GSM Power Bank с камера и SIM карта

Код на продукта: 10-110 Имам въпрос
Производител OEM
Наличност на продуктите предварителна поръчка
Времето за доставка 1 - 3 седмици.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 265,00 лв
Цена с вкл. ДДС 318,00 лв
- +

Аксесоари за продукта

Описание на продукта GSM Power Bank с камера и SIM карта

GSM power bank с камера и SIM карта. Тази шпионска захранваща банка съдържа всичко необходимо за незабележимо наблюдение на пространства, които трябва да сте под контрол. Преносимото зарядно устройство включва камера, слушателно устройство, microSD карта за съхранение на записите и SIM карта за комуникация и прихващане от разстояние.

Устройството поддържа мобилни GSM 850/900/1800/1900MHz , така че няма да имате проблем да се свържете от всяка точка на света. Камерата, скрита в преносимо зарядно устройство , е идеална за използване като наблюдение или домашна охрана. Просто купете нова SIM карта от който и да е доставчик и я поставете в устройството и microSD карта до максимум 32 GB също така поставете в   слота до SIM картата в устройството и можете да започнете своето шпионско действие.

Gsm powerbank с камера

Скритата камера във външно зарядно устройство има вграден чувствителен микрофон и позволява запис на видео със звук. Всички записи се съхраняват на microSD картата. Зарядно с камера можете да управлявате камерата през телефона си чрез командите под формата на SMS към телефонния номер на SIM картата, която се намира в устройството. Това ви позволява дистанционно да започнете да записвате видео със звук или само звук отделно. Можете също да настроите функцията за откриване на звук и устройството ще ви се обади веднага щом бъде уловен звук над 65 децибела. Функцията за прихващане може да стартира и чрез обаждане до телефонния номер на SIM картата в устройството, което автоматично получава вашето обаждане и ще чуете какво се случва наблизо. Външната батерия е напълно функционална и с нея можете да зареждате вашия телефон, таблет или друго устройство, презареждащо се чрез POWERBANK. Камерата работи дори когато устройството само се зарежда, така че можете да използвате непрекъснатото захранване, благодарение на което не сте ограничени до захранване от батерия.

Gsm powerbank с камера на sim карта

Характеристика:

  • Камера, скрита във външно зарядно устройство
  • Възможност за запис дори когато батерията е презаредена
  • Комуникация чрез SIM картата и вашия мобилен телефон
  • Функция за аларма над 65 dB и обратно повикване към вашия мобилен телефон
  • Функция за прихващане чрез обаждане до SIM картата в Power Bank


Спецификации:

Пиксел: 2 милиона пиксела
Резолюция на видеото: 480x320
Поддръжка на мрежа: GSM 850/900/1800 / 1900MHz
Вграден микрофон: да
Капацитет на батерията: 4000 mAh
Време за зареждане: 4 ~ 6 часа
Карта с памет: Micro SD/TF карта макс. 32 GB
USB изход: 1A-2A
Напрежение за зареждане: DC-5V
Батерия: литиево-йонна батерия
Тегло: 200 грама
Размери: 75х120х15мм
Работна температура: -10 до 60 ℃

Съдържание:

1x GSM Power Bank
1x USB кабел за зареждане за iPhone и смартфони
1x Ръководство

Коментари

Други продукти