DOD RX400W - огледална камера + GPS с поддръжка на камера за заден ход

Код на продукта: 55-024 Имам въпрос
Производител DOD
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 481,66 лв
Цена с вкл. ДДС 578,00 лв
- +

Аксесоари за продукта

Описание на продукта DOD RX400W - огледална камера + GPS с поддръжка на камера за заден ход

DOD RX400W - огледална камера + GPS с поддръжка на камера за заден ход​ можете да закупите онлайн на добра цена. Продукт на склад готов за поръчка. Най-доброто от най-доброто. DOD RX400W - Огледална камера за обратно виждане с GPS (наследник на RX8W) има вграден свръхбърз GPS процесор, който е 10 пъти по-бърз. Контролната клавиатура има лесна и лесна работа на тъмно. Време е да зададете стандарта за тънкост на автомобилните огледала за обратно виждане. Ето защо, новият модел от тази серия DOD RX400W идва с 1 см тънък дизайн и лесно се адаптира към оригинално огледало за обратно виждане. Регулируемият ъгъл на обектива е с около 60% по-голям от преди, което позволява регулиране на хоризонтален и вертикален ъгъл до 40 градуса. DOD RX400W с многослойно вакуумно покритие на повърхността на огледалото е в състояние да елиминира отблясъците от светлините на автомобила зад вас.

Автомобилни камери в огледалото за обратно виждане DOD RX400W с GPS с поддръжка на камера за заден ход

dod rx400w с камера за заден ход

Камерата в огледалото за обратно виждане е уникална най-вече защото ви позволява да свържете чрез видео вход всяка камера за заден ход. При задна предавка (камерата за заден ход е свързана към светлините за заден ход) изображението на камерата за заден ход ще се покаже на LCD дисплея (изображението от тази камера не се записва). Можете да използвате всяка камера за заден ход, която има същия конектор за видео жак.

Вграден G-сензор за автоматично стартиране на защита на файлове при удар, аварийно спиране или когато автомобилът е наклонен, автоматично ще защити всички текущи и съхранени видео файлове. Той осигурява FULL HD видео качество с разделителна способност до 1920x1080. Широкият ъгъл на гледане от 140° записва събитията пред автомобила и от двете страни, автоматично калибриране на времето с помощта на GPS, HUD дисплей на компаса , HUD дисплей за скорост. Със сигурност ще оцените функцията на GPS Logger, запис на вашето пътуване (GPS местоположение, текуща скорост). Можете да гледате вашите видеоклипове на вашия компютър, като използвате предоставения софтуер. Идеален за компании за управление на шофьорски персонал или професионални шофьори и т.н. Камерата може да бъде свързана към захранване 12/24V , така че използването е възможно без проблеми, не само в лични превозни средства, но дори и в други превозни средства, например камиони или автобуси.

Предлагаме и модел RX300W, който в сравнение с модела RX400W не разполага с GPS Logger (другите параметри са идентични).

dod rx400w огледало за обратно виждане

Камерата има по-голяма зрителна площ и 4,3 " широкоекранен (16:9) дисплей осигурява по -широк екран за възпроизвеждане на видео. WDR технологията позволява адаптиране на яркостта на заобикалящата среда, така че създава по-ярки нощни снимки и намалява силната светлина на излагане на достигнете до най-красивата картина. Разполага с 3DNR функция - цифрово намаляване на шума и остър обектив с шест елемента, който се състои от 6 слоя стъкло и осигурява зашеметяващо ясно и неизкривено изображение. DOD RX400W се предлага с велкро лента , която е по-здрава и по-надеждна метод за монтиране на оригиналното огледало за обратно виждане.

4,3'' 16:9 широкоекранен LCD дисплей. Камерата е с голям широкоекранен дисплей, който осигурява ясно и достатъчно голямо изображение, подходящо за показване на настройки и възпроизвеждане на видеоклипове директно на дисплея на камерата.

Камера dod rx400w

Вграден GPS процесор с 10x скорост, най -новата технология на автомобилния GPS осигурява точно проследяване на скоростта на превозното средство и ултра-бърза GPS позиция на вашето пътуване в реално време. В момента това е най-бързите GPS актуализации, използвани в автомобилните камери.

10 GPS актуализации dod rx400w


Клавиатурата има лесна и лесна работа на тъмно. Иновативното LED гравирано осветление на клавиатурата е лесно за използване дори без светлината в колата. Подсветката се изключва автоматично след 10 секунди. Практичен, удобен и елегантен.

