Wifi камера очила FULL HD с 32GB памет + IP22 водоустойчиви

Код на продукта: 10-598 Имам въпрос
Производител OEM
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 316,66 лв
Цена с вкл. ДДС 380,00 лв
- +

Описание на продукта Wifi камера очила FULL HD с 32GB памет + IP22 водоустойчиви

Очила за Wifi камера (слънчеви очила) FULL HD с 32GB памет + IP22 водоустойчиви с гумиран капак + UV 400 защита . Дискретен запис - скрит USB порт. Гумирани слънчеви очила с камера, уникална шпионска джаджа за ненаблюдавано снимане на околността. Камерата в очилата намира своето приложение в различни ситуации, за да заснеме най-добрите кадри. Запишете незабравими моменти от празник или друго събитие директно от гледната точка на вашите очи, напълно незабелязано и без усложнения. WiFi шпионски очила с Full HD камера са най -добрата форма на скрита камера . Предимството на очилата за скрита камера спрямо други камери е, че записвате това, което току-що виждате , защото с други скрити камери може да не винаги записвате това, от което се нуждаете.

Идеален за споделяне на преживявания с приятели, класически и адреналинови спортове, правоохранителни органи, запис на пътувания, бизнес срещи и др. Няма кабели от очилата, камерата е абсолютно незабележима и неузнаваема. Просто натиснете бутон и започнете да записвате. Когато имате поставени очила и контролният светодиод не се вижда, вие също ще оцените функцията за вибрация , която ще ви предупреди дали очилата са включени. Очилата с Full HD камера също са много елегантни и имат гумирана повърхност . Вградената FULL HD камера с висококачествен CMOS сензор е в състояние да записва видеоклипове с резолюция 1920x1080 при 30 кадъра в секунда, заедно с висококачествен звук . Можете също да използвате очила, за да правите снимки и да заснемате интересни ситуации или кадри.

Стилни очила, подходящи за всеки повод

wifi шпионски очила с full hd камера

Шпионска камера в очила благодарение на водоустойчивостта е подходяща за водни спортове, колоездене или туризъм. Всички записани данни като видеоклипове и снимки се съхраняват във вътрешната интегрирана памет от 32 GB, благодарение на която очилата могат да служат и като преносимо съхранение. Включването на очилата и записът се стартира с бутона от дясната страна на слънчевите очила в долната част на рамката. От вътрешната страна на очилата има светлочервен индикатор, който ви информира чрез мигане заедно с вибрацията на рамката за текущото състояние на очилата.

Очила - WiFi връзка и приложение (поддръжка на iOS/Android)

WiFi Hot Spot - свържете се с WiFi гореща точка на очила, така че вие или вашите приятели близо до вас да можете да гледате изображението на живо, да качвате или споделяте.
wifi очила за поточно предаване на живо - шпионски слънчеви очила

Скрит USB порт

Очилата имат скрит USB конектор , с който можете да зареждате очилата или да изтегляте видеоклипове и снимки директно на вашия компютър. Когато е напълно заредена интегрирана батерия, очилата могат да записват видео непрекъснато в рамките на 1-2 часа. USB портът е скрит в корпуса на очилата.

очила с камера дискретен запис - скрит USB порт

В допълнение към функцията на камерата, стилните очила изпълняват и пълната функция на слънчевите очила , тъй като са изработени от стъкло с UV филтър 400 . Следователно очите ви ще бъдат защитени от вредното UV лъчение от слънцето , докато носите очила . А освен това очилата са и водоустойчиви и затова няма да имат проблем при неблагоприятни условия като дъжд, сняг и други подобни. Тези ексклузивни слънчеви очила могат да се използват за различни спортни дейности като бягане, уиндсърф, риболов, колоездене или дори за обикновено носене през деня.

UV400 слънчеви очила

Широка гама от употреба

Лична защита - Винаги носете слънчеви очила и веднага ще имате необходимото доказателство с натискането на един бутон.
Интервюта за работа – Запишете интервю от двете страни за по-късен преглед, за да подобрите уменията си за интервю.
Внимавайте за децата си - децата могат да бъдат срамежливи пред камерата, когато знаят, че записват, записвайте ги спонтанно, за да заснемат ценни моменти.
Потвърждение на доставката - Ако доставяте стоки или храна, това е същият начин за предотвратяване на проблеми, които могат да възникнат, като записвате всяка доставка.
Проблеми с обслужването на клиенти – Когато общувате с клиенти във всякакъв вид бизнес, клиентът понякога може да бъде ядосан или обиден. Вземете тази камера и записвайте, когато е възможно проблем, за да ви защити.
Запис на събитие – Вземете очилата си със себе си на всяко шоу, събитие или конференция, за да запишете видеоклипа, от който се нуждаете и искате да споделите.
Класна стая или лекции - Очилата за камера са чудесен инструмент за дискретно записване на класни стаи или лекции.
Снимане - Запишете страхотно, ясно и бързо видео от гледна точка на първо лице, когато ловите или снимате.
Спортни събития – Страхотен начин за заснемане на видео на спортно събитие, не всеки има възможност да заснеме и сподели тези невероятни спортни моменти. Очилата с камерата ви позволяват да имате свободни и двете си ръце и да пляскате с ръце или да се насладите на прясна напитка.

Характеристика:

Full HD видео запис със звук
Фотография
UV филтър 400
Стилен и модерен дизайн на очила
Водоустойчив дизайн

Спецификации:

Поддръжка на WiFi: да (iOS/Android)
Функции: Видео, фотография
Камера: 5 Mpx CMOS + 90° широк ъгъл
Разделителна способност на видеото: Full HD 1080P 1920 * 1080 30 fps
Резолюция на снимката: 1920 * 1080
Формат на компресия: H264
Формат на видео файла: MOV
Формат на фото файла: JPEG
Памет: 32 GB вътрешна памет
UV филтър: 400
Водоустойчивост: IP22
Размери: 16,5х16х4,7см
Тегло: 44 гр
Батерия: 420 mAh литиева батерия
Видео запис: в рамките на 1-2 часа
Зареждане на батерията: около 2 часа
USB порт: Micro 5pin


Съдържание на пакета:

1x Стилни очила с HD камера
1x Калъф за носене
1x USB кабел
1x ръководство за потребителя

Коментари

Други продукти