DOD LS470W+ Камера за кола - премиум модел

Код на продукта: 55-022 Имам въпрос
Производител DOD
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 548,34 лв
Цена с вкл. ДДС 658,00 лв
- +

Аксесоари за продукта

Описание на продукта DOD LS470W+ Камера за кола - премиум модел

DOD LS470W+ Камера за кола - премиум модел можете да закупите онлайн на добра цена. Продукт на склад готов за поръчка. Full HD, GPS регистратор до 10 пъти по-бързо актуализиране, 150° ъгъл на видимост, 7G стъклен обектив, ISO до 12800, WDR 2.0.

Камера модел DOD LS470W+ се сравнява с модела DOD LS470W оборудвана с поляризационен филтър, батерия с капацитет 650mAh (живот на батерията до 3 часа), по-голям екран 3.0". Други параметри и характеристики на камерите и DOD LS470W LS470W + са еднакви.

Модели Автомобилен DVR DOD LS470W LS470W+ и в момента представляват най-доброто от съвременната оферта на всички черни кутии в автомобилите на световния пазар. Това се доказва не само   използвани технологии, но по-горе   доволни шофьори, които активно използват тези камери. Цената им е сравнително по-висока, но предлага техническа изтънченост и прави записи, които действително могат да се прилагат, дори когато има доказателства за злополуки. С тези камери определено се случва да не можете да прочетете регистрационните табели на превозното средство, което по някакъв начин ще навреди или заплашва. Автокамери, сертифицирани за използване в целия ЕС (напр. в Австрия, Германия и други държави-членки).   Отговаря на критериите на техническите стандарти и може да се използва в превозни средства.


Абсолютна новост DOD LS470W + има сензор Sony Exmor с нова усъвършенствана технология WDR 2.0, която увеличава светлочувствителността до ISO 12800 (DOD LS460W само при 3200). Той е оборудван с новото 150° широкоъгълно изображение без никакво изкривяване (DOD LS460W 140° ъгъл на видимост). 7G стъклена леща - комбинация от седем слоя стъкло, осигуряваща невероятно ярко, ясно и неизкривено изображение (DOD LS 460W - 6G стъклена леща). Разполага с GPS 10x скоростен процесор, най -бързата GPS технология за автомобил гарантира точно проследяване на скоростта на превозното средство и ултра-бърза GPS позиция на вашето пътуване (DOD LS460W - 5x GPS скоростен процесор). Камерата ще получи чисто нов преработен и подобрен софтуер за компютър - DOD GPS Player 2.0 (DOD LS460W - DOD GPS 1.6 player). Паркиране е добавена функция режим - наблюдение по време на паркиране, по време на което камерата ще засича движението пред камерата и автоматично записва съставен.

  Новият шампион току що идва - камера DOD LS470W + !!!

dod ls470w promo +

Камерата се прикрепя лесно към предното стъкло с помощта на вендуза с държач, който се прикрепя лесно към камерата. Вграден G-сензор за автоматична защита на файла при стартиране при удар, аварийно спиране или накланяне на автомобила автоматично ще защити всички текущи и съхранени видео файлове. Осигурете ви FULL HD видео качество с разделителна способност до 1920x1080. Разполага с голям 3,0" TFT LCD 16: 9 дисплей за лесно гледане и настройки за видео. Широкият ъгъл на гледане от 150° , запис на пътя напред и отстрани, автоматично калибриране на времето с помощта на GPS, HUD дисплей на компаса , HUD дисплей за скорост. Разбира се оценявайте функцията GPS регистратор , като по този начин записвайте видео на вашето пътуване (местоположение на GPS, текуща скорост) , ще можете да гледате на вашия компютър с предоставения софтуер. Идеален за бизнеса за контрол на шофьорския персонал на професионални шофьори и др.   Камерата може да бъде свързана към захранване 12 / 24V , така че използването е възможно без проблеми, с изключение на автомобили и други превозни средства, например. камиони или автобуси. Менюто на камерата е достъпно и на словашки език.

Поляризиращ филтър - значително намалява отразяващите отблясъци. Той позволява подобрени изображения, по-добър контраст и най-важното, значително намалява отраженията върху предното стъкло, така че изображенията са по-ясни и без отблясъци.

поляризационен филтър DOD LS470W +

Батерия с висока 650mAh (200mAh LS470W DOD) до 3xnásobná следователно по-голяма издръжливост в сравнение с DOD LS470W. При липса на захранване увеличава наблюдението (режим на паркиране) и по този начин осигурява по-голяма защита.

високопроизводителна батерия 650mAh DOD LS470W +

3 '' 16: 9 широкоекранен дисплей (DOD LS470W 2.7 "дисплей). Камерата разполага с голям широкоекранен дисплей, който осигурява ясно и достатъчно голямо изображение, подходящо за настройки на дисплея и възпроизвеждане на видеоклипове директно на дисплея на камерата.

3" дисплей dod ls470w +

DOD LS470W + вече поддържа ултра-висок ISO 12 800-ти разширен обхват увеличава яснотата на бързо движещи се обекти през нощта. Камерата вече е възможна да заснема още повече детайли при ултра ниска осветеност.

