Портативен джобен преводач с 4G e-SIM + превод на СНИМКИ - Timekettle Fluentalk T1

Код на продукта: 70-023 Имам въпрос
Производител TIMEKETTLE
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 616,66 лв
Цена с вкл. ДДС 740,00 лв
- +

Описание на продукта Портативен джобен преводач с 4G e-SIM + превод на СНИМКИ - Timekettle Fluentalk T1

Портативен джобен преводач с 4G e-SIM + превод на СНИМКИ - Timekettle Fluentalk T1 - 40 езика ОНЛАЙН + 8 езика ОФЛАЙН. НЕОГРАНИЧЕН превод навсякъде по света за 2 години. T1 езиков преводач (цифров преводач) ще ви позволи да пътувате по света без езикова бариера. С 40 езика и 93 акцента можете да общувате помежду си навсякъде. Преводач на език T1, който ви позволява да сте свързани и да разбирате почти всеки само с едно щракване . С камерата можете да превеждате всеки текст на всяка снимка (идеален като фотопревод на текстове). С точност над 95% и с изкуствен интелект буквално го прави малко чудо.

Цифров гласов преводач - Timekeetle Fluentalk T1 (Превод на 40 езика). С поддръжката на E-SIM карта, с която можете да комуникирате по целия свят (с повече от 200 оператора на безжична мрежа) за 2 ГОДИНИ НЕОГРАНИЧЕНО (след изтичане на 2 години трябва само да закупите или удължите валидността на SIM картата). Вградените антени са професионално модулирани за пълночестотна и силна връзка навсякъде по света. T1 автоматично се сдвоява с оператора в страната, в която се намирате и просто започвате да превеждате.

Преводачът поддържа превод на до 40 езика ОНЛАЙН

джобен преводач за неограничен превод при пътуване

ОНЛАЙН превод на 40 езика

Арабски, английски, български, китайски, чешки, датски, фински, френски, гръцки, иврит, хинди, холандски, хърватски, унгарски, индонезийски, японски, кантонски (Хонконг), каталонски, корейски, малайски, немски, норвежки, полски, Португалски, румънски, руски, испански, словашки, словенски, шведски, италиански, тамилски, телугу (Индия), тайландски, турски, виетнамски и др.

На английски можете да избирате до 13 различни акцента като (САЩ, Австралия, Канада, Обединеното кралство и други...) Също така на испански можете да избирате до 20 различни акцента (Испания, САЩ, Доминиканска република, Мексико, Венецуела и други. ..) също на арабски можете да избирате до 15 различни акцента като (Обединени арабски емирства, Египет, Израел, Мароко и други...)

Офлайн превод на 8 езика

T1 Translator поддържа офлайн превод на 8 езика. Така че дори да сте в асансьор или в самолет с лош сигнал, можете бързо да превключите към офлайн превод и да продължите разговора си.

Налични са следните офлайн преводни езици:

От китайски на английски, японски, френски, испански, корейски, руски и немски,
От английски на японски, френски, испански, корейски, китайски, руски и немски

timekettle T1 - неограничен гласов преводач

Двупосочен гласов превод с директен аудио превод на гласа, благодарение на който няма да има проблем да се разбирате, докато пътувате по света. Обичате ли да пътувате и да опознавате нови места? Или работиш в чужбина? Трябва ли да преведете някаква реч? Със сигурност ще си спомните неприятните ситуации, възникнали поради езиковата бариера. Това свърши завинаги! С този преводач на изречения FLUENTALK T1, съдържащ до невероятните 40 езика, комуникацията в чужбина ще бъде лесна за вас. Със сигурност ще бъде интересен животът на батерията, която издържа до 4 дни в режим на готовност.

онлайн и офлайн преводач на пътувания

Поддържайте връзка с преводача T1

T1 Translator е шедьовър, проектиран и разработен от Timekettle с най-новата технология за превод, която поддържа онлайн и офлайн превод на глас и изображения. Независимо къде се намирате, T1 е най-добрият ви спътник за точен превод, така че винаги да сте свързани с другите. Той също така е изграден с множество микрофони , поддържани от алгоритъма за намаляване на шума EDC, който точно улавя човешкия глас от шумна среда, комбиниран с Timekettle UniSmart AITP, T1 е тестван и доказано предлага до 95% ниво на точност на вашите преводи.

преносим езиков преводач в ръката

Висока производителност в прост дизайн

T1 с 12 нанометров процесор превежда бързо и без грешки. 4-инчовият LCD дисплей ви показва всичко необходимо. Пасва точно в джоба ви , с T1 винаги сте готови. С автоматичната настройка на часа вие винаги знаете колко е часът навсякъде по света. Благодарение на интеграцията с водещата Streaming ASR технология на Timekettle и поддръжката на повече от 150 сървъра и ускорители по целия свят, T1 може да преведе чужд език за 0,2 секунди.

timekettle T1 глас и текстов превод

4" HD сензорен екран + компактен размер

Преводачът T1 е оборудван с 4" инчов голям сензорен екран , който е два пъти по-голям от обикновените ръчни преводачи. Той предлага ултра-ясна разделителна способност от 540*1080P и е голям колкото кредитна карта и тежи само 115 g. Носете джобен преводач, където и да имате нужда, когато пътувате.

