Timekettle ZERO преводач за свободни ръце за мобилни устройства (Android/iOS)

Код на продукта: 70-017 Имам въпрос
Производител TIMEKETTLE
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 250,00 лв
Цена с вкл. ДДС 300,00 лв
- +

Описание на продукта Timekettle ZERO преводач за свободни ръце за мобилни устройства (Android/iOS)

Timekettle ZERO хендсфри преводач за мобилен телефон (Android/iOS) може да превежда 40 езика и 93 акцента. Това удобно миниатюрно устройство за свободни ръце работи веднага след свързване - включи и пусни, управлявано чрез приложение на телефона. Ако често пътувате, независимо дали става въпрос за работа, развлечения или просто вашето хоби, тогава знаете колко проблематично може да бъде, когато посетите забележителностите на страната, в която се намирате, или искате да опознаете нова култура и хора, вие може да се натъкне на чуждоезикова бариера. И затова преносимият мини удобен преводач ZERO е тук за вас!

Преносим мини говорен (гласов) преводач ZERO - Компактен дизайн и мини размери

Според вашия нов мини джобен преводач, можете да разчитате на неговия напълно преносим дизайн , който може да се побере във вашия портфейл, джоб или чанта. Разработен с малка, но мощна чувствителна микрофонна система , преводачът ZERO на 40 световни езика ефективно разделя гласовите входове, идващи от четири различни посоки , с напълно интегрирано намаляване на шума, за да се гарантира, че получава входните данни ясно и точно. Няма да постигнете това, като използвате някое налично общо приложение за превод.

нулев преводач

Интелигентната комуникация е проста - Handsfree

Снабден с интелигентна технология за възпроизвеждане , вашият ZERO хендсфри преводач лесно ще запише гласа и ще го възпроизведе на родния ви език директно през вашия смартфон. Насладете се на разговора си със свободни ръце, като поддържате зрителен контакт и не е нужно да спирате да говорите или да се ограничавате, защото ZERO се превежда в реално време . Никога досега не е бил създаден преводач с толкова интелигентни функции за възпроизвеждане!

езиков преводач

3 сложни режима

Вашият нов портативен мини моментен преводач ZERO се предлага с три сложни режима, които могат да ви помогнат да се ориентирате в различни ситуации. Идеален за срещи, разговори и дори за ежедневни разговори. ZERO Translator поддържа технологията Plug and Play за смартфони, така че можете да имате незабавен достъп до преведени разговори по всяко време.

мини преводач

Режим на превод

Режимът за превод е перфектен, когато търсите бърз превод на изречения на други езици. Просто включете ZERO в телефона си и започнете да говорите. Гласовият преводач ZERO точно ще записва, превежда и представя вашите изречения в реално време направо на екрана на вашия смартфон , за да улесни всички да разбират и гледат казаното.

миниатюрен превод на речта

Режим на среща

Революционната технология с 4 микрофона на ZERO ви позволява да записвате и разделяте гласовете на до четири различни високоговорители във всеки разговор в режим на среща. Това ще ви улесни да обърнете внимание на срещата и да проверите какво е казано на родния ви език, преглед на това кой какво е казал. ZERO може да записва едновременно няколко езика вместо вас. И тогава можете дори да извлечете дневника, да го запазите в телефона си или да го изпратите по имейл на колеги!

преводач за смартфони

Режим на интервю

Не разчитайте на вашия смартфон или преносимо устройство за записване на разговори - вместо това преводачът ZERO ще се погрижи за всичко! Мини преводачът ZERO незабавно записва вашия разговор , отделя гласовете на питащия човек от интервюирания и ги съхранява всички директно на вашия смартфон ! Вече не е нужно да се притеснявате за ясното записване на вашето устройство - ZERO е специално проектирано с адаптивно намаляване на шума, за да гарантира, че вашите разговори се записват ясно и точно.

най-малкият преводач

Адаптивно шумопотискане

Преводачът за пътуване ZERO използва усъвършенстван микропроцесор и алгоритъм на невронна мрежа, за да гарантира, че вашето адаптивно намаляване на шума работи върху изолацията на различни високоговорители едновременно. Тази уникална функция увеличава точността до 90% и поддържа многопосочен запис от 4 различни посоки.

нулев езиков преводач

Поддържа 40 езика и 93 акцента!

Портативният мини преводач ZERO е най-изчерпателното устройство за превод, което в момента се предлага на пазара с толкова малки размери. С поддръжка за до 40 езика и 93 различни акцента можете да сте сигурни, че можете да общувате, артикулирате и разбирате всичко практически навсякъде по света!

