Диктофон в ключодържател с разпознаване на звук + 8GB

Код на продукта: 09-097 Имам въпрос
Производител OEM
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 166,66 лв
Цена с вкл. ДДС 200,00 лв
- +

Описание на продукта Диктофон в ключодържател с разпознаване на звук + 8GB

Диктофон в ключодържател с разпознаване на звук (аудио) + 8GB памет + LED UV светлина. Мини шпионско устройство за ненаблюдаван гласов запис. Цифровият диктофон съдържа и LED UV светлина за откриване на фалшиви пари. Звукозапис - преносим, прилича на ключодържател или колие. T Рекордерът се захранва или чрез включения USB кабел, или чрез презареждаща се литиево-полимерна батерия, която е напълно заредена и предлага непрекъснат запис на глас и звуци до 10 часа във формат WAV. Дискретен аудио запис навсякъде. В долната част на устройството има лилава UV LED светлина за откриване на фалшиви пари.

миниатюрен диктофон в ключодържател

Благодарение на преносимия компактен дизайн, винаги можете лесно да съхранявате и записвате своя диктофон като шпионско устройство, например в джоба си, така че да записвате тайни или дискретни разговори или различни аудио детайли. Диктофонът е идеалният мобилен рекордер за заснемане на звуци на по-големи разстояния - до 10 метра.

шпионски диктофон - ключодържател

Цифров диктофон в елегантен ключодържател 8GB вътрешна памет. Устройството предлага 4 функции в един звукозапис, LED UV лампа, USB устройство, автоматично записване на звук - стартира при засичане на повишено ниво на шум . Това е иновативно устройство, което съчетава елегантен дизайн и в същото време приятен дизайн за използване на всичките му функции. Цифровият диктофон, скрит в висулката, записва звук с най-високо качество благодарение на намаляването на шума и следователно е чудесно допълнение към обучение, бизнес срещи, бизнес и други цели на запис на разговори. Вградената памет от 8 GB осигурява много място за съхранение за дълготрайни гласови записи - до 30 часа запис, също благодарение на вградената литиева батерия с капацитет 160 mAh, която ще служи за приблизително 10 часа непрекъснат запис .

скрито аудио от диктофон в ключодържателя

Функцията за откриване на звук е важна - автоматичното записване започва, когато звукът е записан

В интегрираната 8 GB памет могат да се качват различни други файлове, така че висулката изпълнява и класическата функция на преносимо USB флаш устройство. Мини диктофонът е преносимо и практично записващо устройство, благодарение на своите миниатюрни размери и ниско тегло от само 13 грама, ще се използва в различни житейски ситуации, когато е необходим и незабележим начин за запис на звук.

мини диктофон в висулката

Характеристика:

Стартирайте запис с едно докосване
Диктофон
Функция за автоматично записване в случай на откриване на звук
LED светлина за откриване на фалшиви пари
USB флаш устройство с 8GB вътрешна памет

Спецификация:

Цвят черен
Формат на аудио запис: WAV
Характеристики: аудио запис с едно докосване, автоматичен аудио запис
Вътрешна памет: 8GB
Захранване: вградена презареждаща се литиева батерия с капацитет 160mAh
Време за запис (капацитет на паметта): до 30 часа
Време за запис (живот на батерията): до 10 часа
Качество: 192KBPS
Размери: 60х32х9мм
Тегло: 13гр

Съдържание на пакета:

1x цифров диктофон
1x дантела
1x USB кабел
1x ръководство

Коментари

Други продукти