Двойна камера за кола с GPS - DOD LS500W+

Код на продукта: 55-056 Имам въпрос
нов Двойна камера за кола с GPS - DOD LS500W+
Производител DOD
Наличност на продуктите предварителна поръчка
Времето за доставка 1 - 3 седмици.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 666,66 лв
Цена с вкл. ДДС 800,00 лв
- +

Описание на продукта Двойна камера за кола с GPS - DOD LS500W+

Табло за управление Full HD двойна камера за автомобил DOD LS500W+ . Лидерът на пазара в автомобилната безопасност и мониторинг - професионална автомобилна камера. Камерата със сензор за изображения SONY STARVIS , 10Hz GPS запис, режим на паркиране и ISO стойност до 12800 . DOD LS500W+ е една от първите камери на DOD за табло с FULL HD 1080p видео с пълно качество с ненадминато качество на двата видео канала с честота на запис 30 кадъра в секунда.

Заснема пълно 1080p HD видео през голям 6G стъклен обектив с f/1.6 бленда за ясно и чисто изображение. H.264 компресия на изображението. MOV файл, поток от данни прибл. 15 Mbps за всеки канал. Една минута при разделителна способност 1080p 30fps видео от един канал е приблизително. 110 MB. Поддържа micro SD до 128 GB.

двойна камера за кола - dod ls500w +

В сравнение с модела DOD LS500W , моделът камера DOD LS500W+ е оборудван с 3" LCD дисплей (DOD LS500W има 2,7") , литиева батерия с капацитет 900mAh (DOD LS500W има 180mAh) и поляризиращ CPL филтър срещу слънчеви отражения. Други параметри и характеристики на камерите DOD LS500W+ и LS500W са идентични.

Видеокамерата също има ISO чувствителност до 12800 за отлично снимане при условия на слаба светлина и нощно видео. Вграденият 10 Hz GPS процесор позволява на шофьорите да улавят точна скорост и позиция. Моделът DOD LS500W+ се управлява просто чрез бутони и ясен 3,0" LCD дисплей .

Комплектът камери има широкоъгълен обектив с до 145° предна камера и 140° задна камера , което ви позволява да имате наистина широкоъгълен изглед около колата си, доближавайки се до параметрите на рибеното око. Използването на задната камера е по избор, предната камера може да се използва и отделно . По отношение на чисто оптични параметри, DOD LS500W+ е еквивалентен на DOD RC500S (и обратно). Също така има опция за 180-градусово завъртане на изображението за предна и задна камера (камерата може да се монтира "с главата надолу"). Вградена литиева батерия с капацитет 900mAh.

Режим на паркиране от 3-то поколение - dod камера

Лидер на пазара в безопасността и мониторинга на автомобили

Чисто нов РЕЖИМ ПАРКИРАНЕ ОТ 3-ТО ПОКОЛЕНИЕ

Голямото предимство е подобрената функция за режим на паркиране на новото поколение надстройка 3.0. Добрата камера записва по време на шофиране, но по-добрата камера ще държи автомобила ви под наблюдение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата . Имате избор между 1 от 3 режима на подобрен режим на паркиране, който ви подхожда най-добре: 1. АВТОМАТИЧНО ОТКРИВАНЕ НА ДВИЖЕНИЕ или 2. ВИСОКА РЕЗОЛЮЦИЯ в режим Мини размер - висока разделителна способност в мини размер (настройка по подразбиране), или 3. TIME LAPSE - запис на времетраене. Осигурете тишина и спокойствие чрез постоянно записване, дори когато сте паркирали и сте оставили колата.


* Условието е да имате актуализиран най-нов фърмуер за камерата *

3 режима на наблюдение - dod ls500w +

Можете да видите как работи новият подобрен режим на паркиране 3.0 директно в това видео:

1. Автоматично откриване на движение или удар

Движещи се обекти пред камерата или драматична промяна в осветлението или някакво въздействие ще бъдат оценени автоматично и записът ще започне , ако движението/промяната достигне зададения параметър. Когато се открие движение или удар, той започва да записва видео файл от двете камери едновременно и заключва файла.