ISO 12800 dod ls470w

Обектив с голяма бленда F1.6 - колкото по-голяма е блендата, толкова по-голяма е производителността при слаба светлина! Със Sony Exmor сензорът подобрява способността за предаване на светлина при условия на слаба светлина, което ви позволява да улавяте зашеметяваща дълбочина на полето и отлично нощно виждане.

Бленда на обектива F1.6 dod ls470w

Вграден GPS процесор с 10x скорост, най -новата технология за автоматичен GPS, осигуряваща точно проследяване на скоростта на превозното средство и ултра-бърза GPS позиция на вашето пътуване в реално време. В момента най-бързата актуализация, използвана в GPS Autochambers.

10 GPS актуализация dod ls470w

Новата версия на DOD GPS Player 2.0 подобрения в потребителския интерфейс са още по-ясни. Показва Full HD видеозапис с данни в реално време като скорост на превозното средство, GPS, задръствания и др. С интернет показва текущата позиция на автомобила в Google Maps.

dod GPS Player 2.0

Вижте данните (воден знак) директно във видеото. При инцидент или други пътни събития ви позволява незабавно да проверите местоположението на превозното средство (GPS координати), скоростта на превозното средство или точната дата и час на записа. Което ще засили достоверността на доказателствата за доказване на отговорност.

Воден знак dod ls470w

Усъвършенстван 7G стъклен обектив - комбинация от седем слоя стъкло, усъвършенстван 7G остър обектив, осигуряващ невероятно ярко, ясно и неизкривено изображение.

7 g стъклена леща dod ls470w +

150° широк ъгъл на видимост. Камерата е оборудвана специално с широкоъгълен обектив, който подобрява обхвата на видеозапис като   панорамен изглед на предната част на автомобила, зает от всички страни без изкривяване (т.е. без изкривено изображение).

150 ултра широкоъгълен dod ls470w +

Анализът на пътя е нова функция за изчисляване на разстоянието, времето и средната скорост на вашето пътуване от точка А до точка Б. Например, можете да идентифицирате най-краткия или най-бързия маршрут от дома си до работа въз основа на анализа на пътя . Това е много икономичен и практичен начин за спестяване на време и разход на гориво.

анализ на пътя dod ls470w +

Нова усъвършенствана технология WDR 2.0 - зашеметяващо видео при всякакви условия на осветление и балансирано излагане на всякакви метеорологични условия. Той създава по-ярки нощни снимки и намалява излагането на силна светлина, за да постигне най-красивата картина.

WDR технология на dod LS 470 вата +

Автоматично време за калибриране, независимо време за ръчна настройка. с изградени   GPS 10x скоростен процесор е в състояние да посочи точното местно време и автоматично калибрира запомнената му камера.

HUD компас dod ls470w +

HUD скорост и дисплей на компаса. Устройството е в състояние да посочи посоката, в която поемате. В допълнение към 10 пъти по-бърза GPS актуализация за осигуряване на точен мониторинг на действителната скорост на превозното средство.

DOD LS470W + HUD дисплей

Защита на данните от G-сензор при удар. Ударът, аварийното спиране или накланянето на автомобила автоматично ще защити всички текущи и съхранени видео файлове. Чрез тази функция важните файлове няма да бъдат изтрити или презаписани при запис във времева деформация.
g-сензор + dod ls470w
Ръчна SOS защита. В случай на спешност позволява на потребителите да защитят съществуващия файл, дълго натискане на „SOS“, за да запази файла от циклите на запис и предотвратява презаписването на други файлове.
SOS ръчна защита dod ls470w +
Мониторинг по време на паркиране. Включете тази функция с постоянно захранване и камерата ще открие движението на обекти пред камерата. Когато камерата прецени, че предната част на автомобила не се движи автоматично изключва видеозаписа. Това е полезно за предпазване от повреда на автомобила, кражба на вещи.
мониторинг паркинг dod ls470w +

Спецификации на продукта:


Резолюция на видео: 1920x1080 @ 30fps, 1280x720 @ 30fps, 1280x720 @ 60fps, 848x480 @ 30fps, 640x480 @ 30fps
Сензор SONY Exmor CMOS
Широкоъгълен обектив: 150 ° ултра широкоъгълен обектив
Бленда на обектива: F 1.6
ISO: до 12800
LCD екран: 3.0 "16: 9 широкоекранен
Видео формат: H.264 MOV
Поддържа Micro SDHC Class 10 карта с памет (поддържа до 32GB)
Аудио: Вграден микрофон / високоговорител
Батерия: Вградена литиева батерия с голям капацитет 3.7V 650mAh
Захранване: 5V 1A
Размери: 112 (В) x 71,9 (Ш) x39,2 (V) мм
Тегло: 140 гр

Включени аксесоари:

1x Profi камера автомобил DOD LS470W +
1x зарядно за кола
1x държач
1x вендуза
1x CPL филтър
1x CD с DOD GPS Player 2.0
1x ръководство на английски език

Коментари

Други продукти