Двойна автомобилна камера DOD LS500W FULL HD 1080P + GPS

Код на продукта: 55-038 Имам въпрос
Производител DOD
Наличност на продуктите предварителна поръчка
Времето за доставка 1 - 3 седмици.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 600,00 лв
Цена с вкл. ДДС 720,00 лв
- +

Описание на продукта Двойна автомобилна камера DOD LS500W FULL HD 1080P + GPS

Двойна автомобилна камера DOD LS500W FULL HD 1080P + GPS. Предлага се със сензор за изображения Sony STARVIS , 6G стъклена леща и ISO до 12800 . DOD LS500W е една от първите камери на DOD с FULL HD 1080p видеокамера, която предоставя пълнофункционално видео с ненадминато качество на двата канала на камерата с честота на запис от 30 кадъра в секунда.

Той заснема FULL HD 1080p HD видеозаписи GPS 10Hz , разполага с режим на паркиране и H.264 компресия на изображение , MOV файл, поток от данни прибл. 15 Mbps за всеки канал. Една минута при разделителна способност 1080p 30fps видео от един канал е приблизително. 110 MB. Поддържа micro SD до 128 GB.

ls500w камера за кола

Видеокамерата също има ISO чувствителност до 12800 за отлично снимане при условия на слаба светлина и нощно видео. Вграденият 10 Hz GPS процесор позволява на шофьорите да улавят точна скорост и позиция. DOD LS500W може просто да се управлява чрез бутони и ясен 2,7" LCD дисплей . Менюто на камерата е на словашки език.

Моделът на камерата DOD LS500W в сравнение с модела DOD RC500S е оборудван с LCD 2,7" литиева батерия с капацитет 180mAh (DOD RC500S има супер кондензатор). От друга страна, DOD RC500S има функция WiFi свързаност чрез приложение на вашия смартфон или таблет и CPL поляризиращ филтър.Другите параметри и характеристики на камерите DOD LS500W и RC500S са същите.

Комплектът камери има широкоъгълен обектив с до 145 ° предна камера и 140 ° задна камера , което ви позволява да имате наистина широкоъгълен изглед около вашия автомобил, доближавайки се до параметрите на рибеното око. Използването на задната камера е по избор, предната камера може да се използва и отделно . По отношение на чисто оптични параметри, DOD LS500W е еквивалентен на DOD RC500S (и обратно). Също така има опция за завъртане на 180 градуса на изображението за предна и задна камера (камерата може да се монтира "надолу"). Вградена литиева батерия с капацитет 180mAh.

Сертифицирана видеокамера за използване в целия ЕС (т.е. в Австрия, Германия и други държави-членки). Те отговарят на критериите на техническите стандарти и могат да се използват в превозното средство.

Предната камера е оборудвана с чисто новия сензор SONY STARVIS (Видимост на звезди или видимост в светлината на звездите) IMX291, който предлага революционен нощен режим дори при пълна тъмнина!

Sony starvis сензор дод камера

Технологично това е автомобилната камера от "следващо поколение" - с най -новите технологии (оптика, микрочипове, функции), които предлага автомобилният пазар.

DOD LS500W е една от най-добрите системи за камери с двойна предна и задна камери.

Това е вашата охранителна система през деня и нощта 24/7.

Можете да прикрепите предната камера, както се изисква от вендузата или залепващия държач. Задната камера с компактен размер от само 7,5 см е прикрепена с 3M държач с лепяща лента. Кабелната връзка между камерите е дълга приблизително 5,5 m. DOD LS500W може да бъде свързан към 12/24V захранване, така че е възможно да се използва освен в автомобила и за други превозни средства, камиони или автобуси. Предната камера също може лесно да се прикрепи към предното стъкло на автомобила с 3M лепилен държач, който лесно се прикрепя към камерата.

Поддръжка за до 128GB micro SD карти (около 18 часа запис от двете камери - 9 часа за един канал)

двойна камера за кола dod с gps

Записът се записва от двете камери и се комбинира с висока ISO чувствителност до 12800 , което ви позволява да наблюдавате околностите на автомобила дори при лоша осветеност, тази функция е значителен бонус за безопасност, когато наблюдавате колата си по време на ваше отсъствие. Голямо предимство е подобрената система за режим на паркиране от ново поколение, която ще започне да записва 15 секунди преди да засече движение. Това ще гарантира, че имате запис на случилото се от началото до края от двете камери пред и зад превозното средство. Когато продължите да шофирате, камерата се превключва обратно към запис в цикълен режим.

