4 камери WiFi паркинг система + 7" LCD REC на micro SD

Код на продукта: 19-076 Имам въпрос
Производител ПРОФИО
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 666,66 лв
Цена с вкл. ДДС 800,00 лв 1 058,00 лв
- +

Описание на продукта 4 камери WiFi паркинг система + 7" LCD REC на micro SD

4 камери WiFi система за паркиране + 7" LCD с микро SD запис. WiFi система за паркиране със запис като черна кутия в различни ситуации, не само при използване на устройството като комплект за паркиране или заден ход. Предаването на сигнал работи въз основа на WiFi сигнал от камери, които улеснява монтажа на камерите, а основното предимство е, че не сте ограничени от дърпане на свързващите кабели.Мониторът служи и като DVR рекордер.

Безжична камера за заден ход с монитор - 4x камера + 7" LCD със запис на SD карта до 128GB (видео и аудио) от марката PROFIO Electronics. Тази технология е предназначена да улесни работата и най-вече за безопасно движение на автомобила при работа. PROFIO Electronics фокусира своите системи към възможно най-широка гама от превозни средства като по-големи автомобили, микробуси, камиони, строителни и селскостопански машини. Тази система за наблюдение Wifi има голям потенциал за използване в различни други дейности, където е необходимо да имате пълен преглед на това какво се случва около вас и да наблюдавате работата.
паркинг камера wifi profio
Той записва запис от камера и го съхранява на карта с памет SDXC до 128 GB. Записът се записва във VGA резолюция и на карта с памет 128GB можете да запазите повече от 200 часа (8 дни) запис на една камера или 50 часа на всички 4 камери. Цифровото безжично захранване гарантира предаване на сигнал до 100 м, а сигналът също е достатъчно силен, за да не бъде нарушен от големи метални части на превозното средство или товара. В допълнение към видеозаписа, micro sd съхранява и аудио запис на звук.
Този комплект съдържа 1x WiFi DVR 7" монитор в колата и 4x WiFi камера за заден ход . Мониторът с камера е оборудван с регулируема конзола, която можете да поставите на необходимото място. WiFi реверсивният комплект има широк спектър на използване, благодарение на високо -производителната WiFi антена е подходяща не само за леки автомобили, но и за микробуси, микробуси, бусове, камиони, ремаркета, полуремаркета, селскостопанска или строителна техника и други превозни средства.IP ниво на защита на камерата е до IP66 водоустойчив, прахоустойчив и устойчив на повреди .

WiFi реверсиращ комплект с DVR рекордер и изключително дълъг обхват на WiFi връзка до 100м.

безжични паркинг камери за превозни средства

Възможно е да свържете до 4 WiFi камери към WiFi DVR монитора едновременно, особено при инсталиране на по-големи моторни превозни средства, където имате нужда от повече изгледи от различни ъгли. С тази система ще знаете точно какво има зад или около автомобила. LED мониторът е с контраст 300:1 с резолюция 800x480. Широкоъгълен обектив с до 150° също е оборудван с IR нощно виждане. WiFi сигналът има обхват до 100m , което ви гарантира качествено приемане от камерата за заден ход. Мониторът има просто OSD меню, чрез което можете да настроите камерата според вашите нужди. На LCD монитора може да показва и четирите камери едновременно, в множество варианти, за да показва две камери заедно или да превключва между камери. Чрез превключващата верига камерата може да бъде свързана към светлини за заден ход, за да превключва автоматично към избраната камера при движение на заден ход.

LCD мониторът с камери може да бъде свързан по различни начини, да се включва при движение на заден ход или след стартиране на автомобила. DVR мониторът също има функция за отразяване на изображение , която ви позволява да настроите камерите да показват дясната и лявата страна от вашия изглед. Той също така включва дистанционно управление, което ще опрости управлението при превключване на камери или бързо регулиране на изображението

Възможност за огледална функция на камерата + възможност за виждане на всички камери на LCD едновременно или всяка камера поотделно

В случай, че трябва да монтирате монитора по различен начин, отколкото с скоба (което е включено в пакета), в нашата оферта можете да намерите още три вида стойки, които ви позволяват да закрепите монитора си на лесно достъпно място.

Система за заден ход с 4 камери за комбайн

  • WiFi DVR 7" TFT монитор
  • Функция за запис на DVR от до 4 камери
  • Монитор с опция за свързване на до 4 WiFi камери
  • Монтаж без дърпане на кабели

Следете техническите спецификации:

Модел: Profio Clear View S7
7" LED монитор
Система: PAL/NTSC
Съотношение на страните: 16:9
Резолюция на монитора: 800 x 480
Входове: 4 канален 2,4G WiFi вход за видео сигнал
Контраст: 300:1
Регулируеми: яркост, контраст, цвят
Захранване: DC 12V-24V
Консумирана мощност: 5W
Работна температура: -10 до 60°C
Температура на съхранение: -20 до 70°C
Размери: 180 x 121 x 24 мм

Технически спецификации на камерата:

Модел: Profio Parking Camera S7
Сензор за изображение: SHARP 1/4 CMOS
Резолюция: 420 телевизионни линии
WiFi връзка: 2,4G WiFi с обхват 100 метра
Минимално осветление: 1 LUX
IR нощно виждане: да
Ъгъл на гледане: 150°
IP защита: IP 66 водоустойчив, прахоустойчив, устойчив на повреди
Консумирана мощност: 3W
Работна температура: -10 до 60°C
Температура на съхранение: -20 до 70°C
Размери: 86,5 х 77 х 75 мм

Съдържание на пакета:

1x 7" TFT WiFi DVR монитор
4x WiFi камера за заден ход
1x Дистанционно управление
1x Ръководство

Съдържание на пакета с комплект камери за паркиране

Коментари

Други продукти