DOD LS470W Автомобилен видеорегистратор - превъзходен модел

Код на продукта: 55-021 Имам въпрос
Производител DOD
Наличност на продуктите предварителна поръчка
Времето за доставка 1 - 3 седмици.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 465,00 лв
Цена с вкл. ДДС 558,00 лв
- +

Аксесоари за продукта

Описание на продукта DOD LS470W Автомобилен видеорегистратор - превъзходен модел

DOD LS470W DVR за автомобил - превъзходен модел автомобилна камера, която можете да закупите онлайн на добра цена. Продуктът е на склад, готов за поръчка.​ FULL HD, GPS регистратор 10 пъти по-бързи актуализации, 150° ъгъл на видимост, 7G стъклена леща, ISO до 12800, WDR 2.0.

Моделът на камерата DOD LS470W е пряк наследник на DOD LS460W (най-добрият автомобилен видеорегистратор за 2015 г.) и в момента представлява най-доброто от съвременното предлагане на автомобилни камери в автомобили на световния пазар. Това се доказва не само от използваната технология, но най-вече с удовлетворението на шофьорите, които активно използват тази камера. Цената му е сравнително по-висока, но предлага превъзходна технология и произвежда записи, които действително могат да се използват дори като доказателство за злополуки. С тази камера можете да сте сигурни, че винаги можете да прочетете регистрационния номер на автомобила, който е причинил щети или заплашва вашето превозно средство. Отговаря на критериите на техническите стандарти и може да се използва в автомобила.

Абсолютна новост DOD LS470W   в сравнение с по-стария модел DOD LS460W разполага със сензор Sony Exmor с нова усъвършенствана WDR 2.0 технология , която увеличава светлочувствителността до ISO 12800 (DOD LS460W само до 3200). Снабден е с нов 150° широкоъгълен без никакво изкривяване (DOD LS460W 140° ъгъл). 7G стъклена леща - комбинация от седем слоя стъкло, осигурява зашеметяващо ярко, ясно и неизкривено изображение (DOD LS 460W - 6G стъклена леща). Той има 10x Speed ​​GPS процесор, най-бързата GPS технология за автомобил гарантира точно проследяване на скоростта на превозното средство и ултра-бърза GPS позиция на вашето пътуване (DOD LS460W - 5x Speed ​​GPS процесор). Камерата идва с чисто нов преработен и подобрен софтуер за компютър - DOD GPS 2.0 player (DOD LS460W - DOD GPS 1.6 player). Добавена е и функция The Parking mode - наблюдение по време на паркиране, когато камерата ще засича движението на обекти пред камерата и автоматично заснема записите.

  Новият шампион идва точно сега - камерата DOD LS470W !!!

dod ls470w промоция

Камерата може лесно да се прикрепи към предното стъкло с помощта на вендуза с държач, който лесно се прикрепя към камерата. Вграден G-сензор за автоматично стартиране на защита на файлове при удар, аварийно спиране или когато автомобилът е наклонен, автоматично ще защити всички текущи и съхранени видео файлове. Той осигурява FULL HD видео качество с разделителна способност до 1920x1080. Има 2,7 "TFT LCD 16: 9 дисплей за лесно гледане и настройки за видео. Широкият ъгъл на гледане от 150 ° записва събитията пред автомобила и от двете страни, автоматично калибриране на времето с помощта на GPS, HUD дисплей на компаса , HUD дисплей за скорост. Със сигурност ще оцените функцията на GPS Logger, запис на вашето пътуване (GPS местоположение, текуща скорост). Можете да гледате вашите видеоклипове на вашия компютър с помощта на предоставения софтуер. Идеален за компании за контрол на шофьорския персонал или професионалисти водачи и др . Камерата може да бъде свързана към захранване 12/24V , така че използването е възможно безпроблемно, не само в лични превозни средства, но дори и в други превозни средства, например камиони или автобуси.

DOD LS470W вече поддържа свръхвисока чувствителност от ISO 12800. Разширеният обхват увеличава яснотата на бързо движещите се обекти през нощта. Камерата вече може да заснема повече детайли при условия на ултра слаба осветеност.

ISO 12800 dod ls470w

Обектив с голяма бленда F1.6 - колкото по-голяма е блендата, толкова по-мощна е производителността при слаба светлина! Сензорът Sony Exmor подобрява способността за пренос на светлина при условия на слаба осветеност, като ви позволява да уловите зашеметяваща дълбочина на рязкостта и отлично нощно виждане.

Обектив F1.6 dod ls470w

Вграден GPS процесор с 10x скорост, най -новата технология на автомобилния GPS осигурява точно проследяване на скоростта на превозното средство и ултра-бърза GPS позиция на вашето пътуване в реално време. В момента това е най-бързите GPS актуализации, използвани в автомобилните камери.

