4-канална видеорегистратор - система за автомобилна камера + GPS/WIFI/4G SIM поддръжка - 256GB/2TB HDD - PROFIO X7

Код на продукта: 55-231 Имам въпрос
Производител ПРОФИО
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 925,00 лв
Цена с вкл. ДДС 1 110,00 лв
- +

Описание на продукта 4-канална видеорегистратор - система за автомобилна камера + GPS/WIFI/4G SIM поддръжка - 256GB/2TB HDD - PROFIO X7

4-канална видеорегистратор - най-добрата система за камера за кола + GPS/WIFI/4G SIM поддръжка - 256GB/2TB HDD - PROFIO X7​ с дистанционно GPS наблюдение + изглед от камерата в реално време. 4-канална система с поддръжка на SD карта до 256GB или 2TB HDD, наблюдение на изображения от камери и GPS позиция в реално време - PROFIO X7 от ПРОФИО ЕЛЕКТРОНИКС.   Пълна система за наблюдение на автомобил или микробус, камион или селскостопанска техника и т.н., защото GPS проследяващо устройство с WIFI и 4G SIM поддръжка за перфектен преглед на шофирането в реално време. Автомобилна камера с дистанционно GPS наблюдение - предлага функции като GPS Tracker и GPS онлайн проследяване на превозни средства на живо чрез телефонно приложение (Android/iOS) или компютърен уебсайт на платформата CMSV, както и аудио запис (ако свързаните камери го позволяват).

За да настроите камерите, трябва да използвате AHD съвместим 5"/7"/10" монитор (можете да изберете директно от нашата оферта). Можете да свържете произволни 4 камери за наблюдение към този комплект ( доставени са 2 AHD вътрешни FULL HD камери в този комплект), можете да свържете 2 допълнителни AHD камери от нашата оферта. Можете също така да изберете предпочитана дължина на кабелите към камерите от 5, 10, 15 или 20 метра при поръчка.

4 канален мобилен dvr с поддръжка на 4G SIM с FULL HD резолюция - PROFIO X7

4 канален мобилен DVR с поддръжка на 4G SIM с FULL HD резолюция - PROFIO X7

Системата предлага и ЖИВО изображение от камерите в реално време. Това е 4-канален DVR за кола с възможност за свързване на произволни 4 камери за екстериора или интериора на автомобила (странична, задна, заден ход), които можете да закупите и директно в нашия магазин с 4PIN конектор (възможно е и използвайте вградени камери във вашия автомобил). Могат да се свържат външни камери с резолюция 4x Full HD или HD камери. Вградено записващо устройство, което позволява запис от четирите камери едновременно. Слот за 1x SD карта с памет до 256GB + има възможност за свързване на SSD диск или HDD диск 2,5" . DVR може да бъде свързан към 12/24V захранване.

Система за наблюдение с поддръжка на 4G SIM и свързване на 4 камери за наблюдение и запис НА ЖИВО

4 камери за камион микробус с поддръжка на 4G SIM PROFIO X7

Поддръжката за създаване на Wifi 4G hotspot чрез поставена 4G SIM карта със сигурност ще бъде интересна. DVR може да записва звук и през микрофон, но той трябва да се намира в корпуса на камерата. Записът се записва на поддържана SD карта памет с размер до 256GB - устройството има 1x слот за SD карта или поставен 2,5" твърд диск. Корпусът на DVR рекордера е изработен от висококачествени материали, което прави той е устойчив на високи температури или екстремен студ (- 20°C до 65°C) .Циклично записване, завъртане, обръщане и огледално отразяване на изображението от камерата са естествено.Прикрепяте камерите в комплекта към предното стъкло благодарение на 3М стикер.

GPS проследяване на местоположението на живо в реално време и проследяване на изображения на живо с до 4 камери

Можете да се свържете с автомобила чрез приложението за мобилен телефон, както и чрез платформата CMSV WEB , на компютър или таблет.

