Микро пинхол камера HD с 6x IR LED

Код на продукта: 10-104 Имам въпрос
Производител OEM
Наличност на продуктите продадено
Съжаляваме, но този продукт е продаден. Този продукт вече не е наличен.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 210,00 лв
Цена с вкл. ДДС 252,00 лв

Аксесоари за продукта

Описание на продукта Микро пинхол камера HD с 6x IR LED

Micro pinhole камера HD с 6x IR LED + постоянно захранване, тя е идеално устройство за незабележимо наблюдение в сгради, офиси или във вашия дом. Малкият размер на камерата и възможността за постоянно захранване , прави камерата идеално устройство за незабележимо поставяне в интериора на сгради, офиси или във вашия дом , където може да се използва като охранителна камера.

Камерата може да бъде свързана чрез USB към AC/DC адаптера или да се захранва чрез POWERBANK на места, където нямате достъп до електрическата мрежа. Записът се съхранява на micro SD картата до максимум 32 GB. Когато се постави камера, тя може да се управлява дистанционно с помощта на дистанционно управление, което ще осигури най-ненатрапчивото стартиране на запис и работи на разстояния до 20 метра в открито пространство без бариери.

Камера с пинхол

С дистанционното управление можете да включвате и изключвате камерата, да започнете да записвате видео или просто аудио. Чрез дистанционното можете да направите и снимка и да преминете към IR нощно виждане при запис на видеото. Когато свържете устройството към компютър чрез USB и включите камерата чрез дистанционното управление , тя работи като четец на карти и можете директно да изтегляте записаните видеоклипове и снимки. Камерата записва с резолюция 1920x1080p. Камерата поддържа функция за непрекъснат запис , което означава, че след напълване на microSD карта, камерата започва автоматично да изтрива най-старите записи. Малките размери, незабележими и независимостта от външно захранване чрез powerbank, правят камерата много полезен инструмент в света на шпионажа.

Характеристика:

Шпионска камера с IR нощно виждане
Осигурява непрекъснат запис
Дистанционно управление до 20м
Използване на microSD карти до 32GB
Постоянна доставка
Връзка към POWERBANK

Спецификации:

Резолюция: Full HD 1920x1080
Видео формат: AVI
Резолюция на снимката: 2560x1440
Видео компресия: H.264, MJPEG
Памет: microSD карти до 32GB
IR нощно виждане: 6x IR LED
Захранване: AC адаптер с USB връзка
Вторичен източник: възможна връзка с POWERBANK

Съдържание:

1x Pinhole камера с IR нощно виждане
1x Дистанционно управление
1x Micro USB кабел
1x Ръководство

Коментари

Други продукти