED монитор
  • Функция за запис на DVR от до 4 камери
  • Монитор с опция за свързване на до 4 WiFi камери
  • Монтаж без дърпане на кабели

Следете техническите спецификации:

Модел: Profio Clear View S7
7" LED монитор
Система: PAL/NTSC
Съотношение на страните: 16:9
Резолюция на монитора: 800 x 480
Входове: 4 канален 2,4G WiFi вход за видео сигнал
Контраст: 300:1
Регулируеми: яркост, контраст, цвят
Захранване: DC 12V-24V
Консумирана мощност: 5W
Работна температура: -10 до 60°C
Температура на съхранение: -20 до 70°C
Размери: 180 x 121 x 24 мм

Технически спецификации на камерата:

Модел: Profio Parking Camera S7
Сензор за изображение: SHARP 1/4 CMOS
Резолюция: 420 телевизионни линии
WiFi връзка: 2,4G WiFi с обхват 100 метра
Минимално осветление: 1 LUX
IR нощно виждане: да
Ъгъл на гледане: 150°
IP защита: IP 66 водоустойчив, прахоустойчив, устойчив на повреди
Консумирана мощност: 3W
Работна температура: -10 до 60°C
Температура на съхранение: -20 до 70°C
Размери: 86,5 х 77 х 75 мм

Съдържание на пакета:

1x 7" LED WiFi DVR монитор
1x WiFi камера за заден ход
1x Дистанционно управление
1x Ръководство

аксесоари за безжична камера за заден ход

Коментари

Други продукти