Безжичен предавател - WiFi кутия за камери за заден ход

Код на продукта: 19-037 Имам въпрос
Производител ПРОФИО
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 133,34 лв
Цена с вкл. ДДС 160,00 лв
- +

Описание на продукта Безжичен предавател - WiFi кутия за камери за заден ход

Безжичен предавател - WiFi кутия за камери за заден ход - мобилна връзка чрез приложение. Лесна инсталация и показване на камерата за заден ход на вашия мобилен телефон.   Идеалният избор за вас да имате камера за заден ход в колата, без да е необходимо да инсталирате монитора. За този WiFi конвертор се нуждаете само от мобилния си телефон и всяка камера за заден ход , която има конектор за видео чинч. Не е необходимо да имате монитор на вашата камера. От Google Play или iTunes можете да изтеглите приложение, наречено WIFI AVIN , което ви позволява да се свържете с Wifi кутия чрез мобилен телефон.

Поддръжка както за Android, така и за iOS. Изображението от камерата за заден ход ще се покаже на мобилния ви телефон. Обхватът на wifi предавателя е 10 метра, което е достатъчно за инсталиране на устройството в леки автомобили и микробуси. Инсталацията е много проста. Wifi конверторът има три конектора. Един от тях е захранващ конектор за wifi кутия, която може да бъде свързана към постоянно захранване или на фаровете на вашия автомобил.

wifi предавателна кутия за камера за заден ход

Вторият кабел служи за свързване на видео чинч конектора от камерата. Свържете захранването към третия конектор. Камерата ще се захранва директно от Wifi кутията, което ще ви улесни, защото не е необходимо да включвате захранващия кабел към камерата. Веднага щом мобилният телефон се свърже през wifi мрежата с предавателя, приложението автоматично ще стартира и ще покаже камерата за заден ход. Когато свържете захранващия конектор към светлините за заден ход, Wifi кутията ще се включи само когато се движите назад. След заден ход са необходими 7 секунди, за да се създаде wifi мрежата и се стартира приложението , което показва камерата за заден ход. При инсталиране на постоянно захранване, wifi мрежата се създава след стартиране . След това просто кликнете върху иконата на мобилното приложение, за да видите камерата за заден ход.

wifi конвертор за кола

Показване на камера за почитане на вашия мобилен телефон
Всичко е лесно чрез приложение, изтеглено от Google Play
Не е необходимо да инсталирате монитор за камерата за заден ход
Лесна инсталация на цялото устройство

Спецификации:

Поддръжка, оп. система: Android, iOS
Честота на предаване: 2400MHz-2483.5MHz
Обхват: 10м
Честота на кадрите: 30fps
Видео резолюция: VGA 640x480
Захранване: DC 12V
Консумация на ток: 110mAh (макс.)
Водоустойчив: да
Тегло: 80гр
Размери: 78х43х18мм
Работна температура: -10°C до +50°C
Работна влажност: 15% -85%


Съдържание на пакета:

1x Wifi предавател
1x антена
1x Захранващ кабел

Коментари

Други продукти