джобен преводач

СНИМКА Превод

Преводачът T1 интегрира авангарден офлайн превод с OCR технология и 8-мегапикселова задна камера за незабавен превод на изображения на 39 езика. Направете снимка и преводът ще ви бъде показан веднага.

превод на снимки преводач на текст

превод на снимки и текстове

Изключително лесен за управление

Можете да говорите на друг език с всеки само с едно кликване. Всъщност потребителският интерфейс е много прост и интуитивен.

преводач - изключително лесен за използване

Безплатни и стабилни мобилни данни - глобално

Електронният преводач T1 предоставя до 2 години безплатни мобилни данни (след 2 години просто трябва да закупите или удължите валидността на SIM картата) с връзка с повече от 200 безжични мрежови оператора по целия свят. Вградените антени са професионално модулирани за пълночестотна и силна връзка навсякъде по света.

преводач - безплатни и стабилни мобилни данни - глобално

4 режима за избор
преводач - 4 режима на използване

1. Режим „Попитайте за посоката“ – попитайте непознати за посока с прост режим
2. Режим на слушане - слушайте какво искат да ви кажат
3. Режим на превод на чат - Преводачът T1 автоматично разпознава гласове и ги превежда прецизно
4. Режим на гласови бележки - T1 автоматично улавя гласа и го записва в текстова форма


1. Режим „Попитай за указания“.

Попитайте за посоката

Имате проблеми да говорите с непознат в чужбина? Без повече грижи. Попитайте непознати за указания с лесен режим. Щракнете два пъти върху бутона за захранване, за да стартирате този режим за плавен разговор.

преносим мин преводач

2. Режим - Режим на слушане

Превеждайте това, което е важно за вас

В чуждоезикова среда може да ви помогне да разберете какво казват другите и след това да го преведете на вашия език, така че никога да не се чувствате изолирани. Слушайте какво имат да кажат другите.

преводач интерпретатор

3. Режим - Превод на чат

Автоматично разпознаване и превод на глас

Уморихте ли се да натискате бутоните на преводача отново и отново? Не е проблем. В режим на превод на чат преводачът автоматично улавя казаното от вас и незабавно го превежда на целевия език на вашия партньор и обратно.

преводач - автоматично гласово разпознаване и превод

4. Режим - Гласова бележка

Ръчният гласов преводач Timkeetle Fluentalk T1 поддържа превод от глас към текст и автоматично го записва на вашия телефон. Той автоматично улавя гласа и го записва в текстова форма.

диктофонен гласов запис и превод

Побира се в джоба ви

Преводачът T1 е приблизително с размерите на кредитна карта и тежи само 115 грама. Носете този джобен преводач навсякъде, където имате нужда, и го използвайте при пътуванията си.

компактен преводач се побира в джоб

Невероятна производителност на процесора

T1 е първият преводач, който интегрира 12 nm високопроизводителен четириядрен процесор на компютъра. Той осигурява 1,2 GHz процесорна мощност на устройството за превод за превъзходна скорост на кодиране на реч, далеч надхвърляща пазарната. Със собствения софтуер и алгоритъм на Fluentalk, производителността на гласовото разпознаване и превод на T1 далеч надхвърля пазара.

процесор мощен преводач

Световен часовник - Преглед на международното време + Текущи обменни курсове на различни валути

Проверете текущото местно време с персонализирани световни часовници и сравнете часовата разлика между градовете. Часът се задава автоматично според това къде се намирате.
Искате ли да видите колко харчите в чуждестранна валута? Проверете безплатни текущи валутни данни за най-точните курсове в преводача T1.

езиков преводач - валутни курсове и време

Спецификация

 • Модел: T1
 • Размери: 116,8 * 58,6 * 11,2 мм
 • Тегло: 115 гр
 • Процесор: четириядрен ARM 14nm 2,0GHz
 • RAM: 3G
 • ROM: 32G
 • Операционна система: Android 10
 • Размер на екрана: 4 инча - 540 * 1080
 • Камера: 8 мегапиксела
 • Микрофон: Мулти микрофон
 • Високоговорител: Двойни високоговорители
 • Зареждане: Type-C
 • Батерия: 1500 mAh
 • Свързване: WiFi/Nano-sim/E-sim
 • 2G/3G/4G LTE безжична мрежова технология
 • Време за непрекъснат превод до 3,5 часа
 • Време в режим на готовност до 96 часа
 • Време за зареждане прибл. 210 мин.

Съдържание на пакета:

1x T1 транслатор
1x USB-C кабел
1x маншет
1x ръководство за потребителя

Коментари

Други продукти