AHD комплект за паркиране на автомобили - 7" LCD монитор и камера с 18 IR LED

Код на продукта: 19-045 Имам въпрос
Производител ПРОФИО
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 316,66 лв
Цена с вкл. ДДС 380,00 лв 408,00 лв
- +

Описание на продукта AHD комплект за паркиране на автомобили - 7" LCD монитор и камера с 18 IR LED

AHD комплект за паркиране на автомобили - 7" LCD монитор и камера с 18 IR LEDs нощно виждане и 3x AHD вход за допълнителни камери за заден ход. С AHD 1024x600p резолюция на монитора и камерата, ще видите всички детайли ясно и рязко. AHD камерата ще се погрижи за качествено изображение не само през деня, но с 18 IR светодиода ще виждате добре при заден ход дори през нощта.Размерът на LCD екрана определя този комплект като идеален помощник при заден ход.

Имате възможност да свържете до 3 камери за заден ход, което ще оцените особено при инсталиране на по-големи моторни превозни средства, където имате нужда от повече изгледи от различни ъгли. Благодарение на тази система вие ще знаете точно какво се случва зад или около автомобила. Този комплект включва 7" LCD монитор + 1x IR камера за нощно виждане + 1x 20m кабел за свързване на камерата с монитор (могат да се свържат още 2 камери). Този комплект има широк спектър на използване. Подходящ е за микробус, микробус , каравани, бусове, камиони, полуремаркета, селскостопанска или строителна техника и други превозни средства IP защита на камерата е до IP 66 , което означава, че е водоустойчива, прахоустойчива и устойчива на повреди.

Първият комплект за заден ход на пазара с 1024x600p AHD резолюция и 7" LCD монитор с опция за свързване на до 3 AHD камери с IR Night Vision.

Благодарение на AHD резолюцията на монитора и камерата ще видите всички детайли ясно и рязко.

Ahd паркинг комплект за консумативи

Мониторът включва екранно меню , което ви позволява да регулирате остротата, яркостта, контраста и също така ви позволява да завъртате и отразявате изображението, за да покажете реалистично дясната и лявата страна. Дистанционното управление улеснява управлението на функциите. Също така включва чифт вградени високоговорители и 1024x600px резолюция на екрана 16:9. Всяка камера има свой собствен канал и отделните камери се превключват чрез определени бутони директно на монитора или чрез дистанционното управление. LCD мониторът ви позволява да свържете необходимата камера със светлините за заден ход чрез превключващата верига, което ви позволява автоматично да превключвате към избраната камера, която се появява на монитора при движение на заден ход. Можете да свържете LCD монитора към камерите по различни начини, например за включване при движение на заден ход или при стартиране на автомобила. Ъгълът на камерата е регулируем. Мониторът с камерата е снабден с регулируема скоба , която можете да закрепите на необходимото място. Включен е и сенник, който гарантира ясна картина и без отблясъци.

Кваци камерови комплект

В случай, че трябва да монтирате монитора по различен начин, отколкото с конзола (което е включено в пакета), в нашата оферта можете да намерите още три вида стойки, които ви позволяват да прикрепите монитора си например към предно стъкло или където е необходими. В случай, че трябва да поставите камерата на ремарке, което може да се сваля от автомобила или камиона, можете да закупите в нашия електронен магазин свързващ кабел на камера за заден ход за ремаркета и полуремаркета. Това гарантира лесно изключване на системата за заден ход и повторно свързване.

Властноти:

AHD 7" LCD монитор
Възможност за свързване на още 3 камери
Нощно виждане в рамките на 10 метра
Ъгъл на гледане на камерата 150°
OSD меню с дистанционно управление
Резолюция на дисплея 1024x600px

Технически спецификации на монитора:

7" LCD монитор
Система: PAL/NTSC
Съотношение на страните: 16:9
Резолюция на монитора: 1024 x 600
Входове: 3x AV
Контраст: 300:1
Регулируеми: яркост, контраст, цвят
Захранване: DC 12V-24V
Консумирана мощност: 5W
Работна температура: -10ºC до 60ºC
Температура на съхранение: -20ºC до 70ºC

Спецификации на камерата:

Сензор за изображение: MIX SONY225 CMOS 1/3 "
Резолюция: HD 1024x600
Система: PAL/NTSC
Минимално осветление: 0,1 LUX
IR нощно виждане: да 18 IR светодиода
Разстояние на нощно виждане: 10 m
Ъгъл на гледане: 150°
IP защита: IP 66 водоустойчив, прахоустойчив, устойчив на повреди
Консумирана мощност: 3W
Работна температура: -20 до 70°C
DC захранване: 12V-24V

Съдържание на пакета:

1x 7" AHD LCD монитор
1x AHD камера за заснемане
1x свързващ кабел 20м
1x Дистанционно управление
1x сенник
1x Конзола за монтаж на монитор
1x Конзола за монтаж на камера
2x Захранващ кабел
1x Ръководство

Коментари

Други продукти