Мини диктофон в ключодържател - Куче + 8GB памет + слушалки

Код на продукта: 09-098 Имам въпрос
Производител OEM
Наличност на продуктите предварителна поръчка
Времето за доставка 1 - 3 седмици.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 183,34 лв
Цена с вкл. ДДС 220,00 лв
- +

Описание на продукта Мини диктофон в ключодържател - Куче + 8GB памет + слушалки

Мини диктофон в ключодържател - Куче + 8GB памет + слушалки. Автоматично откриване и запис на звук. Шпионски диктофон, скрит в играчка с 8 GB памет за таен звукозапис и стерео слушалки . Звукозапис - преносим, прилича на играчка - висулка за куче. Рекордерът се захранва или чрез включения USB кабел, или чрез презареждаща се 400mAh полимерна батерия, която при пълно зареждане предлага непрекъснат запис на глас и звуци до 70 часа във формат WAV. Включените слушалки могат да се използват за възпроизвеждане на аудио файлове. Дискретен аудио запис навсякъде.

Шпионски глас (звук рекордер) в ключодържател с форма на куче (висулка)

диктофон в висулка за куче

Благодарение на неговия преносим компактен дизайн, винаги можете лесно да съхранявате диктофона или да го скриете като шпионско устройство, например в джоб, така че да записвате тайни или дискретни разговори или различни аудио детайли. Диктофонът е идеалният мобилен рекордер за заснемане на звуци на по-големи разстояния. Устройството предлага и функция за MP3 плейър за любимите ви песни, които можете да прехвърлите на устройството чрез включения USB кабел за данни.

Автоматичен запис на звук - стартира при откриване на повишено ниво на шум

диктофон в ключодържател куче

Цифров диктофон, скрит в играчка ключодържател 8GB вътрешна памет . Устройството предлага 4 функции в един звукозапис, mp3 плейър, USB устройство, автоматичен запис на звук - стартира при засичане на повишено ниво на шум . Това е иновативно устройство, което съчетава елегантен дизайн и в същото време приятен дизайн за използване на всичките му функции. Цифровият диктофон, скрит в ключодържателя, записва звук с най-високо качество благодарение на намаляването на шума и следователно е чудесно допълнение към обучение, бизнес срещи, бизнес и други цели на запис на разговори. Вградената памет от 8 GB осигурява достатъчно място за съхранение за дълготрайни гласови записи, също благодарение на вградената литиева батерия с капацитет 400 mAh, която ще служи за до приблизително 70 часа непрекъснат запис.

мини шпионски рекордер в ключодържател за куче

Функцията за откриване на звук е важна - автоматичното записване започва, когато звукът е записан

Рекордерът служи и като MP3 плейър благодарение на вградената памет, към която можете да използвате USB кабел, за да записвате любимите си песни или да възпроизвеждате записани разговори и след това да ги слушате през слушалки. В интегрираната памет от 8 GB могат да се качват различни други файлове, така че ключодържателят изпълнява и класическата функция на преносимо USB флаш устройство. Благодарение на своите миниатюрни размери, мини диктофонът е преносимо и практично записващо устройство, което може да се използва в различни житейски ситуации, когато е необходим и незабележим начин за запис на звук.

скрит диктофон в гласов запис с ключодържател

Характеристика:

Стартирайте запис с едно докосване
Диктофон
Функция за автоматично записване в случай на откриване на звук
MP3, WMA и WAV плейър
USB флаш устройство с 8GB вътрешна памет
Стерео слушалки

Спецификация:

Формат на аудио запис: WAV
Качество на звука: 192KBPS
Характеристики: аудио запис с едно докосване, автоматичен аудио запис, mp3 плейър
Вътрешна памет: 8GB
Захранване: вградена презареждаща се литиева батерия 400mAh
Време за запис (живот на батерията): до 70 часа
Поддържани формати за възпроизвеждане: mp3, wav, wma
Размери: 60х43х35мм

Съдържание на пакета:

1x цифров диктофон
1x слушалки
1x USB кабел
1x дантела
1x ръководство

Коментари

Други продукти