Лидер на пазара на автомобилна безопасност и мониторинг

Parking modd за dod камери

Видеокамерата поддържа micro SD карти до 128GB (стандартни камери до 32GB). В случай на инцидент, силно спиране или накланяне на автомобила, комплектът за камера има функция G сензор, който предпазва файловете от удар. Освен това, при спешни случаи, потребителите могат ръчно да защитят съществуващ файл чрез продължително натискане на бутона "SOS". Комплектът FULL HD автомобилна камера с усъвършенствана технология WDR 2.0 и WiFi свързаност е вашият надежден спътник по пътищата.

Характеристики на продукта:
  • Двоен 1080p HD видео запис
  • Разширен диапазон на ISO до ISO 12800
  • G-сензор защита на файлове
  • SOS функция - Функция за заключване
  • Наблюдение за паркиране
  • Усъвършенствана WDR 2.0 технология
  • Ултра лек обектив с f/1.6 бленда
  • Поддържа 128GB Micro SD карти
Двоен FULL HD 1080p видео запис
Изгледът отпред и отзад на вашия автомобил се записват в 1080p качество с висока FULL HD резолюция. Освен това изображението се заснема при ултра широкия ъгъл на видимост на предната камера от 145°, камерата за задно виждане от 140° за пълна защита.
Ls500w камера с пълна hd резолюция
Разширен ISO диапазон до 12800
DOD LS500w има нов Sony STARVIS CMOS сензор с подобрена чувствителност не само при нормално осветление, но и при лошо осветление. Подобреният обхват увеличава яркостта на бързо движещите се обекти през нощта. Камерата вече може да заснема още повече детайли при условия на ултра слаба светлина.
Ls500w камера iso 12800
Усъвършенствана WDR 2.0 технология
Зашеметяващо видео при всякаква светлина и балансирана експозиция при всякакви условия. Прави нощните снимки по-ярки и намалява излагането на светлина за постигане на най-красивото изображение.
ls500w камера wdr технология
Голяма бленда f/1.6, висока производителност при слаба светлина
Голямата бленда отразява количеството светлина, падащо върху сензора при снимане. Колкото по-голяма е блендата (по-малкото число f), толкова повече светлина ще бъде уловена в сензора на камерата. С най-широката бленда, която е с 66% по-голяма от конкуренцията на пазара, DOD камерите произвеждат най-рязката картина.
Ls500w предна и задна бленда f/1.6
6G остър стъклен обектив
6-елементната остра леща, която е направена от шест слоя стъкло, осигурява зашеметяващо, чисто и неизкривено изображение.
Ls500w камера 6g стъклен обектив
Широкоъгълен изглед от 145°
Заснемане на изображение при широк зрителен ъгъл от 145 ° за оптимално покритие и яснота. Предната камера е оборудвана с изключително широкоъгълен обектив, който подобрява обхвата на запис, тъй като панорамният изглед от предната част на автомобила улавя всички страни без изкривяване (така че няма изкривено изображение).
Ls500w широкоъгълен изглед
Наблюдение за паркиране
Ще бъдете доволни от това наблюдение за паркиране дори когато паркирате и оставите колата. Подобрен режим на паркиране , който автоматично стартира 10 минути след напускане на автомобила. Когато продължите да шофирате, камерата се превключва обратно в режим на запис в цикъла. Със сензора SONY STARVIS можете също да се насладите на революционното нощно виждане за предната камера и дори в пълна тъмнина.
Ls500w наблюдение за паркиране
В случай на детекция на движение на предна или задна камера , или при катастрофа, тя започва запис на видео и заключва файла. Видеокамерата започва да записва за 15 секунди преди да бъде засечено движението или удара, което гарантира, че ще имате запис на случилото се от началото до края. Условието е камерата да се захранва от автомобилен акумулатор с помощта на комплект кабели за постоянен монтаж в DOD DP4.
GPS процесор със скорост 10 Hz
Интегриран с най-бързия 10Hz скоростен GPS, регистрира по-точни данни за местоположението и скоростта на превозното средство. Позволява ви да записвате маршрута си на карта, докато гледате видеоклиповете в DOD player. В момента най-бързата GPS актуализация, използвана в видеокамерите.
Ls500w gps процесор за автомобилен dvr
DOD GPS Player V2.0
Новата версия на DOD GPS Player 2.0 с подобрен потребителски интерфейс е дори с по-добра яснота. Той показва FULL HD видеозаписи с данни в реално време като скорост на превозното средство, gps координати, претоварване. Интернет връзката показва текущото местоположение на автомобила на Google maps.
dod gps player 2.0
Откриване на радар за скорост
Системата ви напомня, че сте близо до местоположението с ограничение на скоростта и където може да бъде поставен радар, за да можете да намалите скоростта. Избягвайте капани и винаги дръжте под контрол.
* В момента системата поддържа следните държави: САЩ, Калифорния, Великобритания, NO, PL, NL, BE, AU.
Синхронизиране на час и дата
Автоматично калибриране на времето, независимо от ръчно регулиране на времето. С вграден GPS процесор с 10x скорост, той може точно да калибрира местното време и автоматично да го съхранява в паметта на камерата.
Анализ на пътя
Това е нова функция за изчисляване на разстоянието, времето и средната скорост на вашия маршрут от точка А до точка Б. Например, можете да намерите най-краткия или най-бързия начин да работите от дома си въз основа на данни от анализ на пътя. Това е много икономичен и практичен начин за спестяване на време и разход на гориво.
G-сензор защита срещу удар
При инцидент, аварийно спиране или накланяне на автомобил, той автоматично ще защити всички съхранени и текущи записи. С тази функция файловете няма да се изтриват или презаписват, дори когато записват в цикъл от време.
Ръчно заключване на файлове - SOS защита
В случай на спешност, той позволява на потребителите да защитят съществуващ файл чрез продължително натискане на бутона "SOS", което предпазва файла от цикъла на запис и предпазва от презаписване от други файлове.
Автоматично записване и изключване
След като автомобилът бъде стартиран, камерата автоматично ще започне да записва. Когато изключите двигателя, камерата се изключва автоматично, без да натискате нито един бутон.

