2-канален хибриден реверсиращ 5" автомобилен монитор AHD/CVBS

Код на продукта: 15-040 Имам въпрос
Производител ПРОФИО
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 200,00 лв
Цена с вкл. ДДС 240,00 лв
- +

Описание на продукта 2-канален хибриден реверсиращ 5" автомобилен монитор AHD/CVBS

2 канален хибриден реверсиращ 5" автомобилен монитор AHD/CVBS. Автомобилен монитор за удобно движение на заден ход за 2 автомобилни камери, с дистанционно управление. Хибридният монитор поддържа смесен вход AHD 720P / 960P / 1080P / CVBS сигнал в няколко видео формата, както и честоти PAL/ NTSC.Ново поколение система за паркиране,която ви носи ясна,рязка картина през деня, дори и при слаба осветеност и всички необходими технически средства за безопасна работа и управление на моторни превозни средства и машини.Мониторът позволява превключване между две камери , (отделно изведено изображение от едната или другата камера). Когато се включи задна предавка, изображението автоматично превключва към камерата за задно виждане (канал 2), където също се показват направляващите линии , които могат да се включват или изключват в меню на монитора.Пакетът включва и дистанционно управление, за още по-лесно управление на монитора.Хибридният монитор поддържа смесен вход AHD 720P/960P/1080P/CVBS сигнал в множество видео формати, както и честоти PAL/NTSC.

Монитори за автомобили (заден или паркинг) - 5"

5 инча автомобилен монитор за паркиране на заден ход

На всяка камера можете да зададете например огледално отразяване на изображението през монитора или да включите водачите за обръщане, които можете точно да калибрирате за всяка камера поотделно в менюто. С тази система ще знаете точно какво има зад или около автомобила. Подходяща е за леки автомобили, лекотоварни автомобили, микробуси, каравани, бусове, камиони, полуремаркета, селскостопанска техника и други превозни средства. Мониторът е снабден с регулируема скоба, която прикрепяте на необходимото място и сенник.

Хибриден монитор за камери за заден ход - два AV входа

ahd и cvbs автомобил монитор паркиране на заден ход

Възможно е свързване на 2 камери към монитора - AHD или CVBS. В зависимост от необходимостта и вида на превозното средство, можете да изберете и комбинирате камери от нашето предложение, за да отговорите на вашите изисквания. Камерите са свързани към монитора чрез 4- пинов кабел. Мониторът има кабели за свързване на камерите и захранване на монитора. Камерите се захранват директно от монитора, така че вече не е необходимо да ги свързвате отделно към източника, което опростява инсталацията и можете да поставите камерата навсякъде в автомобила. Мониторът включва и превключващи кабели, чрез които можете да свържете камерата към светлините за заден ход. Когато е включена задна предавка, камерата за заден ход автоматично ще се появи на монитора. Вторият вход на монитора може да се използва, в допълнение към камерата, например за DVD/VCR.

Автомобилен монитор за удобно движение на заден ход

хибриден автомобилен монитор за паркиране

В случай, че трябва да монтирате монитора по различен начин, отколкото с конзола (което е включено в пакета), в нашата оферта можете да намерите още три вида стойки, които ви позволяват да прикрепите монитора си например към предно стъкло или където е необходими. В случай, че трябва да поставите камерата на ремарке, което може да се сваля от автомобила или камиона, можете да закупите в нашия електронен магазин свързващ кабел на камера за заден ход за ремаркета и полуремаркета . Това гарантира лесно изключване на системата за заден ход и повторно свързване.

автомобил следи паркиране на заден ход

Характеристика:

5 инчов монитор за заден ход
както за AHD, така и за CVBS сигнал
Широка гама от настройки в менюто на дисплея
Възможност за свързване на 2 камери
Различни опции за показване на камерата

Следете техническите спецификации:

Модел: PROFIO-W50
Монитор: 5" LCD екран
Система: PAL/NTSC 50/60Hz
Съотношение на страните: 16:9/4:3
Резолюция на монитора: 800x480 RGB
Видимост на дисплея: 70° от всяка страна
Съвместим сигнал: AHD720P/960P/1080P/CVBS сигнал (AHD + CVBS сигнал)
Входове: 2x AHD/CVBS канал (AV1 за DVD, VCR или друго устройство в колата, AV2 за камера за заден ход - когато е включена задна предавка, картината автоматично превключва на AV2)
Яркост: 500cd/㎡
Запис: не
Разположение на дисплея: 1/2 камера
Възможност за регулиране на OSD: яркост, контраст, сила на звука, език
Захранване: DC 9-32V
Аудио вход: да 1x
Конектор: 4-пинов конектор
Цвят черен
Дистанционно управление: да
Размери на LCD дисплея: 14 x 10 x 2,5 cm
Слънчева козирка: да


Съдържание на пакета:

1x 5" LCD монитор
1x скоба за монтаж на монитор
1x Кабел с 2 входа за камери
1x Дистанционно управление
1x Комплект винтове
1x Ръководство

Коментари

Други продукти