Клавиши с подсветка dod rx400w

Обектив с регулируем ъгъл във всяка посока. Обективът с регулируем ъгъл на DOD RX400W е с около 60% по-голям от преди, а хоризонталните и вертикалните ъгли могат да се регулират до 40 градуса. Има пълен обхват на ъгъл на видимост за високо подобряване на способността за фиксиране върху повечето огледала.

Регулируем обектив dod rx400w


Огледало против отблясъци. При шофиране през нощта има отражение на светлината от огледалото, което е досадно и заслепява очите на водача. DOD RX400W с многослойно вакуумно покритие на повърхността на огледалото е в състояние да елиминира отблясъците от фаровете на автомобила зад вас.

Стъкло против заслепяване dod rx400w

Поддръжка на камера за заден ход или паркиране. Този продукт поддържа добавянето на камера за заден ход. Можете да закупите камера за заден ход за собствена безопасност. Обратното изображение се показва на 4,3" голям екран, за да можете лесно да видите какво се случва отзад и така да намалите вероятността от нараняване.

Поддържа камера за задно виждане dod rx400w

Мощна WDR технология. Зашеметяващо видео при всяка светлина. WDR технология, добре балансирана експозиция, независимо дали е слънчев ден или нощ. Създава по-ярки изображения и намалява силното излагане на светлина, за да достигне най-красивата картина.

WDR технология dod rx400w

3DNR (Digital Noise Reduction) – цифрово намаляване на шума – намалява зърнестите изображения при условия на слаба светлина. Система за цифрово намаляване на шума, може ефективно да намали шума от цифров сигнал, когато е необходимо, и осигурява чисти, естествени изображения.

3d намаляване на количеството dod rx400w

Новата версия на DOD GPS Player 2.0 с подобрен потребителски интерфейс е още по-ясна. Показва FULL HD видеозаписи с данни в реално време като скорост на превозното средство, GPS координати, претоварване и т.н. Когато е свързан с интернет, текущата позиция на автомобила се показва на Google Maps.

DOD gps плейър 2.0Показване на детайли (воден знак) на видеото. Когато се случи инцидент или други пътни събития, тази функция ви позволява незабавно да проверите местоположението на превозното средство (GPS координати), скоростта на превозното средство или точната дата и час на записа. И това ще засили достоверността на доказателствата при доказване на отговорността.

воден знак dod rx400w

Усъвършенстван 6G стъклен обектив - комбинация от шест слоя стъкло, това е усъвършенстван 6G остър обектив. Благодарение на прецизния път на светлината, осигурява зашеметяващо ярко, ясно и неизкривено изображение.

6 грама Lens dod rx400w

Велкро лента. Традиционен монтаж с помощта на щипка или гумени краища, често със загубена еластичност. За да постигнете по-здраво закрепване, DOD RX400W се предлага с велкро лента, която е по-здрав и надежден метод за монтиране на оригиналното огледало за обратно виждане.

Велкро лента dod rx400w

Ултра тънък дизайн. Време е да зададете стандарта за тънкост на автомобилните огледала за обратно виждане. DOD RX400W с 1 см тънък дизайн се адаптира към оригиналното огледало за обратно виждане във вашия автомобил.

Камера dod rx400w с дебелина 1 см

Спецификации на продукта:

Резолюция на видео: 1920x1080 @ 30fps, 1280x720 @ 30fps, 1280X720 @ 60fps, 848x480 @ 30fps, 640x480 @ 30fps
Сензор: 3 мегапиксела 1/3 "CMOS
Широк ъгъл: 140°
ISO: Автоматични настройки
4,3 "16:9 широкоекранен
Компресиран видео формат - H.264
Карта с памет: Външен Micro SDHC клас 10 (поддръжка до 32GB)
Вграден микрофон/говорител
Вградена батерия с голям капацитет: 3,7V 320mAh
Захранване: 5V 1,5A
Размер: 8,5х31х1см
Тегло: 304 гр
Работна температура: -20°C ~ 65°C

Включени аксесоари:

1x Професионална автомобилна камера DOD RX400W
1x зарядно за кола
1x видео кабел за свързване на камерата за задно виждане
1x CD с DOD GPS Player 2.0
1x Ръководство

Коментари

Други продукти