Цифров диктофон в елегантен висулка 8GB памет + MP3 плейър с разпознаване на звук

Код на продукта: 09-099 Имам въпрос
Производител OEM
Наличност на продуктите предварителна поръчка
Времето за доставка 1 - 3 седмици.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 183,34 лв
Цена с вкл. ДДС 220,00 лв
- +

Описание на продукта Цифров диктофон в елегантен висулка 8GB памет + MP3 плейър с разпознаване на звук

Цифров диктофон в елегантен висулка 8GB памет + MP3 плейър с разпознаване на звук. Устройство 4 в 1 - звукозапис, mp3 плейър, USB диск, автоматичен звукозапис. Компактен диктофон 142х15мм, диктофон има стерео слушалки за скрит запис на звук. Звукозапис - преносим, прилича на висулка за ключ. Записващото устройство се захранва или чрез включения USB кабел, или чрез презареждаема литиево-полимерна батерия, която при пълно зареждане предлага непрекъснат запис на глас и звуци до 58 часа във формат WAV. Включените слушалки могат да се използват за възпроизвеждане на аудио файлове. Дискретно аудио записване навсякъде.

Spy Audio call recorder (звук) - висулка на врата

Spy Audio call recorder (звук) - висулка на врата

Всеки запис се записва под име с текущата дата и час - това ще помогне за лесното намиране на конкретен запис. Благодарение на преносимия компактен дизайн, винаги можете лесно да съхранявате и записвате вашия диктофон като шпионско устройство, например в джоба си, така че да можете да записвате тайни или дискретни разговори или различни аудио детайли. Диктофонът е идеалният мобилен рекордер за улавяне на звуци на по-големи разстояния. Устройството предлага и функция MP3 плейър за вашите любими песни, които можете да прехвърлите на устройството чрез включения USB кабел за данни.

аудио диктофон с висулка за врата

Цифров диктофон в елегантен ключодържател 8GB вътрешна памет. Устройството предлага 4 функции в едно - звукозапис, mp3 плейър, USB устройство, автоматичен звукозапис - стартира при засичане на повишено ниво на шум . Това е иновативно устройство, което съчетава елегантен дизайн и в същото време приятен дизайн за използване на всички негови функции. Цифровият диктофон, скрит в ключодържателя, записва звук с най-високо качество благодарение на намаляването на шума и затова е чудесно допълнение към обучение, бизнес срещи, бизнес и други цели за запис на разговори. Интегрираната памет от 8 GB осигурява много място за съхранение за запис на дълготрайни гласови записи - до 96 часа запис, също благодарение на вградената литиева батерия, която ще служи за приблизително 58 часа непрекъснат запис.

58 часа живот на батерията

Функцията за откриване на звук е важна - автоматичният запис започва, когато се запише звук

Рекордерът служи и като MP3 плейър благодарение на вградената памет, към която можете да използвате USB кабел, за да записвате любимите си песни или да възпроизвеждате записани разговори и след това да ги слушате през слушалки. В интегрираната 8 GB памет могат да се качват различни други файлове, така че писалката изпълнява и класическата функция на преносимо USB флаш устройство. Благодарение на миниатюрните си размери, мини диктофонът е преносимо и практично записващо устройство, което може да се използва в различни житейски ситуации, когато е необходим и незабележим начин за запис на звук.

откриване на звук - автоматичен запис на глас - шпионски рекордер

Характеристика:

Започнете запис с един бутон
Диктофон
Автоматична функция за запис в случай на откриване на звук
Плейър на MP3, WMA и WAV формати
USB флашка с 8GB вътрешна памет
Стерео слушалки

Спецификация:

Формат на аудио запис: WAV
Характеристики: аудио запис с едно докосване, автоматичен аудио запис, mp3 плейър
Вътрешна памет: 8GB
Захранване: вградена презареждаема литиева батерия
Време за запис (капацитет на паметта): до 96 часа
Време за запис (живот на батерията): до 58 часа
Поддържани формати за възпроизвеждане: mp3, wav, wma
Честота: 48KHZ
Качество: 192KBPS
Цвят черен
Размери: 142х15 мм

Съдържание на пакета:

1х цифров диктофон
1x слушалки
1x USB кабел
1x ръководство

Коментари

Други продукти