Всички поддържани езици (40)

португалски, арабски, опростен китайски, традиционен китайски, немски, италиански, руски, японски, корейски, каталонски, чешки, датски, финландски, гръцки, иврит, хинди, хърватски, унгарски, индонезийски, малайски, холандски, норвежки, полски, румънски, български, словашки, словенски, шведски, тамилски, телугу, тайландски, турски, виетнамски, исландски, украински, урду, филипински

Всички поддържани акценти (93)

Англия, САЩ, Австралия, Канада, Гана, Ирландия, Индия, Кения, Нигерия, Нова Зеландия, Филипините, Танзания, Южна Африка, Сингапур, Франция, Канада, Испания, Америка, Аржентина, Боливия, Чили, Колумбия, Коста Рика, Доминикана Република, Еквадор, Гватемала, Хондурас, Мексико, Никарагуа, Панама, Перу, Пуерто Рико, Парагвай, Ел Салвадор, Уругвай, Венецуела, Португалия, Бразилия, Обединени арабски емирства, Бахрейн, Алжир, Египет, Израел, Индия, Ирак, Йордания, Кувейт, Ливан, Мароко, Оман, Палестина, Катар, Саудитска Арабия, Тунис, Китай, Кантон, Тайван, Германия, Италия, Русия, Япония, Корея, Испания, Чехия, Дания, Финландия, Гърция, Израел, Хърватия, Унгария, Индонезия, Малайзия, Холандия, Норвегия, Полша, Румъния, България, Словакия, Словения, Швеция, Индия, Шри Ланка, Малайзия, Сингапур, Тайланд, Турция, Виетнам, Исландия, Украйна, Индия, Пакистан, Филипините

преводач на световни езици

ZERO най-малкият преводач в света

ZERO е повече от просто джобен преводач - това е сложен езиков инструмент, специално създаден да помага на хората като пътници, бизнес професионалисти, журналисти, фенове на дигитални устройства и високотехнологични джаджи и да ги улеснява да се потопят в новата среда , както и да се свързват с други хора, независимо от езиковата разлика, за да се чувстват уверени, че могат да общуват удобно в чужбина.

И не забравяйте, че преводачът ZERO е идеално малък , за да се побере навсякъде - в джоб, чанта или портфейл! Просто го свържете към вашия смартфон и започнете да говорите , Zero ще поеме контрола и ще се погрижи за превода.

най-малкият преводач в света

Приложения за превод/джобни преводачи

Решение за нискочестотна и плитка комуникация. Тъй като повечето преводачи работят чрез ръчно насочване на преводача към респондента или чрез натискане на бутони, много ненужни операции, необходими за управление на тези скъпи устройства, бяха трудни за работа и неизползваеми.

преводач на 40 езика

С олекотен метален корпус с размери 4 cm x 1,5 cm x 7 mm и поставен в компактен калъф, преводачът ZERO може лесно да се съхранява в чанта, портфейл или дори в джоб на риза без никакви проблеми. Инсталацията е бърза, приложението е достъпно в Google Play Store и Huawei App Gallery или Apple Store . Просто поставете устройството в телефона, кликнете върху приложението и имате най-точния и мощен преводач в ръцете си.

безжичен преводач

Преводачът за пътуване ZERO има полезна функция, която ви позволява да запазвате всички разговори в телефона си и възможността да ги запазвате за бъдеща употреба или да изпращате дневници на разговори по имейл. Просто извадете преводача ZERO, изтеглете приложението на телефона си, включете преводача в телефона си и устройството ще преведе разговора. Просто толкова лесно! Гласът може да се чува ясно и текстът на екрана може да се чете ясно.

нулев преводач

Технически спецификации:
Продукт: Портативен мини-преводач ZERO
Цвят: Space Gray (тъмно сиво)
Материал: Алуминий
Размери: 40 x 17 x 7,2 мм
Размери (с конектор): 40 x 25 x 7,2 мм
Тегло: 6,6гр
Връзка: OTG
Съвместим с: USB Type C/Lightning (Apple)

микрофон:
Тип: аналогов микрофон
Честотна характеристика: 20 Hz до 20000 Hz
Брой микрофони: 4
Посока на разпознаване: отпред/отзад/ляво/дясно
Ъгъл на гласово разпознаване (хоризонтален): 60°
Ъгъл на гласово разпознаване (вертикален): 0 ~ 40°
Препоръчително разстояние за гласово разпознаване: 20 см до 100 см
Макс. разстояние за разпознаване на глас: 150 см

софтуер:
Приложение: Timekettle
Поддържани езици: 40
Поддържани акценти: 93
Поддържат се системи и версии: iOS 11.0 и по-нови/Android 7.0 и по-нови
Работа: автоматично/ръчно
Намаляване на шума: Формиране на лъч/невронна мрежа

Съдържание на пакета:

1x НУЛА преводач
1x ръководство за потребителя

Коментари

Други продукти