Бъгът - безжично дистанционно подслушване до 500м

Код на продукта: 09-043 Имам въпрос
Производител OEM
Наличност на продуктите предварителна поръчка
Времето за доставка 1 - 3 седмици.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 150,00 лв
Цена с вкл. ДДС 180,00 лв
- +

Описание на продукта Бъгът - безжично дистанционно подслушване до 500м

Бъгът - безжично дистанционно подслушване до 500m​. Използването на устройството е наистина многостранно, независимо дали става дума за разговор между хора или наблюдение на работните пространства, или друго сигнално оборудване в стаята.

Подслушващо устройство за записване на разговори в рамките на 500 м. Просто, но ефективно безжично шпионско устройство за прихващане на разговори или други звуци наоколо. Това е безжично устройство, с което можете да слушате звуци на разстояние до 500м. В случай на къщи или други сгради, ефективното разстояние на прихващане е 300 метра.

Работата с устройството е абсолютно лесна за всеки. Просто поставете предавателя със свързана батерия на желаното място, включете приемащото устройство със свързани слушалки и можете да слушате какво се случва около предавателя. Качеството на полученото аудио можете просто да увеличите с настройване на канала на приемника. Сигналът за прихващане може също да бъде подобрен чрез завъртане на антената на предавателното устройство. Сигналът за слушане може също да бъде усилен чрез подходящо завъртане на антената на предавателното устройство.

бъгът - слушане на разговори

Използването на устройството е наистина многостранно. Благодарение на висококачествен микрофон, интегрирано предавателно устройство, вие ще можете да получавате висококачествен звук, независимо дали става дума за разговор между хора, наблюдение на работните пространства или друго сигнално оборудване в стаята.

Спецификации на продукта:

Размери на приемника: 78,8 mm × 50 mm × 16,5 mm
Тегло на приемника: 53 g (с батерия)
Работно напрежение: 3,7V
Работен ток: 20-30 mA
Размери на предавателя (микрофона) 27 mm x 19,5 mm x 15 mm
Тегло на предавателя: 10 g (без батерия)
Напрежение на предавателя: 9 V
Ток на предавателя: 15-40 mA


аксесоари:

1x Слушащо устройство - приемник
1x Подслушващо устройство - предавател
1x 3,7V литиева батерия
1x 9V батерия
1x слушалки (3,5 мм жак)
1x USB кабел за зареждане
1x Ръководство

Коментари

Други продукти