10 GPS актуализации dod ls470w

2,7 '' 16: 9 широкоекранен LCD дисплей. Камерата има голям широкоекранен дисплей, който осигурява ясно и достатъчно голямо изображение, подходящо за показване на настройки и възпроизвеждане на видеоклипове директно на дисплея на камерата.

2,7 "LCD дисплей

Новата версия на DOD GPS Player 2.0 с подобрен потребителски интерфейс е още по-ясна. Показва FULL HD видеозаписи с данни в реално време като скорост на превозното средство, GPS координати, претоварване и т.н. Когато е свързан с интернет, текущата позиция на автомобила се показва на Google Maps.

DOD gps плейър 2.0

Показване на детайли (воден знак) на видеото. Когато се случи инцидент или други пътни събития, тази функция ви позволява незабавно да проверите местоположението на автомобила (GPS координати), скоростта на превозното средство или точната дата и час на записа. И това ще засили достоверността на доказателствата при доказване на отговорността.

воден знак dod ls470w

Усъвършенстван 7G стъклен обектив - комбинация от седем слоя стъкло, това е усъвършенстван 7G остър обектив. Благодарение на прецизния път на светлината, осигурява зашеметяващо ярко, ясно и неизкривено изображение.

dod ls470w 7 г леща

150° широк ъгъл на видимост. Камерата е оборудвана с ултра широкоъгълен обектив, който подобрява обхвата на запис на изображение, тъй като панорамната гледка от предната част на автомобила улавя всички страни без изкривяване (т.е. неизкривено изображение).

150 ултра широкоъгълен дод ls470w

Анализът на пътя е нова функция за изчисляване на разстоянието, времето и средната скорост на вашето пътуване от точка А до точка Б. Например, можете да идентифицирате най-краткия или най-бързия маршрут от дома си до работа въз основа на данни от анализ на пътя. Това е много икономичен и практичен начин как да спестите време и разход на гориво.

анализ на пътя dod ls470w

Новата усъвършенствана технология WDR 2.0 - Зашеметяващо видео при всякаква светлина и балансирана експозиция при всякакви условия. Създава по-ярки нощни снимки и намалява силното излагане на светлина, за да постигне най-красивата картина.

WDR технологията dod е 470W

Автоматично калибриране на времето , независимо от ръчно регулиране на времето. С вградения 10x GPS скоростен процесор може да указва точното локално калибрирано време и автоматично да го съхранява в паметта на камерата.

HUD компас dod ls470w

HUD скорост и дисплей на компаса. Устройството може да посочи в коя посока се насочвате. И благодарение на 10 пъти по-бързата GPS актуализация осигурява точен мониторинг на действителната скорост на автомобила.

hud дисплей dod ls470w

Защита на данните от G-сензор при удар. В случай на катастрофа, инцидент, аварийно спиране или когато автомобилът е наклонен, той автоматично ще защити всички текущи и съхранени видео файлове. Чрез тази функция важните файлове няма да бъдат изтрити или презаписани при запис във времеви цикъл.
g-сензор dod ls470w
Ръчна SOS защита. В случай на спешност позволява на потребителите да защитят съществуващ файл с продължително натискане на бутона "SOS", което запазва файл от цикъл на запис и предотвратява презаписването му от друг файл.
sos manualna защита dod ls470w
Мониторинг по време на паркиране. Включете тази функция при постоянно захранване и камерата ще засича движението на обекти пред камерата. Когато камерата прецени, че няма движение пред автомобила, тя автоматично изключва видеозаписа. Тази функция е подходяща за защита на превозно средство или срещу кражба на вещи.
мониторинг паркинг dod ls470w

Спецификации на продукта:


Резолюция на видео: 1920x1080 @ 30fps, 1280x720 @ 30fps, 1280x720 @ 60fps, 848x480 @ 30fps, 640x480 @ 30fps
Сензор: SONY Exmor CMOS
Широкоъгълен: 150° ултра широкоъгълен обектив
Бленда на обектива: f 1.6
ISO чувствителност: до 12800
LCD екран: 2,7 "16:9 широкоекранен
Видео формат: H.264 MOV
Поддръжка: Micro SDHC Class 10 карта с памет (поддръжка до 32GB)
Аудио: Вграден микрофон/говорител
Батерия: Вградена 3,7 V литиева батерия с голям капацитет 200 mAh
Мощност: 5V 1,5A
Размери: 112,6 (Д) x 61 (Ш) x34,3 (В) мм
Тегло: 100 гр

Включени аксесоари:

1x Професионална автомобилна камера DOD LS470W
1x зарядно за кола
1x държач
1x Вендуза
1x CD с DOD GPS Player 2.0
1x Ръководство

Коментари

Други продукти