Full HD IP камера iCare FHD - 8 IR LED + разпознаване на лице

Код на продукта: 52-004 Имам въпрос
Производител Амарило
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 381,66 лв
Цена с вкл. ДДС 458,00 лв 580,00 лв
- +

Описание на продукта Full HD IP камера iCare FHD - 8 IR LED + разпознаване на лице

Full HD IP камера iCare FHD - 8 IR LED и разпознаване на лице Дистанционното устройство за аварийна аларма се почиства лесно. Има вградено двупосочно аудио и видео стрийминг с Full HD качество, което позволява да го използвате като домашна охранителна камера, бебефон, камера за домашни любимци или интерактивна за вашия домашен любимец. Разпознаването на лице позволява на камерата да разпознае човешко лице. Когато алармата се изпраща с предупреждение за фотокамера при откриване на движение. Впоследствие камерата се опитва да засече лицето и веднъж успява да предаде образа на лицето на човека. Устройството разпознава само човешко лице. Не реагира на други животни или неодушевени предмети.

Разпознаването на движение се поддържа и от функцията за проследяване на лицето или лицата в полезрението на камерата. Servomotorček позволява на камерата да се върти и да проследява движението на засеченото лице. Устройството е и дистанционно управление , което се използва за стартиране на аварийната видеоаларма. След натискане на бутона на мобилния телефон ще се появи съобщение, в което е активирана спешна видеоаларма (ако този човек е във визуалния обхват на обектива и базата данни устройството разпознава лицето и ще ви изпрати информация за това кои са). След това можете да стартирате видео поток на живо и да общувате с човек чрез двупосочно аудио, за да разберете какво се е случило. Тази функция е полезна , когато се грижите за възрастни хора или болни.

Охранителни камери

Камерата разполага с IR LED 8IR за нощно виждане, P IR сензор за движение и два звукови сензора. Когато предавате на живо, може да се използва дори четирикратно цифрово увеличение. Това е самоинсталираща се охранителна система , предназначена за използване на закрито. Камерата е подходяща предимно за домакинства за наблюдение на къща, апартамент, деца и домашни любимци, но може да се използва и в офиса и всяко друго място, където имате общ поглед върху случващото се. Инсталацията е много проста. След изтегляне на приложението Amaryllo поддържа операционната система Android и iOS чрез Google Play чрез инсталиране на IP камера.

Приложението съдържа различни настройки на сензора, които ви позволяват да настроите IP камерата според техните нужди. Използвайки приложението, устройството е сдвоено с WiFi рутер и системата за сигурност е активна. Камерата запомня до 4 различни WiFi мрежи, така че не е проблем да я предаде и да промени мястото на използване. Приложението прави възможно свързването на други камери от амарилис. Покрихте само няколко стаи и превключвате между камерите.

ротационна IP камера

Пълна непроницаема комуникация чрез 256-битово криптиране. Качеството, безопасността и скоростта на предаване на видео и аудио е защото на най -високо ниво. Чрез приложението Гледайте предаване на живо от камерите в Full HD резолюция от 1920x1080. Когато има аудио сензор или сензор за движение, камерата задейства пронизителна аларма и получава настройки за текст и картина чрез приложението на мобилния ви телефон. Предаването на живо може да започне, за да видите какво се случва. След настройка видеото или снимката могат да бъдат записани на карта с памет до 32 гигабайта . Двупосочното аудио ви позволява да комуникирате дистанционно. Камерата има вграден мотор, който й позволява да се движи на 360°   което ви позволява да наблюдавате стаята, където е инсталирана камерата. Допълнителни функции, които подобряват качеството на изображението, са компенсация на фоновото осветление.

разпознаване на лице

Домашната IP охранителна камера се захранва непрекъснато чрез micro USB и AC/DC адаптер. Консумацията на енергия е само минимална 2A / 5V , така че можете, ако е необходимо, да я храните на места, където нямате достъп до електрическата мрежа чрез POWERBANK. Бермудската компания предоставя на камерата и регулируемо външно съхранение на своите сървъри. Той предлага безплатно 3-дневно съхранение на алармени видеоклипове. За всяка аларма към външно съхранение се записва 10-секундно видео. Това е достатъчно, за да разберем какво се е случило и да имаме видеодоказателство. Bermudian също така предоставя възможност за активиране на услугите на 30-дневна или 365-дневна услуга , която предоставя външно място за съхранение на техните сървъри за вашите видеоклипове и снимки. Комплектът включва допълнителни функции. Пакетите могат да бъдат тествани в 30-дневна пробна версия. Активирането на услугата е достъпно в четири прости стъпки с помощта на приложените инструкции и QR код. Тази услуга, предоставена от Amaryllis, се таксува. Google предоставя безплатно място за съхранение и 15 гигабайта , които можете да свържете чрез приложението и вашия акаунт в Google.

Full HD видеокамера

Характеристика:

Безжична IP охранителна камера с IR нощно виждане
Разпознаване на лица и проследяване на откритото лице
PIR сензор и 2x аудио с двупосочно аудио предаване
Използвайте microSD карти до 32GB
Дистанционно управление за стартиране на аварийна аларма
Изпращайте известия за прекъсването на мобилния си телефон

спецификации:

Сензор за изображение 1 / 2.7 "CMOS
Резолюция: 1920x1080 Full HD 30fps, 720P, 480P, 360P
Цифрово увеличение: 4x
Ъгъл на камерата чрез завъртане на камерата: 360
Видео компресия: H.264, MJPEG
Памет: microSD карти до 32GB
Видео сигурност 256 битово криптиране
Мрежови протоколи: TCP / IP, UDP / IP, HTTP / HTTPS, FTP, DHCP, NTP, WPS
Вграден микрофон:
Разпознаване на лица: да (проследяваща база данни, открити хора с лица)
Сензор за движение: PIR сензор за движение
Звуков сензор 2x звуков сензор
Аудио: вграден двупосочен микрофон
Изпращане на известия до устройството, текст и снимки: Да
IR нощно виждане 8x IR LED
Захранване: 2A / 5V захранване с USB връзка
Вторично захранване: връзка POWERBANK
Операционна система: iOS 7 и по-нова версия, Android 4.1 и по-нова
WiFi: WiFi 802.11 b / g / n
Размери: 80х80х80 мм
Работна температура: 0-35°C
Тегло: 222 грама


Съдържание:

1 домашна IP охранителна камера
1x Micro USB кабел
1 AC/DC адаптер
1x дистанционно управление
1x Ръководство

Коментари

Други продукти