Картата ще ви покаже текущото му местоположение с време, скорост и GPS координати. Приложението също така поддържа функцията за преглед на живо в реално време. В системата за наблюдение (приложение, уеб платформа, компютърен софтуер) можете   наблюдавайте множество устройства. Можете също така да видите историята на шофиране и изминатия преди това маршрут на превозното средство. Възможно е да погледнете назад и да видите записа от камерите , докато устройството е онлайн.

Пренасочване към WEB платформата

dvr за кола - CMVS платформа PROFIO X7

камера за кола записваща изображението на hdd хард диск PROFIO X7

Допълнителни аксесоари - възможност за свързване на до 4 външни камери с 4 PIN конектор

Възможност за закупуване (свързване) на до 4 външни камери с 4PIN конектор , което позволява комбиниране на камери според нуждите (според вида на монтаж или размери и предпочитан дизайн на камерата, с или без нощно виждане и др.). В случай на лично превозно средство можете да конфигурирате камерите така, че да записват страните на превозното средство и пространството зад превозното средство . В случай на транспортно средство, различно от автобус , можете да комбинирате камери, така че 2 камери да записват входната врата на автобуса и 1 камера да записва пространството зад превозното средство или поведението на водача. За настройка на камерата е необходимо да свържете всеки МОНИТОР с 4PIN конектор към камерата, на който шофьорът ще има преглед на камерите и записа им (или може да служи и като помощник при движение на заден ход) или можете да промените настройките на камерата. Когато използвате монитора, камерата може да се регулира с включеното дистанционно управление. Мониторът не е част от пакета, но може да бъде поръчан от нас.

Електрическа схема на системата PROFIO X7 - универсална система за камери за автомобили

електрическа схема - камера за кола profio x7

Заключващ се дизайн

Устойчивият на подправяне заключващ се дизайн осигурява сигурно прилягане, което предотвратява физическия достъп до слота за microSD карта и слота за SIM карта , което значително намалява риска от подправяне на данни.

DVR рекордер car recorder profio x7 box

Слот за карта памет

Камерата разполага с 1 слот за карта памет до 256GB. Записът, съхранен на картата, представлява приблизително 2GB на час за 1 записан канал при Full HD резолюция. Картите с памет не са включени в пакета.

автомобилните камери поддържат запис на hdd твърд диск sd карта - profio x7

Външен GPS модул с 3м кабел

Повечето автомобилни камери имат GPS модул, вграден директно в тялото на камерата, това понякога може да причини проблеми при търсене на GPS сигнал, особено ако предното стъкло има допълнителна обработка на повърхността, като отопление на предното стъкло и др. Камерата за кола Profio X7 е оборудвана с външен GPS модул, който има дълъг 3-метров кабел , така че можете да поставите GPS модула навсякъде в автомобила.

4 канален DVR за камион, микробус, бус, работна машина - перфектен видеозапис - без сляпа зона

4 камери dvr система кола, микробус, камион, машини - profio x7

Мониторинг на живо в реално време - Гледайте запис от камерата за управление по всяко време и навсякъде

Наблюдение на живо в реално време на мобилното приложение за смартфон profio x7 камери

Wifi интернет в автомобила - 4G HOTSPOT

Просто поставете 4G SIM карта и можете лесно да се свържете с интернет. След като поставите SIM картата в устройството, можете да активирате функцията за гореща точка и тя ще създаде 4G WiFi точка за достъп (услугите за данни трябва да бъдат активирани на SIM картата). Поддържа 2G GSM, 3G WCDMA и 4G (LTE) предаване на данни. Така че можете да се свържете с високоскоростен интернет почти навсякъде, където имате покритие.
wifi hotspot автомобилна камера profio x7

Loop recording - Циклично записване

Когато мястото за съхранение на поставената micro SD карта е пълно, тя може автоматично да презапише по-стари файлове с по-нови, така че файловете да се изтриват постоянно.

profio x7 Loop recording - Цикличен запис

Поддържа WDR функция (широк динамичен обхват)

DVR рекордерът поддържа функцията WDR (в зависимост от вида на свързаните камери), WDR е технология от висок клас, прилагана към камери, независимо дали средата е твърде ярка или тъмна, дали има сянка, отражение, затъмнение и т.н. , WDR е разликата в нивата на светлина в изображението между най-тъмните и най-светлите области.