откриване на автомобил - добавете камера за кола

2. Режим с висока разделителна способност - висока разделителна способност в мини размер

С наистина минимална промяна в качеството на записаното видео, технологията DOD Tech е първата и единствена, която успява в режим на паркиране да запише целия запис по време на вашето отсъствие в автомобила само с минимално намаляване на качеството на видеото. Цялата нощ на видеото ще заеме около 10 GB . По-малко от 1/5 от класическия размер на файла.

висока разделителна способност - dod ls500w +

3. Времетраене

Паркирате ли повече дни? Времето закъснение ви позволява да проверите съдържанието на дните за няколко минути. Камерата за времетраене прави снимки (според зададената честота на кадрите). Функцията автоматично ще групира заснетите снимки в непрекъснато видео. Благодарение на което ще можете да видите записа например от 24 часа в рамките на няколко минути . Подходящ за наблюдение на автомобила по време на ваше дълго отсъствие. Следователно той е предназначен за заснемане на статични снимки, така че превозното средство не трябва да се движи.

закъснение - дод камера


Подобрен режим на паркиране , който автоматично стартира 10 минути след напускане на автомобила. Когато продължите да шофирате, камерата се превключва обратно в режим на запис в цикъла. Със сензора SONY STARVIS можете също да се насладите на революционното нощно виждане за предната камера и дори в пълна тъмнина. Условието е камерата да се захранва от автомобилен акумулатор с помощта на комплект кабели за постоянен монтаж в автомобила DOD DP4.

*Условието е да актуализирате най-новия фърмуер за камерата.*

надзор на паркиране - dod ls500w +


Сертифицирана видеокамера за използване в целия ЕС (т.е. в Австрия, Германия и други държави-членки). Те отговарят на критериите на техническите стандарти и могат да се използват в превозното средство.

Предната камера е оборудвана с чисто новия сензор SONY STARVIS (Видимост на звезди или видимост в светлината на звездите) IMX291, който предлага революционен нощен режим дори при пълна тъмнина!

камера за кола dod - сензор на sony starvis

Технологично това е автомобилната камера от "следващо поколение" - с най-новите технологии (оптика, микрочипове, функции), които предлага автомобилният пазар.


DOD LS500W+ е една от най-добрите системи за камери с двойна предна и задна камери.

Това е вашата автоматична система за охрана през деня и нощта 24/7.

Можете да прикрепите предната камера, както се изисква от вендузата или залепващия държач. Задната камера с компактен размер от само 7,5 см е прикрепена с 3M държач с лепяща лента. Кабелната връзка между камерите е дълга приблизително 5,5 m. DOD LS500W+ може да бъде свързан към 12/24V захранване, така че е възможно да се използва освен в автомобила и за други превозни средства, камиони или автобуси. Предната камера също може лесно да се прикрепи към предното стъкло на автомобила с 3M лепилен държач, който лесно се прикрепя към камерата.

Поддръжка за до 128 GB micro SD карта (прибл. 18 часа запис от двете камери - 9 часа за един канал)

двойна камера за кола dod ls500w +

Записът се записва от двете камери и се комбинира с висока ISO чувствителност до 12800 , което ви позволява да наблюдавате околностите на автомобила дори при лоша осветеност, тази функция е значителен бонус за безопасност, когато наблюдавате колата си по време на ваше отсъствие.

Камерата за кола поддържа micro SD карти до 128GB (обикновени камери само до 32GB). В случай на авария, силно спиране или накланяне на автомобила, комплектът камери има функция G-сензор, който защитава файловете в случай на сблъсък. Освен това, при спешни случаи, той позволява на потребителите ръчно да защитят съществуващ файл чрез натискане на бутона "SOS". Комплект FULL HD камера за кола с усъвършенствана WDR 2.0 технология е вашият надежден спътник по пътищата.