Цикълен запис - Цикличен запис
Когато мястото за съхранение на поставената microSD карта е пълно, тя може автоматично да презапише по-старите файлове с нови, така че файловете постоянно се изтриват отново.

Защита с парола.
След като зададете паролата си, можете да попречите на други да изтриват вашите видеоклипове или снимки.
Поддържа 128GB Micro SD карти
4x по-висока съвместимост с памет в сравнение с по-старите модели камери, поддържа до 128GB micro SD с над 18 часа запис.
Спецификации на продукта:
Разделителна способност на видеото: предна камера: 1920x1080 при 30 кадъра в секунда, задна 1920x1080 при 30 кадъра в секунда
Сензор: SONY STARVIS CMOS сензор
Широкоъгълна предна леща: 145°
Широкоъгълен заден обектив: 140°
Предна бленда: f/1.6
Задна бленда: f/1.6
ISO чувствителност: до ISO 12800
Видео формат: MOV
Носител за запис: Micro SDHC/SDXC Class 10 (до 128 GB)
Аудио: микрофон и моно високоговорител (включени)
Батерия: 3,7V 180mAh литиева батерия
Входна мощност: 5V 1,5A
Размери на предната камера: 112,6 (D) * 61,5 (W) * 33,4 (V) mm
Размери на задната камера: 75,2 (D) * 26 (W) * 38,8 (V) mm
Тегло на предната камера: 110гр
Тегло на задната камера: 41 g
Работна температура -20° C ~ 65° C, (-4° F ~ 149° F)

Доставени аксесоари:

1x Profi автомобилна камера за DOD LS500W
1x Задна камера с лепящ държач
1x свързващ кабел към задна камера (5M)
1x зарядно за кола 12-24V (4M удължителен кабел)
1x държач
1x Ръководство

Коментари

Други продукти