360° HD панорамна шпионска камера с WiFi + IR LED

Код на продукта: 10-150 Имам въпрос
Производител OEM
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 233,34 лв
Цена с вкл. ДДС 280,00 лв
- +

Аксесоари за продукта

Описание на продукта 360° HD панорамна шпионска камера с WiFi + IR LED

360 ° HD панорамна шпионска камера с WiFi + IR LED. С тази камера наистина можете да наблюдавате цялото пространство в стаята - така ще заснемете всичко.   Той има детекция на движение и предлага изглед на рибешко око и пълно покритие от около 100 квадратни метра, така че да имате заловен цялото пространство. За толкова широко покритие ще ви трябват поне 4 обикновени камери, но благодарение на нашата 360° панорамна камера ще спестите много пари .

Камерата поддържа WiFi , което позволява лесна инсталация на стена или таван и възможност за управление през мобилен телефон. Просто изтеглете мобилното приложение "V380" (iOS, Android) във вашия смартфон, сдвоете двете устройства и започнете да гледате изображението в реално време. Камерата за сигурност може да бъде свързана към домашен рутер чрез WiFi или Hot Spot, което ви позволява да преглеждате изображението по всяко време и навсякъде с мобилния си телефон. Сканираното изображение от камерата може да бъде редактирано, като плъзнете пръста си по смартфона, за да зададете идеалния ъгъл, или имате на разположение до 5 режима на показване . Всеки режим прави панорамната камера идеалният предпазител за използване на закрито.

охранителна камера - рибено око

Панорамната камера също има детекция на движение , така че винаги ще бъдете предупредени на мобилния си телефон в случай на движение в стаята. Опцията за настройка на звукова аларма на камерата, която да предупреждава нежелани гости и да предупреждава, че има наблюдаваната зона. Перфектният начин винаги да имате сигурен дом , офис, магазин или гараж по време на вашето отсъствие. Камерата няма проблем с лоши условия на осветление или дори с абсолютна тъмнина благодарение на инфрачервената LED светлина . Той все още поддържа същото висококачествено HD качество на картината и осигурява нощно виждане до 9 метра .

охранителна камера 360

Камерата предлага и двупосочна комуникация , тъй като има вграден високочувствителен микрофон и високоговорител. Можете да слушате да чувате и да говорите с детето си или домашен любимец чрез мобилен телефон, докато гледате видеото, докато сте на работа. Заснетите записи преминават през H.264 компресия за намаляване на размера на файла и след това се съхраняват на micro SD карта, поддържана до 32 GB (не е включена). Ако паметта на SD картата е пълна, тя ще започне да записва в цикъл и ще презапише най-старите записи, за да не загубите текущите изображения.

панорамна камера

Характеристика:

Full HD видео в реално време
Двупосочна комуникация
Разпознаване на движение и автоматично предупреждение
Записване в цикъл
WiFi връзка
Нощно IR виждане

Спецификации:

Видео резолюция: HD 1280x960
Аудио: Вграден микрофон и високоговорител
Памет: Поддържа micro SD карти до 32GB
Работна температура: -10 ~ 50 °C на закрито
Поддръжка на системата: iOS 6.0 или по-нова версия, Android 4.0 или по-нова.
Размери: (Ш) 70 мм х (В) 36 мм
Тегло: 60 гр

Съдържание на пакета:

1x 360° панорамна камера
1x USB кабел
1x AC адаптер 220V/USB
1x Монтажни аксесоари
1x 3M стикер
1x саше с 2 винта
1x Ръководство за потребителя

Коментари

Други продукти