Характеристики на продукта:
  • Двоен 1080p HD видео запис
  • Разширен диапазон на ISO до ISO 12800
  • G-сензор защита на файла
  • SOS функция - функция за заключване
  • Наблюдение за паркиране
  • Усъвършенствана WDR 2.0 технология
  • Ултра лек обектив с f/1.6 бленда
  • Поддържа 128 GB Micro SD карта

Двоен FULL HD 1080p видео запис
Изгледът отпред и отзад на вашия автомобил се записват с 1080p качество с висока FULL HD резолюция. В допълнение, изображението се заснема в ултра-широк ъгъл на видимост от 145° предна камера, 140° задна камера за пълна защита.
пълна hd резолюция - ls500w +
Разширен ISO диапазон до 12800

DOD LS500W+ има нов Sony STARVIS CMOS сензор с подобрена чувствителност не само при нормално осветление, но и при лошо осветление. Подобреният обхват увеличава яркостта на бързо движещите се обекти през нощта. Камерата вече може да заснема още повече детайли при условия на ултра слаба светлина.
Обхват ISO 12800 - камера за кола dod
Усъвършенствана WDR 2.0 технология

Зашеметяващо видео при всякаква светлина и балансирана експозиция при всякакви условия. Прави нощните снимки по-ярки и намалява излагането на светлина за постигане на най-красивото изображение.
wdr технология - dod ls500w +
Голяма бленда f/1.6, висока производителност при слаба светлина
Голямата бленда отразява количеството светлина, падащо върху сензора при снимане. Колкото по-голяма е блендата (по-малкото число f), толкова повече светлина ще бъде уловена в сензора на камерата. С най-широката бленда, която е с 66% по-голяма от конкуренцията на пазара, DOD камерите произвеждат най-рязката картина.
бленда на обектива - ls500w +
6G остър стъклен обектив

6-елементната остра леща, която е направена от шест слоя стъкло, осигурява зашеметяващо, чисто и неизкривено изображение
6g стъклена леща ls500w +
Широк зрителен ъгъл 145°

Заснемане на изображение при широк зрителен ъгъл от 145 ° за оптимално покритие и яснота. Предната камера е оборудвана с изключително широкоъгълен обектив, който подобрява обхвата на запис, тъй като панорамният изглед от предната част на автомобила улавя всички страни без изкривяване (така че няма изкривено изображение).
145 градуса широк ъгъл - ls500w +
Регулируем поляризиращ филтър - значително намалява отблясъците. Позволява по-добри снимки, по-добър контраст и най-важното, значително намалява отражението на светлината върху предното стъкло, така че кадрите са по-ясни и без отблясъци.
поляризационен филтър - ls500w +
3'' широкоекранен дисплей 16:9. Камерата е с голям широкоекранен дисплей, който осигурява достатъчно ясно и достатъчно голямо изображение, подходящо за показване на настройки и възпроизвеждане на видео директно на екрана на камерата.
3-инчов дисплей - dod ls500w +
GPS процесор със скорост 10 Hz

Интегриран с най-бързия 10Hz скоростен GPS, регистрира по-точни данни за местоположението и скоростта на превозното средство. Позволява ви да записвате маршрута си на карта, докато гледате видеоклиповете в DOD player. В момента най-бързата GPS актуализация, използвана в видеокамерите.

gps процесор - dod ls500w +
DOD GPS Player V2.0
Новата версия на DOD GPS Player 2.0 с подобрен потребителски интерфейс е дори с по-добра яснота. Той показва FULL HD видеозаписи с данни в реално време като скорост на превозното средство, gps координати, претоварване. Интернет връзката показва текущото местоположение на автомобила на Google maps.
dod player - dod ls500w +
Радар за откриване на скорост
Системата ви напомня, че сте близо до местоположението с ограничение на скоростта и където може да бъде поставен радар, за да можете да намалите скоростта. Избягвайте капани и винаги дръжте под контрол.
* В момента системата поддържа следните държави: САЩ, Калифорния, Великобритания, NO, PL, NL, BE, AU.
радар за скорост - dod ls500w +
Синхронизиране на час и дата

