10" LCD монитор за заден ход BSD със запис за 4 камери

Код на продукта: 15-048 Имам въпрос
Производител ПРОФИО
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 433,34 лв
Цена с вкл. ДДС 520,00 лв
- +

Описание на продукта 10" LCD монитор за заден ход BSD със запис за 4 камери

10" TFT LCD монитор за заден ход BSD със запис на micro sd карта с свързване на 4 камери, откриване на хора и превозни средства или обекти (BSD). С този монитор имате възможност да свържете до 4 камери за заден ход със сляпа зона система за наблюдение, което прави този монитор идеален помощник при движение на заден ход или ориентиране в различни задачи с по-малки и по-големи превозни средства. BSD - системата за наблюдение ще гарантира, че ще имате преглед на мъртвите зони. Системата BSD открива хора и автомобили в ъгъла на видимост на камерата Поддържа се от две камери на канали 3 и 4. Тази функция ви показва хора в жълта рамка и коли в червена рамка.

Ако човек или кола се движат директно към камерата, жълтата или червената рамка ще бъде изцяло оцветена , което показва, че препятствието отива директно към вас . В настройките можете също да активирате или деактивирате звуковото известие . Директно на монитора имате бутони, с които можете да превключвате изображението между камерите или да показвате всичките 4 камери наведнъж. Мониторът ви позволява да превключвате между различни опции за показване на камерата, в зависимост от това колко камери сте свързали и кои искате да се показват като основни. Имате и дистанционно управление за още по-добър контрол на монитора. Само HD и FULL HD камери могат да бъдат свързани LCD монитора на DVR

BSD функция - открива ЛИЦА в жълтата рамка и АВТОМОБИЛИ в червената рамка

заден ход и паркиране 10 инчов bsd монитор

Мониторът също така поддържа показването на допълнителни направляващи линии не само на задната камера за заден ход, но и на дясната и лявата камери (номера на канали 3 и 4) . Направляващите линии могат да бъдат калибрирани според превозното средство, на което са монтирани. Мониторът служи и като DVR рекордер с поддръжка на карти с памет до 128GB . Видеоклиповете от видеокамерата се съхраняват в отделни файлове според канали от 1 до 4 . Благодарение на функциите си тази система за заден ход има широк спектър от приложения.

Възможност за свързване на до 4 камери с възможност за избор на реда на показване на камерата.

Отделните камери могат да се показват една до друга или, ако е необходимо, да комбинирате разположението на камерите на монитора.

монитор - за 4 камери

Само камери с LED осветление могат да бъдат свързани към DVR монитора (не е възможно да се свържат камери с IR нощно виждане). С тази система ще знаете точно какво има зад или около автомобила. Подходящ е за леки автомобили, микробуси, каравани, бусове, камиони, полуремаркета, селскостопанска техника и други превозни средства. Мониторът е снабден с регулируема скоба, която можете да закрепите на желаното място. Има и слънчева козирка за осигуряване на ясно изображение, а липсата на отблясъци и бутоните с подсветка улесняват работата на тъмно.

BSD монитор за камери за заден ход със запис на изображения от 4 камери (поддръжка на micro SD до 128GB)

паркинг 10" монитор за камиони

Към монитора могат да бъдат свързани до 4 камери , които можете да изберете от нашето предложение (само камери без IR нощно виждане) и да ги свържете към монитора чрез 5, 10, 15 или 20 метра 4-пинови кабели. 4-пиновият конектор, който свързва камерата с кабела е водоустойчив, както и камерата е прахоустойчива и устойчива на повреди. Монтажът е лесен. Захранващите кабели са разположени директно на монитора и отделните камери се захранват чрез 4-пинов кабел директно от монитора, така че не е необходимо да свързвате всяка камера към източника. Мониторът включва и 3 свързващи кабела за свързване на една камера към светлините за заден ход. Когато въртите назад, избраната камера ще се покаже автоматично на монитора.

монитор за заден ход за машини

В случай, че трябва да монтирате монитора по различен начин, отколкото с скоба (което е включено в пакета), в нашата оферта можете да намерите други видове стойки , които ви позволяват да закрепите монитора си например към предно стъкло или където е необходимо. В случай, че трябва да поставите камерата на ремарке, което може да се сваля от автомобила или камиона, можете да закупите в нашия електронен магазин свързващ кабел на камера за заден ход за ремаркета и полуремаркета. Това гарантира лесно изключване на системата за заден ход и повторно свързване.

монитор за паркиране на автомобили

Характеристика:

10" LCD монитор
BSD - система за наблюдение на мъртви зони (слепи петна)
Възможност за свързване на до 4 камери за заден ход
Огледален образ
Възможност за показване на всички 4 камери на монитора наведнъж
OSD меню с дистанционно управление
Резолюция на дисплея 1024x600 пиксела

Технически спецификации:

Модел: Profio - W100BSD
Монитор: 10" LED HD 16:9 RGB
Резолюция: 1024x600 пиксела
Подсветка: 500cd/m2
Ъгъл на гледане: 180°
AV вход: 4 AHD канала, 720p @ 25/30 поддръжка
Тригер: 4 канала
Режими на дисплея: 4 камери, 2 камери, 1 камера
Функции: 3-канална система за наблюдение на мъртви зони (мъртви зони) с аларма (лява, дясна страна, задна), разстоянието за наблюдение може да се задава от потребителя
DVR: 4 канален запис, AHD резолюция 1280x720 / TS формат
Запис: поддържа SD карта до 128GB
Система: PAL/NTSC
OSD: яркост, контраст, цвят, сила на звука, език, отразяване на изображението, забавяне
Захранване: 9-40V вход, 12V изход
Консумация: до 7W
Работна температура: -20 до 70°C
Видео конектор: RCA/4-пинов
Размер: 250х160х26 (75) мм

Съдържание на пакета:

1x 10" LCD монитор
1x Дистанционно управление
1x сенник
1x скоба за монтаж на монитор
1x винтове за монтаж на монитор
1x Захранващ кабел
1x Ръководство

Коментари

Други продукти