Елегантен часовник с WiFi HD камера + IR LED + 8GB памет

Код на продукта: 10-108 Имам въпрос
Производител OEM
Наличност на продуктите предварителна поръчка
Времето за доставка 1 - 3 седмици.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 216,66 лв
Цена с вкл. ДДС 260,00 лв
- +

Описание на продукта Елегантен часовник с WiFi HD камера + IR LED + 8GB памет

Елегантен часовник с WiFi HD камера, IR LED 8GB памет. Това е високотехнологична комбинация от модни часовници и скрита шпионска камера с HD резолюция 1280x720P и ъгъл на видимост 90º и е подходяща за всеки повод и за всяко облекло, но тези часовници съдържат дискретна шпионска wifi камера и фотоапарат в едно. Ще имате камера или фотоапарат навсякъде и по всяко време, за да записвате красиви моменти или важна информация.

Купете този шпионски часовник в нашия електронен магазин и имайте HD камера винаги "под ръка". Вътрешната вградена памет до 8GB ще осигури достатъчен капацитет за видео, аудио и снимки. Капацитетът на паметта може да се разшири при необходимост до 32GB със смяна на microSD карта, която е под задния капак, поставена в часовника. Часовникът има един вграден ултра-ярък LED диод , който може да се включва ръчно за допълнително осветление и два IR нощни светодиода, които помагат за заснемане на видео при условия на слаба светлина. Изключително ярък LED диод може да се използва и като аварийно осветление. Вътре в гривната има и малък вграден компас.

часовник с камера

Часовниците имат и WiFi, като благодарение на него можете да свържете часовника към мобилния си телефон или таблет чрез приложението Plug2view с поддръжка на Android и iOS. Приложението може да бъде изтеглено чрез Google Play или чрез QR код, който може да се намери в ръководството. Чрез приложението можете да видите онлайн предаване на видео от камерата на мобилния си телефон. Видеозаписите могат да бъдат записани директно на microSD картата в часовника или чрез Wifi към мобилния ви телефон. В приложението можете да настроите стартирането на камерата при засичане на движение или звук. Има и поддръжка на функцията за предупреждение по имейл и съхраняване на записа директно в облака.

елегантно wifi часовник

Характеристика:

Wifi камера в часовника
Откриване на движение и запис в облака
Функция за запис на видео със звук и правене на снимки
Външна памет до 32 GB
Функция на IR нощно виждане и LED осветление

Спецификации:

Вградена 8GB памет с възможност за разширяване до 32GB
LED осветление: 1 ултра ярък LED диод
Автоматично IR нощно виждане - 2x IR LED
Компактен дизайн и лесен за използване
Резолюция: 25 кадъра в секунда 1280x720p (HD)
Видео формат: MP4
Формат на снимката: JPEG
Ъгъл на снимане: 90º
Захранване: 360mAh
Звукозапис: до 5 квадратни метра
Минимална осветеност: 1LUX
Работна температура: -10ºC до + 48ºC
Разпознаване на движение: до 6м
Интерфейс: USB Mini 4 Pin

Пакетът включва:

1 x Часовник с WiFi камера
1 x USB кабел
1 х Ръководство

Коментари

Други продукти