Автоматично калибриране на времето, независимо от ръчно регулиране на времето. С вграден GPS процесор с 10x скорост, той може точно да калибрира местното време и автоматично да го съхранява в паметта на камерата.

синхронизация на час и дата - ls500w +
Анализ на пътя
Това е нова функция за изчисляване на разстоянието, времето и средната скорост на вашия маршрут от точка А до точка Б. Например, можете да намерите най-краткия или най-бързия начин да работите от дома си въз основа на данни от анализ на пътя. Това е много икономичен и практичен начин за спестяване на време и разход на гориво.
анализ на пътя - ls500w +
Защита на данните на G-сензор в случай на удар.

При инцидент, аварийно спиране или накланяне на автомобил, той автоматично ще защити всички съхранени и текущи записи. С тази функция файловете няма да се изтриват или презаписват, дори когато записват в цикъл от време.

g-сензор - ls500w +
Ръчно заключване на файлове - SOS защита

В случай на спешност, той позволява на потребителите да защитят съществуващ файл чрез продължително натискане на бутона "SOS", което предпазва файла от цикъла на запис и предпазва от презаписване от други файлове.

sos ръчно заключване на файл - ls500w +
Автоматично записване и изключване

След като автомобилът бъде стартиран, камерата автоматично ще започне да записва. Когато изключите двигателя, камерата се изключва автоматично, без да натискате нито един бутон.

автоматично качване и включване - ls500w +
Цикълен запис - Цикличен запис

Когато мястото за съхранение на поставената microSD карта е пълно, тя може автоматично да презапише по-старите файлове с нови, така че файловете постоянно се изтриват отново.
цикличен запис - ls500w +
Защита с парола.

След като зададете паролата си, можете да попречите на други да изтриват вашите видеоклипове или снимки.

защита с парола - ls500w +
Поддържа 128GB Micro SD карта

4x по-висока съвместимост с памет в сравнение с по-старите модели камери, поддържа до 128GB micro SD с над 18 часа запис.

Поддръжка на карта до 128GB - LS500W+
Спецификации на продукта:
Разделителна способност на видеото: предна камера: 1920x1080 при 30 кадъра в секунда, задна камера 1920x1080 при 30 кадъра в секунда
Сензор: SONY STARVIS CMOS сензор
Дисплей: 3" 16:9 TFT LCD дисплей
Широкоъгълен преден обектив: 145°
Широкоъгълен заден обектив: 140°
Предна бленда: f/1.6
Задна бленда: f/1.6
ISO чувствителност: до ISO 12800
Видео формат: MOV
Носител за запис: Micro SDHC / SDXC клас 10 (до 128 GB)
Аудио: микрофон и моно високоговорител (включени)
Батерия: 3,7V 900mAh литиева батерия
Входна мощност: 5V 1,5A
Размери на предната камера: 112 (Д) * 71,9 (Ш) * 36,4 (В) мм
Размери на задната камера: 75,2 (Д) * 26 (Ш) * 38,8 (В) мм
Тегло на предната камера: 145гр
Тегло на задната камера: 41 g
Работна температура -20° C ~ 65° C, (-4° F ~ 149° F)

Доставени аксесоари:

1x Професионална автомобилна камера DOD LS500W+
1x поляризиращ CPL филтър
1x Задна камера с лепящ държач
1x свързващ кабел със задна камера (5M)
1x зарядно за кола 12-24V (удължителен кабел 4M)
1x държач
1x Ръководство

Коментари

Други продукти