7" монитор за кола за 4 AHD/CVBS камери за заден ход + ЗАПИС

Код на продукта: 15-041 Имам въпрос
Производител ПРОФИО
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 316,66 лв
Цена с вкл. ДДС 380,00 лв
- +

Описание на продукта 7" монитор за кола за 4 AHD/CVBS камери за заден ход + ЗАПИС

7" автомобилен монитор за 4 AHD/CVBS камери за заден ход със запис на изображение към SD карта с поддръжка до 256 GB. Възможност за свързване на до 4 всякакви видове камери FULL HD, HD, CVBS и камери за заден ход. Ново поколение паркинг система, която ви носи ясно, рязко изображение през деня, дори при условия на слаба осветеност и всички необходими технически средства за безопасна работа и управление на моторни превозни средства и машини. Мониторът ви позволява да превключвате между различни варианти на дисплея на камерите, в зависимост от за това колко камери сте свързали и коя от тях искате да се показва като основна.

Мониторът за заден ход съдържа меню, в което имате различни опции за настройка на LCD монитора и камерите, които са свързани към него. Функция за запис - мониторът служи и като DVR рекордер за запис от камери - съхранява се на SD карта, с поддръжка до 256 GB. Пакетът включва и дистанционно управление, за още по-лесно управление на монитора. Хибридният монитор поддържа AHD 1080P/AHD 720P/960H/CVBS смесен вход в множество видео формати, както и PAL/NTSC честоти.

Записът от камерите се съхранява на SD карта , която се поддържа до 256 GB.

монитор за кола 7 инча със запис

На всяка камера можете да регулирате отразяването на изображението чрез монитора или да включите водачите за заден ход, когато е включена задна предавка (в този случай е необходимо да свържете кабелите за превключване за всяка камера към светлината за заден ход). Мониторът за заден ход предлага няколко варианта на дисплея на камерата, така че можете да изберете този, който ви подхожда най-добре. С тази система ще знаете точно какво има зад или около автомобила. Подходяща е за леки автомобили, лекотоварни автомобили, микробуси, каравани, бусове, камиони, полуремаркета, селскостопанска техника и други превозни средства. Мониторът е снабден с регулируема скоба, която прикрепяте на необходимото място и сенник. Различни настройки на изображението могат да се регулират независимо за всеки входен видеосигнал.

Възможност за свързване на до 4 камери с възможност за избор на реда на показване на камерата.

Отделните камери могат да се показват една до друга или, ако е необходимо, комбинирано разположението на камерите на монитора.

автомобилен монитор 7 инча за заден ход

Хибриден монитор за камери за заден ход със запис на изображение от 4 камери

монитори за заден ход за камиони


Към монитора могат да се свържат до 4 камери - AHD или CVBS. В зависимост от необходимостта и вида на превозното средство, можете да изберете и комбинирате камери от нашето предложение, за да отговорите на вашите изисквания. Камерите са свързани към монитора чрез 4- пинов кабел. Мониторът има кабели за свързване на камерите и захранване на монитора. Камерите се захранват директно от монитора, така че вече не е необходимо да ги свързвате отделно към източника, което опростява инсталацията и можете да поставите камерата навсякъде в автомобила. Мониторът включва и 4 превключващи кабела, чрез които можете да свържете избраните камери към светлините за заден ход. Когато е включена задна предавка, избраната камера за заден ход автоматично ще се появи на монитора. Поддръжка за цикличен видеозапис и паркиране (24-часова функция за наблюдение на паркиране).

ahd монитор за заден ход за машини

В случай, че трябва да монтирате монитора по различен начин, отколкото с конзола (което е включено в пакета), в нашата оферта можете да намерите още три вида стойки, които ви позволяват да прикрепите монитора си например към предно стъкло или където е необходими. В случай, че трябва да поставите камерата на ремарке, което може да се сваля от автомобила или камиона, можете да закупите в нашия електронен магазин свързващ кабел на камера за заден ход за ремаркета и полуремаркета . Това гарантира лесно изключване на системата за заден ход и повторно свързване.

Автомобилен монитор за удобно движение на заден ход

паркинг монитор за автомобили 7 инча запис

Характеристика:

7 инчов монитор за заден ход
Запис на micro sd
Широка гама от настройки в менюто на дисплея
Възможност за свързване на до 4 камери
Различни опции за показване на камерата

Следете техническите спецификации:

Модел: Profio -W70
Монитор: 7" HD екран
Система: PAL/NTSC 50/60Hz
Съотношение на страните: 16:9
Резолюция на монитора: 1024 x 600 RGB
Видимост на дисплея: 180° от всяка страна
Разделителна способност на видеото при запис: 1280x720P, 1280x960P, 960H
Съвместим сигнал: AHD 720P @ 25/30, 960P @ 50/60, 1080P @ 25/30, CVBS 960H
Входове: 4x AHD/CVBS канал
Бутони с подсветка: да, синя светлина
Яркост: 500-700cd/㎡
Запис: да, 4 канала
Цикълен запис: да
Разположение на дисплея: 1/2/3/4 камера
Видео формат: AVI
Памет: поддържа SD карта клас 10, до 256 GB (карта с памет не е включена)
Възможност за регулиране на OSD: яркост, контраст, сила на звука, език
Захранване: DC 12-36V (изисква се напрежение 13V за захранване дори с камера)
Изходно напрежение: DC + 11,5V/3A
Аудио вход: да 1x
Конектор: 4-пинов конектор
Цвят черен
Дистанционно управление: да
Размери: 18 x 12 x 2,5 см
Слънцезащитна козирка: да, сваляща се
Работна температура: -20 до 70°C

Съдържание на пакета:

1x 7" LCD монитор
1x скоба за монтаж на монитор
1x Кабел с 4 входа за камери
1x Дистанционно управление
1x Комплект винтове
1x Ръководство

Коментари

Други продукти