WDR - автомобилна камера с широк динамичен обхват profio x7

профи електроника Камерата Profio Tracking Cam X7 е топ продукт на новата марка PROFIO ELECTRONICS , тясно специализирана в разработването и производството на иновативни камери, които носят ново измерение на използването им в ежедневната практика.

DVR спецификации:

● Поддръжка на камера с висока разделителна способност: 600tvl, 800tvl, 1000tvl / AHD 720p, 1080p
● 5-инчов/7-инчов/10,1-инчов LCD TFT монитор с 4 канала за едновременен запис на живо в реално време
● Поддръжка за широк диапазон на работно напрежение: 9-36V DC
● Съхранение: 256GB SD карта, 2TB HDD (картите не са включени в пакета)
● CMSV6 професионален софтуер за управление на автопарк: Windows, iOS, Android клиент
● Работна температура: -25℃~+65℃, за стабилна работа при ниска и висока температура

Операционна система: Вградена Linux OS
Операционен интерфейс: GUI, поддръжка на мишка
Защита на паролата: Потребителска парола/Парола на администратор
PAL/NTSC: H.264 видео компресия
Дисплей на изображението: 1 камера/ 4 камери едновременно
Аудио запис: Синхронизиран аудио и видео запис
Режим на запис: Ръчен/Аларма
AV вход: 4 канала (4 камери)
AV изход: 1-канален VGA видео изход, 1-канален AV изход
Вход за аларма: 4 цифрови входа
HDD/SSD: 1 HDD/SSD 2,5" (до 2 TB, поддържа свързване/изключване по време на работа)
SD карта: 1 SDXC високоскоростна карта (до 256 GB)
USB интерфейс: 1 USB 2,0 (поддържа USB диск/мишка)
IR интерфейс: 1 вграден IR приемник
Разширение на функцията - GPS
3G/4G: Поддържа CDMA/EVDO/GPRS/WCDMA/FDD LTE/TDD LTE
WIFI: 802.11b/g/n, 2,4 GHz
Захранване: 9~36V DC
Изходна мощност: 5V 300mA
Консумирана мощност: Режим на готовност 3mA, Максимална консумация 18W @12V 1,5A @24V 0,75A
Работна температура: -20 --- 65 ℃
Размери: 162 mm x 153 mm x 52 mm


Спецификация на камерата:

Модел: Profio CY-74
1/2,8" сензор за изображения Sony 307
Телевизионна система PAL/NTSC
Разделителна способност: 1920 x 1080
Чувствителност 0,01 Lux/F1,2
AHD видео изход
Обектив f 2,5 mm Мегапиксел 2.0
Захранване 12V DC±10%
Консумирана мощност 130 mA (макс.)
Работна температура -30 ℃ ~ +70 ℃
Размери 66(Д) x 51(Ш) x 50(В) мм
Тегло нето 108 гр


Съдържание на пакета:

1x Profio X7 DVR система
1x външен GPS модул с 3м кабел
1x LTE антена
1x Wifi антена
1x монтажен комплект
1x захранващи кабели
1x Дистанционно управление
2x ключ за камера
1x Ръководство

2x вътрешна камера за кола
2x окабеляване по ваш избор от 5, 10, 15, 20 метра
2x винт за фиксиране на камерата
1x шестограмен ключ
1x ръководство

profio x7 - съдържание на пакета (пакетът включва)

Коментари

Други продукти