​Писалка за запис на глас - писалка за аудио запис (разпознаване на звук) + 16GB

Код на продукта: 09-101 Имам въпрос
Производител OEM
Наличност на продуктите в наличност
Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
Цена без ДДС 210,00 лв
Цена с вкл. ДДС 252,00 лв
- +

Описание на продукта ​Писалка за запис на глас - писалка за аудио запис (разпознаване на звук) + 16GB

​Писалка за запис на глас - писалка за аудио запис (разпознаване на звук) + 16GB памет​. Лесно незабележимо записване и запис на звук с едно щракване, незабележим диктофон, перфектно камуфлиран в елегантна черна метална писалка . Преносим звукозапис, скрит в писалката. Рекордерът има вградена презареждаща се литиева батерия, която при пълно зареждане предлага непрекъснат запис на глас и звук до 38 часа във формат WAV . Включените слушалки могат да се използват за възпроизвеждане на аудио файлове . Дискретен аудио запис навсякъде.

Можете да съхранявате до 5000 песни или 180 часа записи

шпионско устройство - записващо устройство за писалка

Благодарение на неговия преносим компактен дизайн, винаги можете лесно да съхранявате диктофона или да го скриете като шпионско устройство в джоб, например, за да записвате тайни или дискретни разговори или различни аудио детайли. Диктофонът е идеалният мобилен рекордер за заснемане на звуци на по-големи разстояния. Можете лесно да прехвърляте записани аудио файлове на компютър с помощта на USB кабел.

Писалка за цифров диктофон – изглежда като обикновена писалка

звукозапис - писалка

Лесен запис и запис с едно щракване - тайна шпионска писалка със звукозапис

записваща писалка, аудио рекордер на глас

Цифров диктофон в елегантна писалка - 16 GB вътрешна памет . Това е иновативна писалка, която съчетава елегантен дизайн и в същото време приятен дизайн за използване на всичките му функции. Цифровият диктофон, скрит в писалката, записва звук с най-високо качество благодарение на намаляването на околния шум и следователно е чудесно допълнение към обучение, бизнес срещи, бизнес и други цели на запис на разговори. Вградената памет от 16 GB осигурява много място за съхранение за дълготрайни гласови записи, също благодарение на вградената литиева батерия, която може да се използва за приблизително 38 часа непрекъснат запис.

писалка за запис на звук аудио глас

Важна е функцията за откриване на звук - спестяване на място - записва само когато звукът е записан, при тишина записът спира

записваща писалка - откриване на звук

Дигиталната писалка съдържа класически молив + 3 резервни пълнителя, така че можете да пишете бележки и едновременно да записвате звук от срещи, разговори, телефонни разговори, без да забелязвате околността. В интегрираната памет от 16 GB могат да се качват различни други файлове, така че писалката изпълнява и класическата функция на преносимо USB флаш устройство. Дигиталната писалка е преносима и практична благодарение на размерите на класическа писалка, тя ще служи в различни житейски ситуации, когато е необходим и незабележим начин за запис на звук.

usb писалка със звукозапис

Характеристика:

Пълнофункционална писалка
Диктофон
Вградена 16GB памет
MP3, WMA и WAV плейър
флашка
Стерео слушалки

Спецификация:

Цвят черен
Памет: 16GB
Материал: CNC метал - титаниево-медна сплав
Запис с едно натискане: да
Батерия: презареждаща се вградена литиева
Аудио формат: WAV
Време за запис: до 38 часа
Време на готовност: до 68 часа
Поддържани формати за възпроизвеждане: MP3 / WMA / WAV
Микрофон: да, вграден
Честота: 48kHz
Битрейт: 192 KBPS
USB интерфейс: да
Размери: 13,5х1,2 (диаметър)см
Тегло: 32гр

Съдържание на пакета:

1x писалка за запис
1x USB кабел
1x стерео слушалки
3x пълнител за писалка
1x Ръководство

Коментари

Други продукти